Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 07/05-13/05 2018

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 07/05-13/05 2018
Spread the love

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς

Στις 13 Μαΐου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει έως 30/05, έτσι η σκέψη, ο νους αλλά και η επικοινωνία οδηγούνται σε ένα πιο αργό και σταθερό επίπεδο, πλέον θα σκεφτούμε περισσότερο την υλική μας ασφάλεια, οικονομικά ζητήματα και όσα μπορούν να μας προσφέρουν υλική ασφάλεια στη ζωή μας έρχονται στο προσκήνιο. Νέες ιδέες έρχονται που μπορούν να υλοποιηθούν με επιτυχία, όμως χρειάζονται τα κατάλληλα βήματα για να προχωρήσουν.

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε να είστε σταθεροί σε όσα κάνετε και να κινηθείτε καλύτερα σε θέματα που θέλετε να προχωρήσετε.

Ο Ερμής αυτή την εβδομάδα θα φέρει αρκετή δυσκολία στο ξεκαθάρισμα αρκετών ζητημάτων και χρειάζεται προσοχή στη σωστή έκφραση των συναισθημάτων, προσέξτε παρεξηγήσεις και γενικά ζητήματα που μπορούν να δημιουργηθούν λόγω της εσωτερικής σύγκρουσης λογικής-συναισθήματος. Καλό είναι να εξετάσετε καλύτερα όσα θέλετε να προχωρήσετε και να αποφύγετε να βγάλετε εύκολα συμπεράσματα και να βασιστείτε σε όσα ακούτε, ιδιαίτερα από όσους δεν γνωρίζετε καλά. Ο Ποσειδώνας μπορεί να μπερδέψει τα πράγματα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές, κινηθείτε με ηρεμία και αναζητήστε καλύτερες βάσεις σε θέματα που σας απασχολούν και όχι γρήγορες λύσεις. Σταθεροποιήστε καταστάσεις και ιδιαίτερα νέες ιδέες και σκέψεις που υπάρχουν, μπορείτε να σκεφτείτε έναν πιο ουσιαστικό τρόπο για όσα σας απασχολούν αλλά και να κατευθύνετε καλύτερα ζητήματα νομικών υποθέσεων και γενικότερα ότι αφορά νέα ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ:

Με περισσότερη εφευρετικότητα μπορείτε να προχωρήσετε ζητήματα που σας απασχολούν στον τομέα των επαγγελματικών σας αλλά και νέα σχέδια που έχετε για την καριέρα σας. Βρείτε ένα καλύτερο τρόπο να προσεγγίσετε νέα πρόσωπα, εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητά σας και βασιστείτε περισσότερο σε καλές συνεργασίες στον τομέα των επαγγελματικών σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να κινηθείτε με περισσότερη αρμονία, ενισχύστε τις σχέσεις σας και περάστε περισσότερο χρόνο με όσους αγαπάτε. Οι συζητήσεις μπορούν να αλλάξουν πολλά και γενικότερα μπορείτε ευκολότερα να επικεντρωθείτε σε όσα είναι σημαντικά για σας, όπως και να προωθήσετε σωστά τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ:

Με καλύτερη διάθεση μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα αυτή την εβδομάδα οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και προχωρήστε με αισιοδοξία πιστεύοντας περισσότερο στον εαυτό σας, το σημαντικό είναι να εστιάσετε σε όσα έχετε σε εκκρεμότητα ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα και να βάλετε τα δυνατά σας για τους στόχους που έχετε. Προσέξετε τις συνεργασίες σας που θα πρέπει να κινηθούν σε ένα ομαλό ρυθμό, ιδιαίτερα νέες συνεργασίες αλλά και παλιές που μπορεί να περιέχουν κάποια σκοτεινά σημεία τα οποία πρέπει να ξεκαθαρίσετε αυτή την περίοδο. Στις προσωπικές σας σχέσεις, φροντίστε να περάσετε αρκετό χρόνο με όσους αγαπάτε και να συζητήσετε μαζί τους θέματα που σας απασχολούν, είναι σημαντικό να παίρνετε δικές σας πρωτοβουλίες μέσα στις σχέσεις σας το διάστημα αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Στις προσωπικές σας σχέσεις θα σας δοθεί η ευκαιρία να μπορέσετε να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη και να εκφράσετε με τον σωστό τρόπο τις ανάγκες και τις επιθυμίες που έχετε, η ανανέωση των σχέσεών σας αυτό το διάστημα είναι πολύ σημαντική, φροντίστε να περνάτε αρκετό χρόνο με άτομα που αγαπάτε ώστε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας και να μιλήσετε για ουσιαστικά ζητήματα που σας απασχολούν. Στον τομέα των εργασιακών σας, θα πρέπει να αναπτύξετε ένα διαφορετικό τρόπο λειτουργίας αν θέλετε να πετύχετε σχέδια που έχετε, να είστε επιφυλακτικοί γενικότερα μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και με συνεργάτες. Αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει την απαραίτητη δημιουργικότητα ώστε να πετύχετε αρκετά, εμπιστευτείτε άτομα τα οποία γνωρίζετε καλά και αποφύγετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας αλλά και νέα σας σχέδια με νέα πρόσωπα έχουν μπει πρόσφατα στη ζωή σας και δεν έχουν ακόμα αποδείξει πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Στα επαγγελματικά σας η δημιουργικότητά σας μπορεί να σας φέρει καλά αποτελέσματα και γενικότερα να σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα καινούργιο τρόπο λειτουργίας πάνω στον επαγγελματικό σας τομέα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της καριέρα σας, σκεφτείτε αρκετά την πορεία που θέλετε να έχουν τα σχέδιά σας και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά ζητήματα και το σπίτι σας που έχει ανάγκη την προσοχή σας, είναι σημαντικό να έρθετε κοντά με κοντινά σας πρόσωπα και να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με καλύτερο τρόπο μαζί τους. Κινηθείτε αυτή την εβδομάδα με σταθερή ψυχολογία σε ζητήματα που θέλετε να προχωρήσετε και να ξεκαθαρίσετε. Προσπαθήστε να γίνετε όσο πιο αποδοτικοί γίνεται σε ζητήματα που σας απασχολούν, η καλή λειτουργία ζητημάτων που σας έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα είναι πολύ σημαντική, όπως και η προσπάθεια από μέρους σας ώστε να μπορέσετε να αναπτύξετε νέα σχέδια και ιδέες και να βελτιώσετε την πορεία αρκετών θεμάτων, ειδικά που αφορούν τα οικονομικά σας αλλά και τα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ:

Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να λειτουργήσετε με έναν πιο θετικό τρόπο που θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με νέες καταστάσεις. Στις σχέσεις σας με τους άλλους, χρησιμοποιήστε την επικοινωνία σας όσο καλύτερα μπορείτε ώστε να έχετε θετικά αποτελέσματα, η στάση σας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ώστε να προχωρήσετε σωστά όσα θέλετε να κάνετε αλλά και να βάλετε σωστές προτεραιότητες στα σχέδιά σας. Ασχοληθείτε με αγαπημένα και κοντινά σας πρόσωπα που έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας με τους άλλους. Προσπαθήστε να εκφράσετε όσα νιώθετε σε άτομα που αγαπάτε και προσέξτε περισσότερο τις σχέσεις που θέλετε να κρατήσετε στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Μπορείτε καλύτερα να διαχειριστείτε ορισμένα θέματα, όπως θέματα εγγράφων και γενικότερα υποθέσεων που έχετε σε εκκρεμότητα οι οποίες χρειάζονται καλό χειρισμό. Φροντίστε περισσότερο την επικοινωνία μέσα στις επαγγελματικές σας επαφές αλλά και γενικότερα σήμερα σε ζητήματα που θέλετε να προχωρήσετε, δώστε την απαραίτητη ενέργεια και τη θετική στάση που χρειάζεται ώστε να αλλάξετε όσα πλέον δεν σας ικανοποιούν. Μπορείτε μέσα σε αυτή την εβδομάδα να αντιμετωπίσετε ευκολότερα ζητήματα τα οποία αφορούν τα επαγγελματικά σας και καταστάσεις που σας απασχολούν και είναι σε εκκρεμότητα, αν κάποια πράγματα σας δυσκολεύουν καλό είναι να πάρετε τη συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεστε, αποφύγετε να ακούσετε τρίτους που δεν γνωρίζετε καλά. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να δείτε καλύτερα ζητήματα τα οποία έχουν καθυστερήσει και που υπάρχουν γενικότερα οι ελλείψεις αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών σας.

ΖΥΓΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα αναπτύξτε νέους τρόπους για να προχωρήσετε ζητήματα που σας προβληματίζουν. Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μία καινούργια στρατηγική ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας, η οργανωτική σας ικανότητα θα μπορέσει να σας καθιερώσει και θα βοηθήσει στην επιτυχία των σχεδίων σας, κρατήστε καλή επικοινωνία με άτομα του εργασιακού σας περιβάλλον και γενικότερα με συνεργάτες, επικεντρωθείτε σε στόχους που έχετε δίνοντας την απαραίτητη ενέργεια για να τους πετύχετε. Ανακατατάξεις που συμβαίνουν τελευταία, θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε αρκετά και ιδιαίτερα ποιος είναι πραγματικά στο πλευρό σας. Να  είστε προσεκτικοί σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, εστιάστε στις εκκρεμείς υποθέσεις που υπάρχουν, είναι σημαντικό να ρυθμίσετε ζητήματα αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα αποφύγετε βιαστικές ενέργειες που δεν ευνοούνται, είναι σημαντικό να ισορροπήσετε τις σκέψεις σας αλλά και να προγραμματίσετε καλύτερα ζητήματα που πρέπει να ρυθμίσετε. Στα επαγγελματικά σας με την κατάλληλη προσέγγιση μπορείτε να βάλετε μία καλή βάση σε νέα σχέδια που έχετε. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ιδιαίτερα τις συνεργασίες σας που η καλή επικοινωνία αλλά και οι ξεκάθαρες συζητήσεις θα βοηθήσουν αρκετά στη μελλοντική εξέλιξη των σχεδίων σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις προσπαθήστε όσο γίνεται περισσότερο να ασχοληθείτε με άτομα που αγαπάτε, η στάση σας απέναντι τους σημαίνει πολλά και είναι σημαντικό να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας, αποφύγετε εντάσεις που μπορούν να βλάψουν την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία και η αντιληπτικότητα σας μέσα στις σχέσεις σας αλλά και στις συνεργασίες σας, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις αλλά και το κλίμα ώστε να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα και να προωθήσετε σχέδια που έχετε. Προσπαθήστε όσο γίνεται περισσότερο να συζητήσετε με άτομα τα οποία μπορούν να σας μεταδώσουν αρκετή εμπειρία και καλές συμβουλές, πιστέψτε στις δυνατότητες σας  και στους στόχους σας, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας. Είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείτε προσεκτικά νέες κινήσεις και σχέδια και πώς να προχωρήσετε αντιμετωπίζοντας σωστά εμπόδια που υπάρχουν, προσπαθήσετε να κινηθείτε όσο πιο σταθερά γίνεται με μελετημένες κινήσεις, εστιάστε καλύτερα σε συνεργασίες που μπορούν να αποβούν κερδοφόρες και προσπαθήστε μέσω της καλής επικοινωνίας να προσεγγίσετε τα κατάλληλα πρόσωπα που μπορούν να ευνοήσουν την καριέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα περισσότερο με τα επαγγελματικά σας, μπορείτε να ξεπεράσετε αρκετά ζητήματα που υπάρχουν, το σημαντικό είναι να εστιάσετε καλύτερα στις σχέσεις σας με τους άλλους και ιδιαίτερα με συνεργάτες και συναδέλφους στο εργασιακό σας χώρο. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε ουσιαστικά μαζί τους και να κινηθείτε με ομαδικότητα, ώστε να προχωρήσουν σχέδια που έχετε, προσπαθήστε να εστιάσετε στα συμφέροντά σας και σε όσα μπορούν να ευνοήσουν τα σχέδια σας. Αποφύγετε να εμπιστευτείτε τρίτους για προσωπικά σας ζητήματα, ιδιαίτερα μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και γενικότερα κρατήστε κρυφά χαρτιά. Στις προσωπικές σας σχέσεις προσπαθήστε να βελτιώσετε καταστάσεις και να αποφύγετε εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αντιμετωπίσετε όσα σας απασχολούν με περισσότερη αισιοδοξία και ισορροπία, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα ζητήματα που υπάρχουν μέσα στις σχέσεις σας αυτή την εβδομάδα, έχοντας περισσότερη υπομονή με άτομα που αγαπάτε. Η δημιουργικότητα σας θα σας βοηθήσει ώστε να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα που είναι σημαντικό να μοιραστείτε όσο γίνεται περισσότερα αλλά και να βοηθήσετε την καλή επικοινωνία μεταξύ σας. Στα επαγγελματικά σας ελέγξτε καλύτερα την πορεία των σχεδίων σας, αλλά και ποιος είναι ο λόγος αρκετών ζητημάτων που συμβαίνουν. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε ζητήματα που σας απασχολούν αρκεί να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ:

Είναι σημαντικό να συμβιβαστείτε με όσα χρειάζονται επιπλέον προσπάθεια από μέρους σας, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να βρείτε ένα διαφορετικό τρόπο να επικοινωνήσετε με τους άλλους γύρω σας, σταθεροποιώντας καλύτερα τις σχέσεις σας και βάζοντας νέες βάσεις σε όσα θέλετε να πετύχετε. Προσπαθήστε να εστιάσετε περισσότερο σε εκκρεμότητες που υπάρχουν, ιδιαίτερα στον οικογενειακό σας τομέα αλλά και στα οικονομικά σας για να αποφύγετε δυσκολίες σε αυτούς τους τομείς και να προχωρήσετε ζητήματα με μεγαλύτερη ευκολία. Στα επαγγελματικά σας, αντιμετωπίστε καταστάσεις που είναι σε εξέλιξη και οτιδήποτε σας έχει αφήσει ακόμα ανικανοποίητους με περισσότερη αποφασιστικότητα, αλλά και υπομονή, για να τα ξεπεράσετε και να βελτιώσετε νέα σχέδια που θέλετε να πετύχετε.

 


Κωνσταντίνος Πάππας, PhD
Πρόεδρος του κέντρου “Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής”  

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση