ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 02/10-08/10

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 02/10-08/10
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να σκεφτείτε το παρελθόν σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα που φαίνονται να είναι δύσκολα, σύντομα θα χάσουν κάθε νόημα. Μέσω αυτού θα είστε σε θέση να συμπεριφερθείτε με τρόπο που σας φέρνει περισσότερο σε αρμονία με τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας και θα επιφέρει σημαντικά λιγότερη αντίσταση από τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακόμα και εάν είστε ένα ισορροπημένο άτομο, θα βιώσετε πληθώρα αισθημάτων, τα οποία θα σας κάνουν να αισθανθείτε τελείως κυκλοθυμικοί. Μην αφήσετε αυτό να σας καταβάλλει. Η κυκλοθυμία έχει και τις θετικές της πτυχές. Μπορείς να μεταδώσετε την ψυχική σας ευφορία στους άλλους, όταν κάτι πάει καλά, φτιάχνοντας και την ημέρα των άλλων. Σε περίπτωση, που δεν έχετε αυτή την τύχη, θα πρέπει να αναζητήσετε ένα ήρεμο μέρος όπου θα μπορέσετε να αποσυρθείτε μέχρι να περάσει αυτή η μπόρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για τον επόμενο μήνα προβλέπετε ένα κύμα δημιουργικής έμπνευσης και θα έχετε την ικανότητα να μεταφέρετε τις ιδέες σας με έναν συνοπτικό και πειστικό τρόπο. Η Πανσέληνος της 05/10 την Πέμπτη θα αλλάξει αρκετά πράγματα στον κοινωνικό σας περίγυρο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Φροντίστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και αποφύγετε τα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επικοινωνία σας με τους άλλους μπορεί να είναι προβληματική. Συνεχώς μπορεί να σας παρεξηγούν και η συμπεριφορά των άλλων σου φαίνεται απαράδεκτη απέναντί σας. Σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεθείτε με ανθρώπους των οποίων οι ιδιοτροπίες τους είναι σχεδόν πάντα ενοχλητικές. Αναβάλετε επισκέψεις ή συναντήσεις με τέτοιους ανθρώπους για αργότερα. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και να ξεκαθαρίσετε προσωπικά σας θέματα.

ΛΕΩΝ

Οι άνθρωποι στο εργασιακό σας περιβάλλον αντιδρούν ιδιαίτερα θετικά προς το μέρος σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη ενέργεια  για να αντιμετωπίσετε εμπόδια και για φτάσετε στην επιτυχία. Η δυναμική που αναπτύσσεται αυτή την περίοδο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να έχετε κάποια νευρικότητα και δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε το λόγο που νιώθετε έτσι. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένας λόγος για να είστε νευρικοί. Θα έπρεπε να είστε ευδιάθετοι, απλά δεχθείτε τα συναισθήματά σας. Αυτή η άσχημη διάθεση θα σας περάσει ευκολότερα αν βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να βάλετε ένα καλύτερο πρόγραμμα σε εκκρεμότητες που έχετε.

ΖΥΓΟΣ

Πολλοί άνθρωποι θα σας προσεγγίσουν με μια νέα ιδέα. Αποδεχθείτε αυτή την βοήθεια και χρησιμοποιήστε την πολυμορφία των νέων ευκαιριών που σας προσφέρονται μέσα από αυτές τις ιδέες. Θα κάνετε απρόσμενες προόδους και ένα μεγάλο βήμα προς το όνειρο που για καιρό θέλατε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε υπολογίσει σωστά τις κινήσεις σας, έτσι ώστε να μην χάσετε όλα όσα έχετε επιτύχει μέχρι στιγμής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να μην νιώθετε σε ιδιαίτερα καλή φυσική κατάσταση και η ενέργειά σας να είναι κάπως πεσμένη. Φροντίστε τον εαυτό σας κάνοντας ένα επαρκές διάλειμμα και απαλλάσσοντας τον εαυτό σας απ’ όσο το δυνατό περισσότερο άγχος. Ξεκουραστείτε αρκετά και περάστε χρόνο με άτομα που αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα μπορέστε να βρείτε ευκολότερα την εσωτερική γαλήνη που για καιρό ψάχνατε. Μέσα από αυτή την εσωτερική δύναμη εκπέμπετε εμπιστοσύνη και ακεραιότητα. Κάποιοι από την προσωπική σας ζωή ή την εργασία, θα ζητήσουν τη βοήθειά σας. Βοηθήστε, όπου μπορείτε, αλλά μην ξεχνάτε να επιδιώκετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να είστε προσεκτικοί για να μην λειτουργείτε με υπερβολική ένταση από την ενέργεια του Πλούτωνα στις αρχές αυτής της εβδομάδας, γιατί συχνά μπορεί να φέρει ένταση που θα σας δημιουργήσει κάποια δυσαρμονία. Η Πανσέληνος την Πέμπτη 5/10 θα σας προσφέρει μια ευκαιρία, να δείτε την ισορροπία που υπάρχει ανάμεσα στο σπίτι και την επαγγελματική σας ζωή. Ίσως ένας από τους δύο τομείς χρειάζεται κάποιες αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προσωπικοί σας στόχοι και τα συναισθήματά σας επηρεάζουν έντονα τη συνείδηση σας. Παρά ταύτα όμως, αυτό δε πρόκειται να σας προκαλέσει κάποια αναστάτωση. Αντίθετα, θα σας κάνει να αισθανθείτε ακόμα πιο εναρμονισμένοι με τον εαυτό σας. Καθώς είστε άμεσα συνδεδεμένοι με την ψυχή σας, μπορεί να προκύψει μόνο κάποιος εκνευρισμός και αναστάτωση που όμως θα είναι περαστική. Η οικογενειακή σας ζωή είναι σημαντικότερη από ποτέ και θα μπορούσατε να δεχτείτε ή και να κάνετε επισκέψεις σε όσους αγαπάτε. Η υγεία σας θέλει αρκετή προσοχή το διάστημα αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορείτε να επωφεληθείτε μόνο μέσα από τη συναναστροφή σας με άλλους. Η προσωπικότητά σας εκπέμπει μία αρμονία, την οποία οι άλλοι αναγνωρίζουν και αυτό σας κάνει πιο δημοφιλή. Αυτή την περίοδο μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να συνάψετε και να συσφίξετε σχέσεις με άτομα του αντίθετου φύλου. Οι δικές σας ανάγκες μπορεί φαίνονται ότι έρχονται σε σύγκρουση με αυτές των άλλων, όμως στην πραγματικότητα, μπορούν να συνδυαστούν δίχως ιδιαίτερη προσπάθεια.

 

 Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση