Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 13/11-19/11

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 13/11-19/11
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΚΡΙΟΣ:

Στην αρχή της εβδομάδας η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού ευνοεί περισσότερο επαγγελματικά σας θέματα και θα βοηθήσει αρκετά συνεργασίες που έχετε, αλλά και να βελτιώσετε θέματα μέσα στις σχέσεις σας. Μπορείτε να κινηθείτε καλύτερα σε οικονομικά σας θέματα, αυτό που θα πρέπει να προσέχετε αυτή την εβδομάδα είναι να βάλετε σε τάξη ζητήματα που αφορούν έγγραφα αλλά και δικαστικές υποθέσεις. Καλό είναι να φροντίσετε περισσότερο την επικοινωνία σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 18 του μήνα θα τονίσει ιδιαίτερα τον τομέα των οικονομικών σας, δίνοντάς σας μία νέα πνοή σε αυτό τον τομέα όπως και σε ζητήματα που αφορούν θέματα οικονομικών, ασφαλειών, κληρονομιών αλλά και γενικότερα εκκρεμοτήτων που έχετε, θα μπορέσετε να τις επιλύσετε ευκολότερα μέσω ατόμων που μπορούν να λειτουργήσουν βοηθητικά για σας

ΤΑΥΡΟΣ:

Στην αρχή της εβδομάδας η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού θα έρθει να σας υπενθυμίσει για άλλη μία φορά ότι πρέπει να προσέχετε και να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας, βάλτε επιτέλους ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής και κόψτε κακές συνήθειες. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάσει αρκετά τις σχέσεις σας όπως και τις συνεργασίες σας φέρνοντας αρκετές αλλαγές σε αυτούς τους τομείς, που μπορούν να είναι καταλυτικές για την πορεία της ζωής σας. Φροντίστε περισσότερο αυτή την εβδομάδα τα επαγγελματικά και στην καριέρα σας, κάποιες δυσκολίες μπορεί να παρουσιαστούν, όπως και στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας φροντίστε να σκεφτείτε περισσότερο με τη λογική και να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις με το συναίσθημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Στην αρχή της εβδομάδας αποφύγετε να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση που αφορά τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας, ασχοληθείτε περισσότερο με εκκρεμότητες που είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να τις επιλύσετε το συντομότερο. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 18 του μήνα επηρεάζει τον τομέα της υγείας αλλά και της εργασίας σας, καλό είναι να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με τις ανάγκες που υπάρχουν σε αυτούς τους τομείς δουλεύοντας περισσότερο πάνω σε όσα θέλετε να βελτιώσετε και ιδιαίτερα πάνω στην υγεία και στις δραστηριότητες που έχετε στην καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε όσο γίνεται αυτή την εβδομάδα να αποφύγετε να ασχοληθείτε με νομικά σας θέματα αλλά και να κάνετε σημαντικές συζητήσεις προς το τέλος της εβδομάδας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η Σελήνη στον Ζυγό στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους, όμως ευνοεί αρκετά και θέματα συνεργασιών όπως και σχέσεων, μπορείτε στην αρχή της εβδομάδας να προσπαθήσετε περισσότερο ώστε να βελτιώσετε καταστάσεις μέσα σε αυτούς τους τομείς δίνοντας τον καλύτερό σας εαυτό και παίρνοντας την κατάλληλη ανταπόκριση από τους άλλους. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα είναι θέματα που αφορούν παρελθοντικά ζητήματα αλλά και εκκρεμότητες που έχετε. Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα επηρεάζει αρκετά τον τομέα των ερωτικών σας, των παιδιών σας και γενικότερα της δημιουργικότητας σας, θα φέρει νέα θέματα αλλά και σχέδια που αφορούν αυτούς τους τομείς, μπορείτε να ολοκληρώσετε όσα έχετε πλέον κατά νου και να βελτιώσετε θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με τα παιδιά σας αλλά και τον ερωτικό σας τομέα. Σίγουρα η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα σας δώσει την απαραίτητη δυναμική ώστε να βελτιώσετε κάθε κατάσταση.

ΛΕΩΝ:

Τη Δευτέρα η Σελήνη στην Παρθένο θα ευνοήσει αρκετά επαγγελματικά σας θέματα αλλά και θέματα τα οποία θέλετε να ολοκληρώσετε, καλό είναι να ασχοληθείτε με αυτά και να φροντίζετε αυτή την εβδομάδα να είστε αρκετά προσεκτικοί στον ερωτικό σας τομέα, στη σχέση με τα παιδιά σας και γενικότερα στις συναναστροφές σας με τους άλλους. Εύκολα θα μπορούσαν να γίνουν λάθη και συζητήσεις που δεν θα σας αποφέρουν τα κατάλληλα αποτελέσματα. Με την Νέα Σελήνη το Σάββατο στο Σκορπιό που επηρεάζει αρκετά τον τομέα του σπιτιού αλλά και της οικογένειας, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μεταμορφωτική ενέργεια του Σκορπιού ώστε να αλλάξετε όσα πλέον δεν σας ικανοποιούν μέσα στις οικογενειακές σας σχέσεις αλλά και στο χώρο που ζείτε. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αλλά και να βάλετε καλές βάσεις για σχέδια τα οποία θέλετε να προχωρήσουν στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας τη Δευτέρα το σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε πιο δημιουργικοί και μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά τα οποία σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό, όπως ο τομέας των ερωτικών σας, θέματα παιδιών αλλά και τη δημιουργικότητά σας που πλέον σας ωθεί να κάνετε μεγάλα ανοίγματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά αυτή την εβδομάδα είναι θέματα που αφορούν την καριέρα και τα επαγγελματικά σας, μην αφήνετε πίσω ζητήματα τα οποία αφορούν αυτούς τους τομείς και μπορούν να σας φέρουν την επιτυχία, πρόσεξε αρκετά οικογενειακές σας σχέσεις αλλά και το σπίτι σας που χρειάζεται περισσότερη φροντίδα από μέρους σας. Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάσει αρκετά την επικοινωνία σας με τους άλλους αλλά και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Καλό είναι να βάλετε πλέον μία νέα σειρά σε αυτούς τους τομείς, να βρείτε έναν καινούργιο τρόπο να επικοινωνείτε με άτομα τα οποία αγαπάτε, γενικότερα θα μπορέσετε να εκφράσετε με ένα διαφορετικό και πιο δημιουργικό προς τα έξω αυτό που πραγματικά αισθάνεστε.

ΖΥΓΟΣ:

Την Τρίτη η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει αρκετή δυναμική ώστε να διεκδικήσετε τις φιλοδοξίες σας αλλά και να πολεμήσετε περισσότερο για αυτά που πραγματικά θέλετε. Μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο του σπιτιού σας και βελτιώστε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα αν έχετε εκκρεμότητες προσπαθήστε να τις βάλετε λίγο σε μία σειρά για να αποφύγετε το άγχος που μπορεί να σας επηρεάσει αυτή την εβδομάδα. Καλό είναι να φροντίσετε περισσότερο την επικοινωνία σας με τους άλλους, ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα αλλά και αν χρειαστεί να συζητήσετε και να επικοινωνήσετε με άτομα και συνεργάτες που σχετίζονται με το εξωτερικό προσπαθήστε να το κάνετε προς το τέλος εβδομάδας, για καλύτερα αποτελέσματα. Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάσει αρκετά τον τομέα των χρημάτων αλλά και των υλικών αγαθών σας τονίζοντας τις ανάγκες σας, μπορεί να έχετε αγχωθεί αρκετά για αυτά τα ζητήματα όμως τώρα θα έρθει κάτι το οποίο θα σας δώσει τη λύση, ιδιαίτερα μέσα από την καριέρα σας που μπορεί να ευνοηθεί αρκετά από αυτή τη Νέα Σελήνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Στην αρχή της εβδομάδας με την επικοινωνία σας που ευνοείται όπως και οι σχέσεις σας θα μπορέσετε να λύσετε θέματα σε αυτούς τους τομείς και να μπορέσετε να ισορροπήσετε ζητήματα που σας απασχολούν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με καλύτερο τρόπο με τους γύρω σας αλλά και να κάνετε συζητήσεις που μπορούν να ευνοήσουν αρκετά τις συναισθηματικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα είναι τα οικονομικά σας, αποφύγετε τα έξοδα και προσπαθήστε να ισορροπήσετε θέματα που αφορούν εκκρεμότητες που υπάρχουν. Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα στο ζώδιό σας επηρεάζει αρκετά τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης και γενικότερα θα φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, αλλάζοντας πολλά στα ερωτικά σας και θα σας δώσει μεγάλη δημιουργικότητα ώστε να απεμπλακείτε από καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν πλέον. Μπορείτε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις αυτή την περίοδο, αρκεί να φροντίσετε περισσότερο τα επαγγελματικά και την καριέρα σας που μπορεί να σας δυσκολέψουν λιγάκι, όπως και ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Τη Δευτέρα η Σελήνη στην Παρθένο θα διευκολύνει ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας αλλά και την καθημερινότητά σας, αν θέλετε να προχωρήσετε θέματα που αφορούν ιδιαίτερα έγγραφα αλλά και ζητήματα τα οποία έχετε αφήσει καιρό στην άκρη καλό είναι να τα προχωρήσετε στην αρχή της εβδομάδας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά είναι οι σχέσεις σας αλλά τις συνεργασίες σας που δεν ευνοούνται ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα. Φροντίστε με την Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 18 του μήνα που επηρεάζει αρκετά τον τομέα της θρησκείας, του αποκρυφισμού και γενικότερα παρελθοντικών θεμάτων και πραγμάτων που πρέπει να λύσετε, να προσπαθήσετε όσο γίνεται να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένειά σας αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες τις οποίες έχετε. Αυτή η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να λύσετε μία και καλή θέματα που σας έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό, φροντίστε περισσότερο τις σχέσεις με άτομα που αγαπάτε και ιδιαίτερα την επικοινωνία σας μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Την Τρίτη η Σελήνη στο Ζυγό θα τονώσει αρκετά την προσωπικότητά σας αλλά και θα σας ευνοήσει ώστε να μπορέσετε να χειριστείτε καλύτερα θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνικότητά σας και θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε καλύτερα με τους άλλους. Μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που αφορούν επαγγελματικά σας ζητήματα, ιδιαίτερα ότι έχει να κάνει με ομαδικές εργασίες, αρκεί να τηρείτε τα συμφωνημένα και να προσπαθήσετε περισσότερο να κατανοήσετε καλύτερα τους άλλους. Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε αυτή την εβδομάδα είναι γενικότερα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας, θέματα μέσα στα επαγγελματικά σας που θα πρέπει να λύσετε αλλά και την υγεία σας που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο. Τα ερωτικά σας ευνοούνται περισσότερο στην αρχή της εβδομάδας για αυτό εκμεταλλευτείτε το. Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού, επηρεάζει αρκετά την κοινωνικότητά σας, τις φιλίες σας αλλά και γενικότερα τις συναναστροφές σας με τους άλλους. Μπορείτε να βρείτε τώρα πλέον ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τους άλλους και να κάνετε τις αλλαγές που περιμένετε καιρό, ιδιαίτερα μέσα στις σχέσεις σας αλλά και στις συνεργασίες σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε με αυτή τη Νέα Σελήνη είναι τα οικονομικά σας που θα πρέπει πλέον να βάλετε σε μία σειρά αλλά και να εξετάσετε καλύτερα θέματα τα οποία αφορούν οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο του Παρθένου και θα χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας, ειδικά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας φροντίστε να μην βιάζεστε και να ξεκουράζεστε αρκετά, ασχοληθείτε με θέματα που σας είναι ευχάριστα και γενικότερα ανανεωθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε. Αυτό θα πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα είναι την επικοινωνία σας ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα ερωτικά σας αλλά και τα παιδιά σας, ώστε να καταφέρετε να βιώσετε μία ευχάριστη εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 18 του μήνα επηρεάζει αρκετά τον τομέα των επαγγελματικών σας και θα χρειαστεί σε αυτό τον τομέα να βάλετε τα δυνατά σας ώστε να έχετε περισσότερα κέρδη. Μπορούν να έρθουν πολύ θετικές αλλαγές σε αυτό τον τομέα, όμως αυτό που θα πρέπει να προσέξετε με αυτή τη Νέα Σελήνη είναι οι συνεργασίες σας αλλά και οι σχέσεις σας που πλέον θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ:

Στην αρχή της εβδομάδας η Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να ευνοήσει αρκετά την επικοινωνία σας και να δώσει μία νέα πνοή στις φιλίες σας και να τονώσει την κοινωνικότητά σας, που μπορεί να βοηθήσει ώστε να λύσετε αρκετά θέματα που έχετε μέσα στις σχέσεις σας αλλά και σε ότι αφορά νομικά ζητήματα και έγγραφα ώστε να μπορέσετε να τα βελτιώσετε, ιδιαίτερα σε εκκρεμότητες που έχετε με τέτοιου είδους ζητήματα όπως και νομικά θέματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα είναι την καριέρα και τα επαγγελματικά σας που δεν ευνοούνται ιδιαίτερα. Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει αρκετά τον τομέα των μακρινών ταξιδιών, επαφές με το εξωτερικό, τον τομέα της εκπαίδευσης αλλά και νομικών και γραφειοκρατικών σας υποθέσεων. Προσπαθήστε όσο γίνεται να εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο ώστε να βελτιώσετε θέματα σε αυτούς τους τομείς, αλλά και γενικότερα προσπαθήστε περισσότερο ώστε να είστε πιο υγιείς αλλά και να αναπτύξετε τα σχέδιά σας στον τομέα των επαγγελματικών σας.

 

 Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση