ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 01/09 έως 07/09 2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  01/09  έως 07/09 2014
Spread the love

zodia

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα, δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι και πιο ευαίσθητοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία ίσως υπάρχει από τρίτα άτομα. Αν εκμεταλλευθείτε το προσωπικό σας μαγνητισμό προς το κοινό και το αίσθημα δικαιοσύνης, έχετε πιάσει το κλειδί της επιτυχίας της εβδομάδας. Η τύχη σας ευνοεί. Φιλόδοξοι και πιστοί, σας αρέσουν οι μεταρρυθμίσεις αλλά τηρείτε τα συμφωνημένα. Πιθανές νέες εμπειρίες και γνωριμίες από κάποιο ταξίδι. Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας και με την αποδοχή διαφορετικών ανθρώπων μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα αλληλογραφίας, εμπορικές συναλλαγές, θέματα βασικής και μέσης εκπαίδευσης. Μπορείτε να δουλέψετε σκληρά για την επιτυχία.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών και της δημιουργίας.

 

ΤΑΥΡΟΣ:

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, αυτή την εβδομάδα, έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας ή συγγραφικό ταλέντο. Με τον Ερμή που σας παρακινεί στον τομέα της εργασίας σας, θα σκεφτείτε περισσότερο τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μπορεί να σκεφτείτε να βάλετε σε δράση νέα σχέδια αυτή την εβδομάδα, προχωρήστε προσεκτικά στην υλοποίησή τους. Ίσως αισθανθείτε λίγο πιεσμένοι, δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, χαλαρώστε και έπειτα συνεχίστε, ο κόπος σας θα ανταμειφτεί αργότερα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της διατροφής.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με την ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, αλλά όντας και πιο συναισθηματικοί από άλλες μέρες, προσελκύετε ανθρώπους γύρω σας και ευνοούν τις υποθέσεις σας και τα σχέδιά σας. Θέματα που έχουν σχετίζονται με την επικοινωνία αλλά και την πειθώ, μπορούν να κυλήσουν πολύ καλά για σας και να κλείσετε καλές συμφωνίες ή να σας δοθεί η ευκαιρία που ζητάτε. Ο Κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα σας ωθήσει να σκεφτείτε περισσότερο τις σχέσεις σας και θα αισθανθείτε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας και των ταξιδιών.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Είναι μια παραγωγική εβδομάδα για σας, πολλά μπορεί να πάρουν σάρκα και οστά. Προσέξτε μόνο λίγο στις σπατάλες και τα έξοδα που μπορεί να μην περιμένετε. Τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν, απλά χρειάζεται καλή διαχείριση. Θα σας απασχολήσει επίσης κάποιο θέμα που αφορά το σπίτι, την οικογένειά σας ή αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως πραγματοποιήσετε μια αλλαγή που σκέφτεστε να κάνετε καιρό. Κάποιο άτομο του κοντινού σας περιβάλλοντος θα συμβάλει σε αυτό. Θα προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με τους τομείς της ζωής σας και τα θέματα, που έχετε παραμελήσει τελευταία.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών και της τύχης.

 

ΛΕΩΝ:

Η μέρα σας χρωματίζεται σήμερα από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα. Φαίνεται πως έχετε περισσότερη ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και άτομα που αγαπάτε, παρά με θέματα που χρήζουν διευθέτησης. Όμως στα μέσα της εβδομάδας, ο Ερμής θα σας βοηθήσει να κινηθείτε σωστά, ο νους σας θα γεμίσει με νέες ιδέες και σκέψεις, ιδιαίτερα για τα επαγγελματικά σας, και μπορείτε να καταφέρετε αρκετά στο τομέα της εργασίας και των οικονομικών. Ιδιαίτερα αν έχετε κάποια σχέδια στο μυαλό σας προς υλοποίηση.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ων ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να μαγέψετε τα πλήθη. Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας με το κοινό και τους ανθρώπους γύρω σας, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Με την εξυπνάδα σας, αποκρούετε κάθε επίθεση που μπορεί να δεχθείτε. Αγνοείστε τρίτα άτομα που μπορεί να μιλάνε άσχημα εις βάρος σας ή να προσπαθούν να σας βάλουν εμπόδια. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, μπαίνοντας στο Ζυγό, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας, έτσι το μυαλό σας θα επιβραδύνει λίγο, και θα επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικονομικά και επαγγελματικά σας. Θα μπορέσετε να οργανώσετε σωστά τις επόμενες κινήσεις σας, ώστε να κινηθείτε μεθοδικά.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης και των εχθρών.

 

ΖΥΓΟΣ:

Η ψυχρότητα και η αντίθεσή σας σε κάθε πρωτοπορία, φέρνουν δυσκολίες στα ερωτικά και τα οικονομικά σας. Στερείστε αντικειμενικότητας, λόγω της εσωτερικής διακύμανσης που υπάρχει μέσα σας, γι ‘αυτό προσπαθήστε να μην προβείτε σε μεγάλες και σοβαρές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας. Ζητήστε τη συμβουλή κάποιου ατόμου που εμπιστεύεστε και πάντα σας συμβουλεύει σωστά. Αν δείξετε επιμονή και υπομονή μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, αλλά πάνω από όλα πρέπει να ηρεμήσετε και όλα θα έρθουν στην ώρα τους, μην βιάζεστε. Μην απομακρύνεστε από αγαπημένα σας πρόσωπα, λόγω της κακής ψυχολογίας σας και των αρνητικών σκέψεων που γυρίζουν στο μυαλό σας, μιλήστε μαζί τους και ίσως σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την κατάσταση ευκολότερα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας και της πολιτικής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά ήρεμα για σας, και σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας και να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Μπορεί να είστε λίγο ανήσυχοι στα μέσα της εβδομάδας, σχέδια και ιδέες θα κατακλύσουν το νου σας, η σκέψη σας θα στραφεί στις ευκαιρίες που ζητάτε όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια οικονομική και εργασιακή ευκαιρία για τον εαυτό σας. Μην αμελείτε τον ερωτικό σας τομέα, όσο και αν σας απασχολούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μπορεί να αισθάνεστε πως το παν για σας τώρα είναι η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, όμως μην αμελείτε την προσωπική σας ζωή, είναι σημαντική και τα άτομα που σας αγαπάνε σας χρειάζονται και αυτά.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της διατροφής, της καριέρας και των επαγγελματικών.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Δείχνετε ιδιαίτερη αντοχή στις προκλήσεις που υπάρχουν στο δρόμο σας, πολεμήσετε για τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας, και βασιστείτε στις ικανότητές σας και στον ανεπτυγμένο μαγνητισμό σας. Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται. Ελέγξτε την ανυπομονησία σας και τη βιασύνη που σας κάνει λίγο παράτολμους πολλές φορές. Αν δείξετε επιμονή και υπομονή μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο. Επικεντρωθείτε σε ένα σχέδιο ή ιδέα που θέλετε να υλοποιήσετε, μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μαζί, μην υπερφορτώνετε τον εαυτό σας με υπερβολικές ευθύνες.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της διατροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης, των πτυχίων και των μεγάλων ταξιδιών.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνετε σήμερα σε θέματα απόκρυφα, που κρύβουν κάποιο μυστήριο. Εξετάζετε τα πάντα πιο βαθιά και δεν σας αρκεί πλέον το λογικό ή επιφανειακό μόνο. Πάντα υπάρχει ο ρομαντισμός, που σας σπρώχνει σε κάποια περιπέτεια ή ένα ταξίδι με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Η αισιοδοξία δίνει νόημα στο σήμερα και σας βοηθάει να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας έχουν κουράσει. Ο Ερμής εισέρχεται στον τομέα της σταδιοδρομίας σας, το μυαλό σας είναι πιο πρακτικό, τα σχέδια που δημιουργείτε είναι λεπτομερή και ρεαλιστικά, και μπορείτε να αλλάξετε πολλά με νέους στόχους για τον εαυτό σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, των ασφαλειών και του σεξ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας και με την αποδοχή διαφορετικών ανθρώπων, μπορείτε να ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα με θέματα αλληλογραφίας, εμπορικές συναλλαγές, θέματα βασικής και μέσης εκπαίδευσης. Σκέφτεστε το μέλλον σας και έχετε επικεντρωθεί στις ελπίδες και τα όνειρα που έχετε και θέλετε να πετύχετε. Στα μέσα της εβδομάδας θα αισθανθείτε πως χρειάζεστε λίγη απομόνωση και χρόνο για τον εαυτό σας, έτσι ώστε να μπορεί να ξεκουραστείτε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Η ενέργειά σας είναι δυνατή και μπορείτε να φροντίσετε και να κάνετε πολλά για τον εαυτό σας. Ο Ερμής στο Ζυγό, σας δίνει μεγάλη έμπνευση και θα καταλήξετε σε μεγάλες ιδέες και σχέδια, με πολύ καλές πιθανότητες επιτυχίας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

 

ΙΧΘΕΙΣ:

Αυτή την εβδομάδα, θα εργαστείτε για να τελειοποιήσετε ένα στόχο που έχετε βάλει. Έχετε δουλέψει αρκετά τελευταία για να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε. Θα πάρει να βρείτε λίγο χρόνο να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ο Ερμής που μπαίνει στο Ζυγό, στρέφει τη προσοχή στις κινήσεις και στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, πριν κάνετε οτιδήποτε, ψάξτε το καλά, μην βιαστείτε. Η Αφροδίτη ευνοεί τον αισθηματικό σας τομέα, θα σκεφτείτε τρόπους που μπορούν να φέρουν περισσότερη οικειότητα στη ζωή σας και να σφυρηλατήσουν ισχυρότερους δεσμούς με τους αγαπημένους σας αυτή την εβδομάδα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας και της υγείας.

 

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση