Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/05-20/05 2018

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14/05-20/05 2018
Spread the love

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς

Πως θα σας επηρεάσει η είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο;

Στις 15 Μαΐου ο Ουρανός εγκαταλείπει το ζώδιο του Κριού και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και πράγματα που θα αλλάξουν τα ήδη δεδομένα. Ο Ταύρος έχει ανάγκη από τη σταθερότητα και την υλική ασφάλεια, όμως ο ουρανός έχει έρθει για να ταρακουνήσει τα δεδομένα και να φέρει αλλαγές στις καλά ριζωμένες πεποιθήσεις και ζητήματα που πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουν μορφή. Οι αλλαγές που φέρνει ο Ουρανός ποτέ δεν είναι εύκολες και είναι πάντα έντονες. Ο Ταύρος, συνδέεται επίσης και με την οικονομία, έτσι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές όσον αφορά την οικονομία παγκοσμίως και την διαχείριση του χρήματος. Τα πράγματα πρόκειται να πάρουν μία νέα μορφή, επηρεάζει επίσης και θέματα που αφορούν τις οικογενειακές σχέσεις, τις αξίες, τη γη, τα εδάφη. Φέρνει μία μεγάλη αλλαγή πού θα επηρεάσει τη σταθερότητά μας και θα φέρει ανακατατάξεις που ναι μεν μπορεί να είναι αναγκαίες, όμως θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μας μέσα στην ενέργεια του Ουρανού στον Ταύρο.

ΚΡΙΟΣ:

Προσπαθήστε από την αρχή της εβδομάδας να ισορροπήσετε τις σκέψεις σας αλλά και τα συναισθήματά σας, για να μπορέσετε να ελέγξετε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε. Η καλή επαφή σας με τους άλλους θα μετρήσει πολύ, περάστε αρκετό χρόνο με άτομα τα οποία μπορείτε να συζητήσετε και να πάρετε καλές συμβουλές για τη διαχείριση ζητημάτων που σας απασοχλούν. Προσπαθήστε να εστιάσετε στην καλή επικοινωνία σας με τους άλλους, φροντίστε καλύτερα τις σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα και γενικότερα αντιμετωπίστε με ηρεμία ζητήματα που είναι σημαντικά για σας. Ασχοληθείτε περισσότερο  με θέματα που υπάρχουν στον τομέα των οικονομικών σας και σε οικογενειακά σας ζητήματα και το σπίτι σας. Ο Ουρανός περνάει έτσι κι αλλιώς το ζώδιο του Ταύρου στις 15 Μαΐου, έτσι θα επηρεάσει αρκετά τον τομέα των οικονομικών σας. Φροντίστε να σκεφτείτε περισσότερο θέματα που αφορούν αυτό τον τομέα και να ασχοληθείτε περισσότερο με όσα θέλετε να βελτιωθούν και να αλλάξουν.

ΤΑΥΡΟΣ:

Ο Ουρανός που περνάει στο ζώδιό σας 15 Μαΐου, θα φέρει αρκετές αλλαγές για σας και θα πρέπει να προετοιμάσετε σωστά το έδαφος ώστε να αλλάξετε κάποια πράγματα προς το καλύτερο. ‘Έτσι αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε να εστιάσετε περισσότερο σε όσα πρέπει να προχωρήσετε, ειδικά αν έχετε εκκρεμότητες, όμως αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις αλλά και να βιαστείτε πάνω σε νομικά θέματα, υπογραφές και θέματα εγγράφων γενικότερα. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά σε σοβαρά ζητήματα, όπως επενδύσεις ή αγοραπωλησίες ακινήτων. Συμβουλευτείτε άτομα που έχουν τη σχετική εμπειρία και που εμπιστεύεστε. Ξεκαθαρίστε πρώτα τις σκέψεις σας πριν προχωρήσετε οτιδήποτε και σκεφτείτε καλύτερα αλλαγές που θέλετε να κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Ο Ουρανός που περνάει στο ζώδιο του Ταύρου στις 15 Μαΐου, ενεργοποιεί τον 12ο οίκο σας και θα φέρει στην επιφάνεια εκκρεμότητες που πλέον πρέπει να προχωρήσετε και να αλλάξετε, ιδιαίτερα οικονομικής φύσεως. Ακόμα και αν θέλετε να κάνετε νέα ανοίγματα θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν ώστε να προχωρήσετε με καλύτερο τρόπο. Η  αντοχή που έχετε αλλά και η ευφυΐα σας, θα σας βοηθήσει ώστε να ανταπεξέρθετε καλύτερα σε επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα που χρήζουν την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Εστιάστε στην παραγωγικότητά σας και ακόμα και αν είστε αντιμέτωποι με κάποιες καταστάσεις, εστιάστε στην καλή επαφή σας με τους άλλους που μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Έχει έρθει η ώρα να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, όμως φροντίστε να βάλετε καλές βάσεις για την εξέλιξή σας. Φρόντισε περισσότερο τις προσωπικές σας σχέσεις σας, το κλειδί για να βελτιώσετε καταστάσεις είναι να δείξετε θετική διάθεση για να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις και δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα εστιάστε περισσότερο σε σοβαρά ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας αλλά και τις συνεργασίες σας, θα πρέπει να δείξετε την κατάλληλη συμπεριφορά απέναντι στους άλλους και να προσέξετε τον τρόπο που συναλλάσσετε ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ο Ουρανός περνά στο ζώδιο του Ταύρου 15 Μαΐου και έτσι θα έρθουν αρκετές αλλαγές όσον αφορά τον κοινωνικό σας κύκλο αλλά και την επαφή σας με τρίτους. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες, ώστε να προχωρήσετε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και να εκμεταλλευτείτε τις καλές επαφές που μπορείτε να κάνετε. Μπορεί να υπάρχει αρκετός φόρτος εργασίας και κάποια δυσκολία στην επικοινωνία στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, όμως θα πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά για να επιτύχετε τους στόχους σας. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και αποβάλλετε το άγχος για θέματα που ακόμα δεν έχουν προχωρήσει όπως επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ:

Με τον Ουρανό να περνάει στο ζώδιο του Ταύρου στις 15 Μαΐου, το σίγουρο είναι ότι θα δείτε μεγάλες αλλαγές στον τομέα των επαγγελματικών σας αλλά και στη ζωή σας γενικότερα. Θα πρέπει να ασχοληθείτε πλέον με πράγματα τα οποία θέλετε να αλλάξουν ριζικά και να βρείτε ουσιαστικές λύσεις για ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Θέματα καριέρας έρχονται στο προσκήνιο και επιθυμείτε να προχωρήστε σε κάτι νέο που θα αναδείξει τις ικανότητές σας. Φροντίστε να ισορροπήσετε καταστάσεις, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας και να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις, δείξτε τα συναισθήματά σας σε όσους αγαπάτε και συζητήστε περισσότερο για όσα σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου από 15 Μαΐου ενεργοποιεί τον 9ο οίκο σας και έτσι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές για σας, ιδιαίτερα σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών σας υποθέσεων αλλά και επαφές με το εξωτερικό. Θα πάρουν μία διαφορετική τροπή και θα σας απασχολήσουν θέματα που πρέπει να βελτιώσετε, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αλλά και να αποφύγετε την βιασύνη στις κινήσεις σας. Όλα πρέπει να γίνουν με μεγάλη σταθερότητα για να πετύχουν, ιδιαίτερα αν θέλετε να προχωρήσετε νέα σας σχέδια φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά και ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Προσεγγίστε σωστά δύσκολες καταστάσεις και προσπαθήστε να είστε όσο πιο αποδοτικοί γίνεται. Με περισσότερη ευελιξία και μία διαλεκτική στάση απέναντι στους άλλους, θα καταφέρετε να βελτιώσετε θέματα που σας απασχολούν αλλά και να αποφύγετε τις δυσκολίες μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ:

Ο τομέας των οικονομικών σας και ιδιαίτερα εκκρεμότητες που έχετε εδώ και καιρό επηρεάζονται αρκετά από τον Ουρανό που εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 15 Μαΐου. Θέματα που σχετίζονται με αυτά πρόκειται να έρθουν στην επιφάνεια και βάλτε ένα καλό πρόγραμμα για να βελτιώσετε θέματα που σας απασχολούν. Προσπαθήστε να εστιάσετε περισσότερο σε άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν, ιδιαίτερα στον τομέα της καριέρας σας και νέων σχεδίων που έχετε. Χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας για να βελτιώσετε θέματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα μέσα σε συνεργασίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε πλέον να αλλάξουν αρκετά ζητήματα και να προχωρήσουν θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις, ο τρόπος που εκφράζεστε μετράει και μπορεί να βελτιώσει αρκετά θέματα, αρκεί να μην αφήσετε το άγχος να σας καταβάλει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ο Ουρανός από τις 15 Μαΐου περνάει ακριβώς απέναντί σας, στο ζώδιο του Ταύρου, και έτσι θα φέρει μεγάλες αλλαγές σε σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες. Οι απαιτήσεις μπορεί να αυξηθούν, αρκετά πράγματα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και έχετε διάθεση πλέον να αλλάξετε τα δεδομένα και την πορεία των σχέσεών σας. Θέλετε να βάλετε τα δικά σας όρια και ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε για τον εαυτό σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με όσα θέλετε να προχωρήσετε ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές όμως και νέες ευκαιρίες μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας. Να είστε υπομονετικοί και να τις εκμεταλλευτείτε με τον κατάλληλο τρόπο. Μην αμελείτε αυτή την εβδομάδα αγαπημένα σας πρόσωπα και ιδιαίτερα το σύντροφό σας, αν κάτι δεν σας ικανοποιεί συζητήστε το.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ο Ουρανός περνάει στο ζώδιο του Ταύρου στις 15 Μαΐου και θα επηρεάσει αρκετά την καθημερινότητά σας αλλά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για όσα θέλετε να καταφέρετε, ιδιαίτερα στα εργασιακά σας και θα πρέπει να προχωρήσετε με καθαρότητα σκέψης αλλά και αποφασιστικότητα. Αποφύγετε το άγχος, ιδιαίτερα για οικονομικά ζητήματα, προσπαθήστε να φροντίσετε τα άτομα που αγαπάτε, όμως χωρίς αυτό να επηρεάζει την ψυχολογία σας. Μιλήστε περισσότερο και προσπαθήστε να βελτιώσετε σχέσεις με καλύτερη κατανόηση. Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας, αλλά και τη διατροφή σας, ο Ουρανός στον Ταύρο ζητάει από σας να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να προσπαθήσετε περισσότερο για τη βελτίωση της υγείας σας και του τρόπου ζωής σας γενικότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Προσπαθήστε μέσα σε αυτή την εβδομάδα να κινηθείτε με λιγότερη ευαισθησία, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας στα επαγγελματικά σας. Ελέγξτε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε και αποφύγετε κάθε κόντρα με οικογενειακά πρόσωπα αλλά και μέσα σε συνεργασίες. Ο Ουρανός περνά στο ζώδιο του Ταύρου στις 15 Μαΐου, αλλάζοντας τα πάντα για τον τομέα των ερωτικών σας αλλά και νέα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε. Πρόκειται να έρθουν νέα δεδομένα στον ερωτικό σας τομέα, νέα πρόσωπα μπορούν να εμφανιστούν όμως όλα θα πρέπει να κυλήσουν με αρκετή σταθερότητα για να είναι μόνιμα. Αυτό το διάστημα ο Ουρανός θα σας δώσει μεγάλη δημιουργικότητα, όμως κινηθείτε σταθερά ιδιαίτερα αν αφορά οικονομικά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ο Ουρανός περνά στο ζώδιο του Ταύρου στις 15 Μαΐου και επηρεάζει έναν πολύ σημαντικό οίκο για σας, τον 4ο οίκο, που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια αλλά και τις βάσεις που έχετε στη ζωή σας γενικότερα. Έτσι μεγάλες αλλαγές πρόκειται να έρθουν στη ζωή σας από δω και πέρα, και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις κάτω από καθαρή σκέψη διότι ότι αποφασίσετε ή υποσχεθείτε, θα πρέπει να το τηρήσετε ώστε να είναι σε ισορροπία οι προσωπικές σας σχέσεις. Κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα και προγραμματίστε όσα θέλετε να κάνετε. Στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να αλλάξετε κάποια πράγματα που είναι δεδομένα, ώστε να υπάρξει καλύτερη επικοινωνία με άτομα που αγαπάτε.

ΙΧΘΥΕΣ:

Ο Ουρανός θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 15 Μαΐου και φέρνει αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείτε πλέον με τους άλλους. Έχετε ανάγκη να εκφράσετε την προσωπική σας αλήθεια και αυτά τα οποία πραγματικά αισθάνεστε και αυτό θα το αισθανθούν και οι γύρω σας. Προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να βρείτε τη χρυσή τομή για να επικοινωνήσετε σωστά με τους άλλους, ιδιαίτερα αν είναι κοντινά σας πρόσωπα. Ο Ουρανός επηρεάζει και αυτό τον τομέα, διότι σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα πρόκειται να αλλάξουν μορφή και θα πρέπει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να τους πλησιάσετε. Στα επαγγελματικά σας χρησιμοποιήστε τον προσωπικό σας μαγνητισμό για να κατακτήσετε τους στόχους σας, όμως θα πρέπει να προχωρήσετε με σταθερούς ρυθμούς για να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις για να αυξήσετε και τα οικονομικά σας.

 


Κωνσταντίνος Πάππας, PhD
Πρόεδρος του κέντρου “Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής” 
 

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση