Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 15/01-21/01 2018

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 15/01-21/01 2018
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα προσέξτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας αλλά και γενικότερα τον τρόπο που αντιδράτε απέναντι στις σχέσεις σας με τους άλλους, έχετε τις κατάλληλες ιδέες για να προχωρήσετε θέματα οικονομικών σας, όμως μην αμελείτε και άτομα που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ:

Βάλτε τα δυνατά σας αυτή την εβδομάδα και βελτιώστε τον τομέα των ερωτικών σας, που καταφέρετε καλύτερα να ισορροπήσετε, ιδιαίτερα για σας που είστε σε μακροχρόνια σχέση ή παντρεμένοι μιλήστε περισσότερο με το σύντροφο σας και προσπαθήστε κατανοήσετε και τη δική του ψυχολογία. Μπορείτε να έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα μέσα σε αυτή την εβδομάδα αρκεί να διαχειριστείτε σωστά το χρόνο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αποφύγετε να δράσετε παρορμητικά σε αποφάσεις που έχετε να πάρετε και γενικότερα σε όσα θέλετε να προχωρήσετε καλό είναι μέσα σε αυτή την εβδομάδα να το κάνετε με ιδιαίτερη προσοχή, μπορεί να έχετε την απαραίτητη δύναμη που χρειάζεστε για να προχωρήσετε καταστάσεις όμως καλό είναι να το κάνετε για τους σωστούς λόγους ιδιαίτερα στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων, σκεφτείτε τι είναι αυτό ακριβώς που επιθυμείτε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα έχετε τα απαραίτητα εχέγγυα ώστε να βελτιώσετε θέματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα αν θέλετε να κάνετε νέες επαφές αλλά και να συζητήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες ή σχέσεις θα μπορέσετε να βελτιώσετε καταστάσεις και να παρουσιάσετε σωστά όσα επιθυμείτε. Φρόντισε στον τομέα των επαγγελματικών σας όμως να διαχειριστείτε σωστά καταστάσεις.

ΛΕΩΝ:

Αυτή την εβδομάδα στον επαγγελματικό σας τομέα θα μπορέσετε να καταφέρετε περισσότερα και να έχετε καλύτερα κέρδη αν θέλετε να κάνετε κάποιες επενδύσεις ή να προχωρήσετε θέματα οικονομικών σας. Όμως καλό είναι να προσέξετε συνεργασίες και να εξετάσετε καλά θέματα εγγράφων και ιδιαίτερα αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις ή να υπογράψετε συγκεκριμένα έγγραφα ή συμβόλαια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα η θετική σκέψη αλλά και αισιοδοξία είναι τα απαραίτητα εχέγγυα που χρειάζεστε ώστε να προχωρήσετε όσα επιθυμείτε, ιδιαίτερα εάν σας απασχολούν νομικές υποθέσεις και αν θέλετε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες αλλά και να εκπαιδεύσετε σε κάτι νέο στον τομέα των επαγγελματικών σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά σας, αποφύγετε τα έξοδα όσο γίνεται μέσα σε αυτή την εβδομάδα για να μην αγχωθείτε.

ΖΥΓΟΣ:

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι αρκετά έντονα, γι’ αυτό θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά μέσα σε προσωπικές σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες στα επαγγελματικά σας, για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Εκκρεμότητες που έχετε αλλά και θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα μπορούν να βρουν καλύτερη λύση και μπορείτε να σκεφτείτε τον κατάλληλο τρόπο να κινηθείτε αποτελεσματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η επικοινωνία σας τονίζεται μέσα σε αυτή την εβδομάδα και αυτό θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε ώστε να βελτιώσετε θέματα που έχουν να κάνουν με προσωπικές σας σχέσεις, τον τομέα των ερωτικών σας αλλά και γενικότερα τη συνεργασία σας με τους άλλους. Χρειάζεται καλή θέληση από μέρους σας αλλά και πολλές φορές να κάνετε ένα βήμα πίσω για να κυλήσουν όπως επιθυμείτε κάποιες καταστάσεις, προσπαθήστε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις, μην ξεχνάτε όμως να φροντίσετε αυτή την εβδομάδα και την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να ανταπεξέλθετε καλύτερα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, να βάλετε περισσότερο τάξη και οργάνωση σε αυτό το τομέα, ώστε να μπορέσετε να αποφύγετε το άγχος και γενικότερα να έχετε περισσότερα κέρδη. Αυτό που χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα είναι ο τρόπος που λειτουργείτε μέσα στις σχέσεις σας, που είναι καταλυτικός για την πορεία τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Στα επαγγελματικά σας αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κινηθείτε με αρκετή διαλλακτικότητα, αρκετά πράγματα μπορεί να σας δυσκολέψουν. Προσπαθήστε να ελέγξετε καλά πράγματα τα οποία θέλετε να προχωρήσετε, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με έγγραφα, γενικότερα με σωστή και καλή επικοινωνία θα μπορέσετε να βελτιώσετε αρκετά θέματα, όμως αποφύγετε την πίεση και βιασύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η καλή επαφή σας με τους άλλους και η επικοινωνία σας μπορεί να μην είναι από τα ευκολότερα πράγματα μέσα σε αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε αρκετά όσα θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα αν αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και τις σχέσεις σας. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε ξανά σχέδια που θέλετε να ξεκινήσετε και αποφύγετε την βιασύνη σε αποφάσεις και κινήσεις που θέλετε να κάνετε.

ΙΧΘΕΙΣ:

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα ο τομέας των οικονομικών σας αλλά και γενικότερα εκκρεμότητες τις οποίες έχετε, πρόκειται να σας απασχολήσουν, όμως είναι σημαντικός ο τρόπος που θα λειτουργήσετε. Αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες και γρήγορες λύσεις. Προσπαθήστε να ζητήσετε συμβουλές ατόμων που εμπιστεύεστε, ώστε να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν.

 

 

 Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση