Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 08/01-14/01 2018

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 08/01-14/01 2018
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα η σωστή επικοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και με την δημιουργικότητα σας να βελτιώσετε θέματα που καιρό σας απασχολούν. Μία θετική στάση απέναντι στα άτομα που αγαπάτε και ιδιαίτερα στον ερωτικό σας τομέα πρόκειται να βοηθήσει πολύ την επαφή σας με τους άλλους. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα είναι περισσότερο θέματα καριέρας αλλά και σπιτιού που μπορούν να σας δυσκολέψουν.

ΤΑΥΡΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα σε ότι αφορά τα οικονομικά αλλά και τα επαγγελματικά σας θα έχετε την απαραίτητη ώθηση που θα σας δώσει ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, ώστε να προχωρήσετε περισσότερο θέματα που σας απασχολούν. Όμως καλό είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και γενικότερα να εμμένετε στη θέση σας ιδιαίτερα με πρόσωπο που μπορούν να ευνοήσουν την καριέρα σας αλλά και αν σας απασχολούν θέματα εγγράφων ή υπογραφή συμβολαίων ελέγξτε καλά πριν προχωρήσετε σε υπογραφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αυτή την εβδομάδα ο τομέας που χρήζει περισσότερο προσοχής είναι ο τομέας των οικονομικών σας που θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδα και γενικότερα αποφάσεις που έχετε να πάρετε πάνω σε οικονομικά σας ζητήματα. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τις καταστάσεις υπέρ σας, κινηθείτε προσεκτικά και μιλήστε με άτομα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν να λύσετε προβληματισμούς που έχετε, αλλά και να σας δώσουν τις σωστές συμβουλές πάνω σε αυτόν τον τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ισορροπήσετε αρκετά την ψυχολογία σας ιδιαίτερα μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις που μπορεί να είναι ευαίσθητες, επικεντρωθείτε σε θέματα που υπάρχουν και προσπαθήστε να δείξετε περισσότερο τη φροντίδα σας προς τους άλλους. Αν κάποια πράγματα δεν σας ικανοποιούν, εκφράστε τα με τον σωστό τρόπο όπως και σε συνεργασίες σας καλό είναι να προσπαθήσετε να κινηθείτε σε αρμονία με τους άλλους ώστε να κερδίσετε περισσότερα, όμως προσέξτε αρκετά την επικοινωνία σας.

ΛΕΩΝ:

Αυτή την εβδομάδα ο τομέας των επαγγελματικών σας μπορεί να είναι αρκετά απαιτητικός, γι’ αυτό και θα χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας, φροντίστε να ξεκουράζεστε αλλά και να μην πιέζετε ιδιαίτερα τον εαυτό σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις μπορείτε να καταλάβετε περισσότερα για τους άλλους, αλλά και να επικοινωνήσετε με πιο αρμονικό τρόπο που θα βοηθήσει πολύ τις σχέσεις σας αλλά και να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα οι προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να σας δυσκολέψουν, είναι αρκετά ευαίσθητες, κάποιες προκλήσεις μπορεί να υπάρξουν και ιδιαίτερα στον ερωτικό σας τομέα. Γι’ αυτό καλό είναι να τις αντιμετωπίσετε με περισσότερη ηρεμία αλλά και διαλλακτικότητα. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να κινηθείτε πιο σταθερά και να είστε πιο αποφασιστικοί εκεί που πρέπει, όπως και στα οικονομικά σας που οι σωστοί χειρισμοί θα σας δώσουν θετικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ:

Νέες ιδέες και σχέδια μέσα σε αυτή την εβδομάδα μπορούν να εκδηλωθούν αλλά και να προχωρήσουν με καλύτερο τρόπο και να βελτιώσετε αρκετά θέματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά είναι ο τομέας των επαγγελματικών σας που κάποιες δυσκολίες θα μπορούσαν να σας φέρουν εμπόδια σε σχέδια που θέλετε να ολοκληρώσετε. Προσπαθήστε να κινηθείτε ομαδικά με συνεργάτες ή συναδέλφους για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα αν καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα μέσα στις σχέσεις σας και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους, θα καταφέρετε περισσότερα ιδιαίτερα μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος που μπορεί να έχετε για επαγγελματικά σας ζητήματα και γενικότερα εστιάστε σε όσα θέλετε να ολοκληρώσετε, το σημαντικό είναι μέσα σε αυτή την εβδομάδα να ασχοληθείτε περισσότερο με εκκρεμότητες που υπάρχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτή την εβδομάδα κάποια θέματα που μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας αλλά και στα οικονομικά σας μπορεί να σας δυσκολέψουν, γι’ αυτό επανεξετάστε θέματα με όσα εκκρεμούν και αποφύγετε να εμπιστευτείτε τρίτους για ζητήματα τα οποία ακόμα δεν είστε σίγουροι. Οι αποφάσεις που πρόκειται να πάρετε για επαγγελματικά σας ζητήματα είναι σημαντικές γι’ αυτό και προσπαθήστε να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας πριν προχωρήσετε οτιδήποτε μέσα σε αυτή την εβδομάδα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αποφύγετε αυτή την εβδομάδα να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους, η στάση σας αυτή μπορεί να επηρεάσει με αρνητικό τρόπο το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα φέρει αρκετές εντάσεις. Κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό σας τομέα και στις συνεργασίες σας μπορεί να σας απασχολήσουν, φροντίστε να προσέξετε την συμπεριφορά σας μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο με συναδέλφους και ιδιαίτερα με όσους μπορούν να ευνοήσουν την καριέρα σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα έχετε την εσωτερική ανάγκη να διοχετεύσετε όσα αισθάνεστε με αποτέλεσμα αυτό να ευνοήσει πολύ τις προσωπικές σας σχέσεις, μην διστάσετε να δείξετε σε ανθρώπους που αγαπάτε πόσα σημαίνουν για σας, μπορείτε να περάσετε αρκετό χρόνο μαζί τους ώστε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και ιδιαίτερα την ψυχική σας υγεία, έχετε ανάγκη από μία μια ανανέωση όπως και θετική ενέργεια γύρω σας

ΙΧΘΕΙΣ:

Αυτή την εβδομάδα κινηθείτε με πρακτικό τρόπο και σκέψη, ιδιαίτερα στον οικονομικό σας τομέα, να είστε προσεκτικοί όπως και σε οτιδήποτε θέλει καλό χειρισμό, αναβάλετε κινήσεις που θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα αν θέλετε να έχετε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Προσεγγίσετε κάθε ζήτημα με πρακτικό τρόπο και περισσότερη λογική. Στα επαγγελματικά σας προσπαθήστε να δείτε οποιαδήποτε κατάσταση με έναν διαφορετικό τρόπο, μία θετική στάση αλλά και περισσότερη ευελιξία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιοδήποτε θέμα υπάρχει.

 

 

Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση