Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 09/10-15/10

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 09/10-15/10
Spread the love

Δίας εισέρχεται στον Σκορπιό, πως θα σας επηρεάσει;

Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, έτσι θα σας κάνει να αναρωτηθείτε περισσότερα πάνω στις σχέσεις αλλά και στα οικονομικά σας φυσικά. Μπορεί να βρείτε νέες ευκαιρίες που όμως θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε με τον καλύτερο τρόπο για να μπορέσετε να βρείτε ευκολότερα λύσεις σε παλαιότερες εκκρεμότητες, αλλά και γενικότερα μπορείτε ευκολότερα να πάρετε βοήθεια από τρίτους. Αρκεί να εστιάσετε περισσότερο σε όσα είναι σημαντικά για σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα τα οποία σας έχουν απασχολήσει καιρό τώρα. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε αυτό το διάστημα να ανασυγκροτήσετε τις σκέψεις σας αλλά και γενικότερα να βάλετε νέες προτεραιότητες, ώστε να πετύχετε τα σχέδιά σας ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, φωτίζοντας αρκετά τον τομέα της εργασίας σας και γενικότερα τις συνεργασίες σας με τους άλλους, είναι σημαντικό να είστε σαφείς απέναντί τους αλλά και να ξέρετε ακριβώς τι θέλετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Ο Δίας εισέρχεται αυτή τη βδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 10/10 στο Σκορπιό, φέρνοντάς σας μεγάλες ευκαιρίες όσον αφορά την επαγγελματική σας καταξίωση, μέσω συνεργασιών αλλά και βοηθώντας πολύ τις σχέσεις σας γενικότερα. Ο Δίας όσο θα είναι σε αυτό το ζώδιο να βοηθήσει αρκετά να ευνοηθείτε όσο περισσότερο γίνεται από την συναναστροφή σας με τρίτους αλλά και από τις σχέσεις σας, το σημαντικό είναι εσείς οι ίδιοι το πώς θα κινήσετε καταστάσεις αλλά και γενικότερα πως θα κινηθείτε ώστε να αλλάξετε όσα πλέον δεν σας ικανοποιούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού αυτή την εβδομάδα, εστιάζοντας όλη σας την προσοχή στον επαγγελματικό σας τομέα, ο Δίας θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στην καριέρα σας ώστε να μπορέσετε να αναπτύξετε νέα σας σχέδια, αλλά και να βοηθηθείτε αρκετά σε αυτό τον τομέα. Μπορείτε να περιμένετε αρκετές αλλαγές αλλά και γενικότερα περισσότερες ευθύνες ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας και σε ότι αφορά την υγεία σας, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας και ιδιαίτερα τη διατροφή σας, είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε την εργασίας σας και την προσωπική σας ζωή, ώστε να υπάρχει μία ισορροπία αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού ανανεώνοντας την ερωτική σας ζωή και γενικότερα τη δημιουργικότητά σας, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε όσο γίνεται περισσότερο να εστιάσετε σε νέες ιδέες αλλά και πράγματα τα οποία θέλετε να ολοκληρώσετε. Οι σχέσεις σας θα ανανεωθούν και γενικότερα θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης που φέρνει ο Δίας στον τομέα των ερωτικών σας. Μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε πιο βαθιά σε θέματα που σας απασχολούν, σε μία σχέση, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας, ακόμα το διάστημα αυτό η απόφαση για ένα παιδί σίγουρα είναι κάτι το οποίο μπορεί να σκεφτείτε.  Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και σίγουρα θα σας καθοδηγήσει σωστά αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ:

Αυτή την εβδομάδα για σας πολλά μπορεί να αλλάξουν με τον Δία να εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, αλλάζοντας αρκετά πράγματα που αφορούν ακίνητα, την οικογένεια, το σπίτι αλλά και τα θεμέλια που έχετε θέσει ως τώρα. Είναι σημαντικό να εστιάσετε σε όσα θέλετε να αλλάξετε, μπορείτε να αισθανθείτε την ανάγκη να ανανεώσετε το χώρο που ζείτε ή να μετακομίσετε κάπου αλλού, αλλά και γενικότερα μπορείτε να βάλετε νέες βάσεις σε θέματα τα οποία θέλετε να έρθουν αλλαγές. Αν σκέφτεστε εδώ και καιρό κάποια αγοραπωλησία, το σίγουρο είναι ότι ο Δίας στο Σκορπιό θα σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα και να έχετε κέρδη. Δεν αποκλείεται καθόλου να βοηθηθείτε από τρίτους και κάποια κληρονομιά σίγουρα είναι κάτι το οποίο μπορείτε να περιμένετε όσο ο Δίας θα βρίσκεται στον Σκορπιό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού την Τρίτη 10/10, αλλάζοντας αρκετά τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, που σκέφτεστε αλλά και γενικότερα τη σχέση με κοντινά σας πρόσωπα.  Μπορείτε ευκολότερα να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη, αλλά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με άτομα που αγαπάτε. Είναι σημαντικό να μην κρατάτε μέσα σας όσα αισθάνεστε, αλλά να τα συζητήσετε με όσους αγαπάτε. Ο Δίας θα σας δώσει νέες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με κοντινά σας πρόσωπα αλλά και στα επαγγελματικά σας μπορείτε να περιμένετε αρκετές αλλαγές, αλλά και πράγματα τα οποία θέλετε να εκπληρώσετε καιρό τώρα θα σας είναι ευκολότερα να τα πραγματοποιήσετε. Καινούργιες επιχειρηματικές δραστηριότητες, καινούργιες ιδέες τις οποίες θέλετε να προχωρήσετε και σχέδια που έχετε είναι ευκολότερο τώρα να βρουν ανταπόκριση και να βρείτε ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο.

ΖΥΓΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα ο Δίας εισέρχεται στον Σκορπιό, επηρεάζοντας αρκετά τον οικονομικό σας τομέα, ο Δίας σε αυτό το ζώδιο μπορεί να σας φέρει αρκετά οφέλη από οικονομικές σας συναλλαγές και γενικότερα θέματα τα οποία αφορούν τα οικονομικά σας πρόκειται να έχουν καλύτερη εξέλιξη από δω και πέρα. Είναι σημαντικός ο τρόπος που κινείστε αλλά και πως θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα έρθουν αφού και ο Δίας πρόκειται να σας δώσει αρκετές. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας τέλος της εβδομάδας και θα σας κάνει να εστιάσετε περισσότερο στην εμφάνισή σας αλλά και σε όσα θέλετε να πετύχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού στις 14/10 και θα σας ωθήσει να  κάνετε γενικά μία ενδοσκόπηση όσον αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και πάνω σε όσα πραγματικά θέλετε ιδιαίτερα στην ερωτική σας ζωή. Ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιό σας στην αρχή της εβδομάδας και αυτό θα σας δώσει μία μεγάλη ώθηση ώστε να καταφέρετε περισσότερα πράγματα τα οποία προσπαθείτε εδώ και καιρό. Ο Δίας θα σας βοηθήσει ώστε να βρείτε τις κατάλληλες ευκαιρίες αλλά και βοήθεια που μπορείτε να πάρετε από τους άλλους, το σημαντικό είναι να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας αλλά και γενικότερα να ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να πετύχετε. Σίγουρα μπορεί να περιμένετε πολλά και ανοίγει ένας νέος κύκλος για σας στην ερωτική σας ζωή, στα επαγγελματικά σας αλλά και στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, ανανεώνοντας την κοινωνική σας ζωή και γενικότερα σας βοηθάει να ενωθείτε περισσότερο με τις ανάγκες σας αλλά και αυτές των άλλων, μπορείτε να κάνετε συζητήσεις και να προσπαθήσετε περισσότερο για τα επαγγελματικά σας, βρίσκοντας την κατάλληλη υποστήριξη σε πρόσωπα και σε συνεργασίες. Ο Δίας εισέρχεται όμως στο ζώδιο του Σκορπιού την Τρίτη 10/10, φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα τα οποία χεριάζετε να λύσετε και γενικότερα να κάνετε μία ανασκόπηση πάνω σε όσα επιθυμείτε να πετύχετε, προσπαθήστε να αφουγκραστείτε περισσότερο τα συναισθήματά σας και όσα θέλατε να ολοκληρώσετε. Είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με άτομα που αγαπάτε αλλά και γενικότερα να προσπαθήσετε να έρθετε κοντά με όσους είχατε απομακρυνθεί τελευταία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αυτή την εβδομάδα ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού την Τρίτη 10/10 και θα νιώσετε αμέσως την επήρειά του, ιδιαίτερα στο κοινωνικό αλλά και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον κάνοντας σαφέστερα περισσότερα πράγματα που αφορούν τις επαγγελματικές σας σχέσεις και γενικότερα θέματα τα οποία πρέπει να ισορροπήσετε μέσα σε αυτόν τον τομέα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που μπορεί να σας δώσει ο Δίας στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε κοινωνικές συναναστροφές φροντίστε σχέδια που έχετε να τα παρουσιάσετε στα κατάλληλα πρόσωπα και να κινηθείτε προσεκτικά σε νέες συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα ο Δίας εισέρχεται στον Σκορπιό, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης αλλά και επέκτασης στην καριέρα και στον επαγγελματικό σας τομέα. Προσπαθήστε όσο γίνεται αυτό το διάστημα να εστιάσετε στα επαγγελματικά σας και σε όσα θέλετε πλέον να δείτε στη ζωή σας να αλλάζουν αλλά και να έχετε κέρδη από αυτά. Νέες ιδέες αλλά και σχέδια είναι η ώρα να τα βάλετε σε δράση, αρκεί να είστε σίγουροι ότι έχετε τακτοποιήσει παλαιότερες εκκρεμότητες και θέματα ιδιαίτερα οικονομικής φύσεως, αλλά και εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε, ήρθε η ώρα να βάλετε νέες βάσεις αλλά και κανόνες που μπορεί να σας βοηθήσουν να πετύχετε περισσότερα αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά σας αλλά και γενικότερα στη ζωή σας.

ΙΧΘΕΙΣ:

Ο Δίας εισέρχεται στον Σκορπιό την Τρίτη και θα επηρεάσει αρκετά επιθυμίες αλλά και νέα σχέδια που έχετε, θα σας δώσει μία νέα ώθηση ώστε να ολοκληρώσετε παλαιότερες επιθυμίες, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε νέα ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό αλλά και γενικότερα να εκπληρώσετε κάτι που καιρό θέλετε. Θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώσετε ευκολότερα θέματα που έχουν να κάνουν με δικαστικές, νομικές υποθέσεις, γραφειοκρατικά θέματα και γενικότερα να βρείτε την βοήθεια που ζητάτε ώστε να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε καλύτερα τέτοιου είδους ζητήματα, αλλά και γενικότερα νέες επαφές για θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό αλλά και ταξίδια μπορεί να βγουν πολύ κερδοφόρα. Ο Δίας μπορεί να σας φέρει περισσότερα κέρδη μέσα από την συναναστροφή σας με τρίτους, βελτιώνοντας έτσι τα οικονομικά σας.

 

 Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση