ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 29/09/2014 ΈΩΣ 05/10/2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 29/09/2014 ΈΩΣ 05/10/2014
Spread the love

Zodiac_1-e1332508783690

ΚΡΙΟΣ     

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου και στον 6ο οίκο σας, σε σύνοδο με τον Ήλιο ενισχύει, τονίζει τις προσπάθειές σας με την ικανότητα καλύτερης έκφρασης. Η Σελήνη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης λειτουργώντας πιο συναισθηματικά. Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στις 30-09-2014 , οπότε οι σχέσεις βελτιώνονται, μπορείτε να επανεξετάσετε τις κάθε είδους συνεργασίες σας, είτε είναι επαγγελματικού είτε κοινωνικού χαρακτήρα.  

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη, εισέρχεται στον τομέα της εργασίας σας αυτή την εβδομάδα, διευκολύνει τις σχέσεις σας στα επαγγελματικά σας θέματα και τα σχέδιά σας. Αυτό βοηθά στην καλύτερη απόδοση και στην επίλυση των διαφόρων θεμάτων που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να αισθανθείτε πως έχετε φορτωθεί αρκετές ευθύνες και μια γενικότερη ασυνεννοησία να σας ταλαιπωρεί με τους γύρω σας. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας, ιδιαίτερα αν αισθάνεστε πιεσμένοι. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χαλαρώσουν οι ρυθμοί και θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες με τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ        

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων, βοηθάει πολύ στα επαγγελματικά σας θέματα και την καριέρα σας, θα έχετε φαντασία και δημιουργικότητα, χρησιμοποιώντας το ένστικτο και τη διαίσθησή σας. Ο Ερμής σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά διευκολύνοντας την επικοινωνία και τη σκέψη. Ο Άρης σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (μετριάστε τις έντονες συζητήσεις και τις εντάσεις.) Η Σελήνη δεν ευνοεί τα οικονομικά σας θέματα, κάποιο συναισθηματικό μπλοκάρισμα θα σας εμποδίζει να λειτουργήσετε ξεκάθαρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ      

Ο Άρης είναι στο ζώδιο του Τοξότη και στον 6ο οίκο σας, στα επαγγελματικά σας θέματα λοιπόν θα δραστηριοποιηθείτε, θα εκδηλώσετε πρωτοβουλίες, νέες ιδέες και πρωτοπορία. Ο Δίας σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας τύχη και δύναμη και ευνοώντας την επέκταση στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας. Στο διάστημα αυτό, είναι ιδιαίτερα τονισμένος ο τομέας της εργασίας σας. Προσέξτε την υπερκόπωση, που μπορεί να εξασθενίσει την αντοχή σας και να σας κουράσει πολύ σωματικά αλλά και ψυχικά. Το πέρασμα του Ερμή από τον πέμπτο οίκο σας, σας γεμίζει με αισιοδοξία και ευχάριστη διάθεση, προς το τέλος της εβδομάδας.

ΛΕΩΝ          

Η εβδομάδα αυτή ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σας, η βελτίωση τους είναι θέμα καλής διαχείρισης, οι ευκαιρίες θα σας δοθούν. Ο καιρός είναι κατάλληλος για επενδύσεις κάθε είδους, αρκεί να μην ξεπερνούν την οικονομική σας ευχέρεια. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 4ο οίκο σας, μπορείτε να περιμένετε αρκετές αλλαγές σε ότι αφορά το σπίτι, τις ρίζες σας και το οικογενειακό περιβάλλον, όπως και με τις σχέσεις σας με τα παιδιά. Μπορείτε να βελτιώσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις και να αντεπεξέλθετε πολύ καλά σε θέματα επιχειρήσεων και οικονομικών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ      

Η καλυτέρευση των σχέσεών σας και κάποια βοήθεια από αδέλφια και κοντινά σας πρόσωπα, μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα αυτή την εβδομάδα. Ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο με τον Ερμή συνεργάζεται αρμονικά διευκολύνοντας την επικοινωνία και τη σκέψη σε κάθε σας σχέση αλλά και σε νέα σχέδια που θέλετε να ξεκινήσετε. Μπορεί να έχετε έλλειψη εμπιστοσύνης ή υπερβολικό άγχος και αυτό γίνεται αντιληπτό από τους γύρω σας. Καλό είναι να μην πιέζεστε αυτή την εβδομάδα και να προσπαθήσετε να δείτε λίγο τα πράγματα πιο χαλαρά.

ΖΥΓΟΣ          

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τη Σελήνη, σας δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης χαρίζοντας σας αρμονία και συναισθηματική ισορροπία. Με τον Ποσειδώνα στον 6ο οίκο σας, προσέξτε πολύ τις λεπτομέρειες ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα και σε συνεργασίες. Μην εμπιστευτείτε άτομα που δεν σας έχουν αποδείξει πως μπορείτε να εμπιστευτείτε απόλυτα. Προσέξτε παρασκήνια και λάθη που μπορεί να περάσουν απαρατήρητα. Η αποφυγή ευθυνών και η παραμέληση σοβαρών θεμάτων που πρέπει να λύσετε, ίσως σας ταλαιπωρήσουν αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ      

Η εβδομάδα αυτή είναι ευνοϊκή για την επαγγελματική σας βελτίωση. Με το Δία στο ζώδιο του Λέοντα και στον 10ο οίκο σας, Μπορείτε εύκολα να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και να χρησιμοποιήσετε σωστά τα προσόντα σας ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε. Ο Άρης σε τρίγωνο σας βοηθάει πολύ, ώστε να ενεργοποιηθείτε σωστά και να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας τα σχέδιά σας, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας και γνωρίζοντας τα ρίσκα που πρέπει να πάρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ      

Με τον Ερμή στον 12ο οίκο σας, προσέξτε αρκετά τον περίγυρό σας και ποιους εμπιστεύεστε. Μην ξεκινήσετε οποιοδήποτε νέο σχέδιο ή κίνηση, αν δεν είστε σίγουροι πως όλα είναι ξεκάθαρα, όπως και σε υπογραφές εγγράφων και συμβολαίων. Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας θα σας δώσει έναν αέρα ανανέωσης και διάθεση για νέα ξεκινήματα, που όμως χρειάζονται αρκετή σκέψη. Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε σκεφτείτε αρκετά και δώστε ευκαιρία σε κάτι υπάρχων ή σε μια κατάσταση που θα εμφανιστεί από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ    

Η Αφροδίτη στον 9ο οίκο σας, σας δίνει λεπτότητα και μεγάλη εύνοια σε νομικά, δικαστικά, εκπαιδευτικά θέματα , όπως και σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό και ταξίδια. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή όμως, για να πάρετε κάποια μεγάλη απόφαση ή να κάνετε κάποια αλλαγή ακόμα. Κάντε ένα βήμα πίσω, αν χρειαστεί, περιμένετε λίγο μέχρι να καταλάβετε αν είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε. Μπορεί να αισθανθείτε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, αυτή την εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ      

Ο Ποσειδώνας σε δυσαρμονική όψη με τον Άρη σας φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις σε σχέδια και ενέργειες που ετοιμάζετε, αυτή την εβδομάδα. Προσέξτε στις μετακινήσεις σας, τις συζητήσεις σας και τη σχέσεις σας ιδιαίτερα με το αντίθετο φύλλο. Μην αφήνετε τις επιθυμίες των άλλων να επισκιάζουν τις δικές σας, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και τη καρδιά σας. Η Αφροδίτη που εισέρχεται στο Ζυγό θα σας γεμίσει με καλή διάθεση και θα σας βοηθήσει να δείτε την φωτεινή πλευράς της ζωής και να βρείτε ευκολότερα τις λύσεις.

ΥΧΘΕΙΣ        

Με τον Άρη στο ζώδιο του Τοξότη και στον 10ο οίκο σας, και σε αρμονική όψη με τον Ουρανό θα έχετε γρήγορη και ανανεωμένη σκέψη και αρκετές πρωτότυπες και δυναμικές ιδέες, αυτή την εβδομάδα. Έχετε μεγάλο μαγνητισμό και η διαίσθησή σας, σας βοηθάει σε αποφάσεις και διλλήματα που έχετε, ώστε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι συνεργασίες σας και γενικότερα οι προσωπικές σας σχέσεις. Θα έχετε αρκετή βοήθεια και βελτίωση στη σχέση με το σύντροφό σας.

 

196752_1007619164492_6904_n

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση