Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16-22/10

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16-22/10
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα η Νέα Σελήνη αλλά και ο Άρης που εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού θα τονίσει αρκετά τον τομέα των σχέσεών σας αλλά και των συνεργασιών σας. Ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις και γενικότερα να βάλετε σε μία τάξη τις προσωπικές σας σχέσεις παίρνοντας πλέον την ευθύνη αλλά και αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ:

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό αυτή την εβδομάδα θα τονίσει αρκετά την καθημερινότητά σας αλλά και νέες ευθύνες μπορεί να εμφανιστούν στο χώρο των επαγγελματικών σας, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις που σας περιμένουν. Ο Άρης επίσης εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, βάλτε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής και προσπαθήστε να κόψετε κακές συνήθειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αυτή την εβδομάδα η δημιουργικότητά σας αλλά και η ανάγκη για περισσότερη συντροφικότητα θα αυξηθεί λόγω της Νέας Σελήνης αλλά και του Άρη που εισέρχεται στο Ζυγό. Εστιάστε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή και προσπαθήστε γενικά να ανανεώσετε σχέσεις αλλά και καταστάσεις που πλέον δεν σας ικανοποιούν. Μπορείτε να βάλετε καλύτερες βάσεις, να αρχίσετε νέα χόμπι αλλά και γενικότερα θα σας δοθούν ευκαιρίες για νέες ερωτικές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα σκεφτείτε καλύτερα και θα εστιάσετε σε νέα σχέδια που έχετε ιδιαίτερα επαγγελματικής φύσεως, ώστε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να έχετε περισσότερα κέρδη και να πετύχετε τους στόχους σας. Η Νέα Σελήνη θα ενεργοποιήσει αρκετά τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, θέματα τα οποία έχετε μπορείτε ευκολότερα να τα λύσετε ιδιαίτερα αν χρησιμοποιήσετε την τρυφερότητα αλλά και τη φροντίδα σας προς τους άλλους.

ΛΕΩΝ:

Αυτή την εβδομάδα ο Άρης θα σας βοηθήσει ενεργοποιώντας τον τομέα των επικοινωνιών σας, ώστε να εκφραστείτε με τον κατάλληλο τρόπο και να είστε πιο διπλωματικοί όπου πρέπει, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας και στις προσωπικές σας σχέσεις. Στις επαφές με κοντινά σας πρόσωπα θα μπορέσετε να βελτιώσετε καταστάσεις αλλά και να ισορροπήσετε όσα τον τελευταίο καιρό μπορεί να αισθανόσασταν ότι είναι σε εκκρεμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό και στον τομέα των οικονομικών σας βάζοντας πλέον νέες βάσεις σε τέτοιου είδους θέματα, μπορείτε να ρυθμίσετε ευκολότερα χρέη αλλά και γενικότερα εκκρεμότητες που έχετε σε αυτό τον τομέα, να αρχίσετε νέα επιχειρηματικά σχέδια αλλά και να θεμελιώσετε πλέον τη θέση σας μέσα στο χώρο εργασίας σας, κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις και επαφές για νέους σας στόχους.

ΖΥΓΟΣ:

Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη είναι ήδη στο ζώδιό σας από την περασμένη εβδομάδα τονίζοντας αρκετά τις προσωπικές σας ανάγκες. Ο Άρης αυτή την εβδομάδα εισέρχεται επίσης στο ζώδιό σας κάνοντας πιο αισθητά αυτά τα οποία θέλετε να κάνετε, αλλά και θα σας δώσει μία μεγάλη ώθηση ώστε να μπορέσετε να αλλάξετε πράγματα που πλέον δεν σας ικανοποιούν και ιδιαίτερα μέσα σε σχέσεις, θα σας δώσει και μεγάλες ευκαιρίες ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα η Νέα Σελήνη τονίζει θέματα τα οποία έχετε αφήσει ανολοκλήρωτα στο παρελθόν, έρχονται τώρα στο προσκήνιο για να λυθούν αλλά και για να βάλετε νέες βάσεις ιδιαίτερα μέσα στις σχέσεις σας. Κάποια πράγματα μπορεί να αποδειχθούν διαφορετικά από ότι πιστεύατε, όμως ήρθε η στιγμή για να πάρετε αποφάσεις και να κλείσετε οριστικά τις εκκρεμότητες σας με το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό από την εβδομάδα θα τονίσει αρκετά την κοινωνικότητά σας και θα ανανεώσει τις σχέσεις σας με τον κοινωνικό σας περίγυρο, βοηθώντας σας ώστε να πάρετε ότι καλύτερο μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και προωθώντας σωστά τα σχέδιά σας. Ο Άρης στο Ζυγό την Κυριακή θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σας αλλά και θα σας δώσει περισσότερη διάθεση για διασκέδαση και ανανέωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αυτή την εβδομάδα καλό είναι εστιάσετε στην καριέρα και στα επαγγελματικά σας, η Νέα Σελήνη θα σας φέρει νέες προοπτικές αλλά και ευκαιρίες σε αυτό τον τομέα. Είναι σημαντικό με τον Άρη που εισέρχεται αυτή τη βδομάδα στο Ζυγό να προωθήσετε τα σχέδιά σας ιδιαίτερα μέσα στις συνεργασίες σας, που θα πρέπει να κινηθείτε έξυπνα αλλά και διπλωματικά για να πετύχετε περισσότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η Νέα Σελήνη αυτή την εβδομάδα θα τονίσει τις επιθυμίες σας και πράγματα που καιρό θέλετε να κάνετε, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη για νέα ταξίδια αλλά και να επισκεφτείτε πρόσωπα τα οποία έχετε καιρό να δείτε. Ο Άρης στο Ζυγό την Κυριακή θα σας κάνει να σκεφτείτε πιο σοβαρά θέματα που έχουνε να κάνουνε με νομικές σας υποθέσεις αλλά και σχέσεις με άτομα τα οποία μπορεί να σχετίζονται με το εξωτερικό, οι υποθέσεις σας θα διευκολυνθούν και θα βρείτε μία καλύτερη εφαρμογή στα σχέδιά σας

ΙΧΘΕΙΣ:

Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε σοβαρά με παλαιότερα χρέη αλλά και εκκρεμότητες που έχετε, η Νέα Σελήνη θα σας φέρει μία ευκαιρία εξέλιξης σε αυτό τον τομέα, θα καταφέρετε ευκολότερα να απαλλαγείτε από θέματα τα οποία έχετε σε εκκρεμότητα, αρκεί να είστε αποφασισμένοι να το κάνετε, προσπαθήστε όσο γίνεται να αποφύγετε νέα έξοδα. Ο Άρης στο Ζυγό θα τονίσει και θα ανανεώσει αρκετά την ερωτική σας ζωή, αρκεί να απαλλαγείτε από το άγχος και την ανασφάλεια που έχετε σε άλλους τομείς

 

  Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση