Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 04/12-10/12

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 04/12-10/12
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΚΡΙΟΣ:

Η Πανσέληνος της περασμένης εβδομάδας επηρέασε αρκετά την επικοινωνία σας με τους άλλους, και με τον Ήλιος αυτή την εβδομάδα σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα καλό είναι να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με άτομα που αγαπάτε αλλά γενικότερα να φροντίσετε νέες ιδέες που έχετε, διαχειριστείτε με τον κατάλληλο τρόπο νέα σας σχέδια και να μην κάνετε βιαστικές ενέργειες. Πολλά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως φαίνονται, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που κάποιες δυσκολίες μπορεί να υπάρχουν στην αρχή της εβδομάδας. Όσοι είστε σε μακροχρόνια σχέση θα καταφέρετε περισσότερο να ισορροπήσετε καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ:

Ενώ τα επαγγελματικά και η καριέρα σας έχουν μπει σε μία πορεία και ανοίγονται νέες ευκαιρίες μπροστά σας θα πρέπει να εστιάσετε και να προσέξετε αρκετά τις συνεργασίες σας με τον Άρη αυτή την εβδομάδα που εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Είναι σημαντικό να φροντίσετε να μη βιαστείτε αλλά και να προσέξετε αρκετά με ποια πρόσωπα συνεργάζεστε, αποφεύγοντας να πιστέψετε σε υποσχέσεις. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις και γενικότερα στον τομέα των αισθηματικών σας ο Άρης μπορεί να πυροδοτήσει κάποιες καταστάσεις σε τετράγωνο με τον αστεροειδή Juno, καλό είναι να προσπαθήσετε να κινηθείτε ήρεμα ιδιαίτερα αν είστε σε μακροχρόνια σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη που εισέρχεται στο Σκορπιό και θα επηρεάσει αρκετά τον τομέα της εργασίας αλλά και της υγείας σας καλό είναι σε αυτούς τους τομείς να κινηθείτε αρκετά προσεκτικά. Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας και να ισορροπήσετε θέματα υγείας εάν υπάρχουν. Στα επαγγελματικά σας ακόμα και αν έχετε νέα επαγγελματικά σχέδια ο Άρης θα φέρει δυσκολίες και καλό είναι να φροντίσετε να αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις με συνεργάτες, αλλά και στην καθημερινότητά σας κάποια πράγματα μπορεί να εξελιχθούν με διαφορετική πορεία από ότι τα επιθυμείτε. Αυτή την εβδομάδα φροντίστε περισσότερο την ερωτική σας ζωή που θα σας είναι ευκολότερο να ισορροπήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Στην ερωτική σας ζωή ο Άρης μπορεί να φέρει αρκετές αλλαγές, όσοι είστε σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις θα ευνοηθείτε περισσότερο. Όμως αυτή την περίοδο είναι σημαντικό ιδιαίτερα αν είστε σε νέα σχέση αλλά και γενικότερα στην ερωτική σας ζωή να εστιάσετε στην καλή επικοινωνία με τους άλλους και να βελτιώσετε θέματα που αφορούν γενικότερα τις σχέσεις σας με τους άλλους. Φροντίστε περισσότερο αυτή την εβδομάδα νομικά ζητήματα και υποθέσεις διότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις σε αυτούς τους τομείς. Ασχοληθείτε με τον τομέα του σπιτιού που μπορείτε ευκολότερα να βελτιώσετε καταστάσεις και να αλλάξετε πράγματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας.

ΛΕΩΝ:

Ο Ερμής αυτή την εβδομάδα θα σας γεμίζει δημιουργικότητα και γενικότερα θα βελτιώσει την επικοινωνία σας αλλά και τις σχέσεις σας. Μπορείτε να προχωρήσετε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και γενικότερα να αξιοποιήσετε καλές ιδέες που έχετε, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα είναι ο τομέας των οικονομικών σας αλλά και του σπιτιού σας. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Σκορπιό αποφύγετε έξοδα και γενικότερα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες οι οποίες υπάρχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό αυτή την εβδομάδα και θα επηρεάσει τον τομέα της επικοινωνίας σας, καλά θα κάνετε να είστε αρκετά επιφυλακτικοί γενικότερα και με άτομα του περιβάλλοντός σας αλλά και στα επαγγελματικά σας. Κάποια πράγματα μπορεί να χρειαστεί να επαναπροσδιοριστούν, φροντίστε να αποφύγετε να κάνετε υποχωρήσεις δεν είναι απαραίτητες αυτό το διάστημα. Ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά που θέλετε και με τα επαγγελματικά σας πού πρέπει να δουλέψετε σκληρά για την επιτυχία, ιδιαίτερα μέσα σε συνεργασίες κινηθείτε προσεκτικά.

ΖΥΓΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα κάποια πράγματα στον τομέα των επαγγελματικών σας μπορεί να σας δυσκολέψουν, γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθήσετε αρκετά για όσα θέλετε να καταφέρετε. Καθημερινές ασχολίες αλλά και πράγματα που αφορούν την καθημερινή σας ζωή μπορεί ουσιαστικά να σας δυσκολέψουν για αυτό και προσπαθήστε περισσότερο για να καταφέρετε σχέδια τα οποία έχετε. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού ενεργοποιώντας τον οίκο των οικονομικών σας, όμως αυτό για σας θα έχει δισυπόστατη φύση, θα σας δώσει μεγάλη δημιουργικότητα ώστε να δημιουργήσετε νέες πηγές εισοδήματος, όμως μπορεί να φέρει και αρκετά παρασκήνια σε θέματα οικονομικών, ειδικά αν περιμένετε πληρωμές από τρίτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης εισέρχεται στο ζώδιό σας σε αντίθεση όμως με τον Ουρανό, γι’ αυτό και καλά θα κάνετε να κινηθείτε προσεκτικά ιδιαίτερα σε θέματα που έχετε ακόμα σε εκκρεμότητα. Χρόνιες καταστάσεις και θέματα που αφορούν ακίνητα αλλά και οικογενειακές καταστάσεις θα πρέπει να κινηθείτε με βάση αυτό το οποίο γνωρίζετε καλά ότι μπορείτε να κάνετε και να μην προσπαθήσετε να μπείτε σε νέες καταστάσεις ή να κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα αυτό το διάστημα. Κινηθείτε χωρίς βιασύνη και να είστε σίγουροι γι’ αυτό το οποίο θέλετε να κάνετε. Ο Άρης θα επηρεάσει επίσης και τον κοινωνικό σας περίγυρο, ειδικά τις φίλες σας, φροντίστε περισσότερο άτομα τα οποία αγαπάτε και αποφύγετε να υπάρξουν ρήξεις που μπορεί να επηρεάσουν και τα επαγγελματικά σας. Στα ερωτικά σας ο Άρης μπορεί να φέρει ανακατατάξεις γενικότερα, θα χρειαστεί να σκεφτείτε ακριβώς τι θέλετε, ιδιαίτερα όσοι είστε σε υπάρχουσες σχέσεις

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού ενεργοποιώντας τον 12ο  οίκο σας θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μία καλή πολιτική για να απεμπλακείτε από καταστάσεις που σας έχουν δυσκολέψει. Ειδικά στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας σας αλλά και των οικονομικών σας, προσπαθήστε να κινηθείτε βάσει σχεδίου και όχι με βιαστικές ενέργειες. Γενικότερα αυτή την εβδομάδα φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και αποφύγετε να αναμοχλεύσετε καταστάσεις του παρελθόντος, μπορεί να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί και πιο ευαίσθητοι ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Εκμεταλλευτείτε όμως το προσωπικό σας μαγνητισμό που θα σας δώσει ο Άρης αλλά και το αίσθημα δικαιοσύνης που έχετε για να καταφέρετε περισσότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αυτή την εβδομάδα ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού σε τετράγωνο με τον αστεροειδή Juno στο ζώδιό σας, αυτό για σας σημαίνει πως θα πρέπει να κινηθείτε προσεχτικά σε ότι αφορά φιλίες αλλά και συνεργασίες και επαφές που αφορούν τα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά σας. Φροντίστε σε σχέσεις και νέα άτομα που γνωρίζετε να προχωρήσετε προσεκτικά. Εστιάστε ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας σε ζητήματα που αφορούν την καριέρα αλλά και τα οικονομικά σας, η Σελήνη στον Καρκίνο που θα σας ευνοήσει περισσότερο και θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε δύσκολες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό αυτή την εβδομάδα ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας σας και γενικότερα της προσωπικής σας εξέλιξης. Γενικότερα η ανάγκη για αλλαγή που διαθέτετε καλό είναι να μετριαστεί αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να καταφέρετε αρκετά φροντίζοντας όμως περισσότερο τον τομέα των οικονομικών σας αλλά και εκκρεμότητες που υπάρχουν, αποφύγετε να κάνετε νέα σχέδια και ενάρξεις χωρίς να έχετε τακτοποιήσει παλαιότερες οφειλές. Μπορείτε να έχετε καλές επαφές με το εξωτερικό και γενικότερα έρχονται νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, όμως αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζετε καλά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε καλά τις δυνατότητές σας.

ΙΧΘΕΙΣ:

Αυτή την εβδομάδα ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού σε εξάγωνο με τον Κρόνο, καλό είναι να φροντίσετε θέματα που αφορούν κληρονομικά, ασφάλειες αλλά και εκκρεμότητες τις οποίες έχετε που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και ο Κρόνος μπορεί να φέρει ανακατατάξεις αλλά και δυσκολίες που μπορεί να αφορούν τον τομέα του σπιτιού αλλά και της οικογένειας, όπως και ακίνητα. Είναι σημαντικό μέσα στις συνεργασίες αλλά και σε μακροχρόνιες σχέσεις να φροντίσετε περισσότερο τις σχέσεις σας και την επικοινωνία σας με τους άλλους.  

 

 Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση