ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 22/12 Έως 28/12/2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 22/12 Έως 28/12/2014
Spread the love

zwdia_9

Κριός:

Θα ασχοληθείτε με τα σχέδια που ήδη έχετε βάλει σε δράση αυτή την εβδομάδα, θα αναζητήσετε τη πρόοδο σε κάθε τομέα της ζωής σας. Μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να μην βιαστείτε. Θα νιώσετε την ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας στο τέλος της εβδομάδας και θα νιώσετε μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ταύρος:

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά πολύ καλά για σας τους Ταύρους, διάθεσή σας είναι αισιόδοξη και θα επικεντρωθείτε στα θετικά της ζωή. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για σας, η θετική σας στάση θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο. Θα καταφέρετε να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και να βάλετε νέα σχέδια σε δράση.

Δίδυμοι:

Την εβδομάδα αυτή θα σκεφτείτε σοβαρά πως θέλετε να προσεγγίσετε ανθρώπους ή καταστάσεις στη ζωή σας. Ψάχνετε τα πάντα σε βάθος για να κατανοήσετε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας. Την Τετάρτη, ο κυβερνήτης σας ο Ερμής κάνει μια δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό, οπότε καλό είναι να αποφύγετε οτιδήποτε αντισυμβατικό, ιδιαίτερα στο τομέα των προσωπικών σας σχέσεων.

Καρκίνος:

Θα επικεντρωθείτε αυτή την εβδομάδα στις προσωπικές σας σχέσεις και θα εκτιμήσετε τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα και θα χαλαρώσετε μαζί τους. Προς το τέλος της εβδομάδας θα εμφανιστούν αρκετές ευθύνες, που όμως θα βρείτε τη δύναμη να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις των καταστάσεων.

Λέων:

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα θελήσετε να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο και να οργανωθείτε καλά. Ζητήστε τη βοήθεια ανθρώπων που εμπιστεύεστε ώστε να μην φορτωθείτε πολλά. Προς το τέλος της εβδομάδας, ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, θα σας γεμίσει με όμορφα συναισθήματα και θα βοηθήσει πολύ τις προσωπικές σας σχέσεις.

Παρθένος:

Έχετε την ανάγκη να χαλαρώσετε και να αφήσετε στην άκρη τα άγχη που υπάρχουν ιδιαίτερα στο τομέα της εργασίας σας. Από την Τετάρτη ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα σας κάνει πολύ αποφασιστικούς και ισχυρούς σε ότι και αν θελήσετε να κάνετε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αρκετές αλλαγές στη ζωή σας και στον εαυτό σας.

Ζυγός:

Μην πιέσετε τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα, αφήστε κάθε πρόβλημα προς επίλυση για αργότερα, απολαύστε τη συντροφιά ατόμων που αγαπάτε. Μέσα στην εβδομάδα θα ασχοληθείτε αρκετά με τον εαυτό σας και σε ότι θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας. Θα προσέξετε περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σας.

Σκορπιός:

Αξιοποιήστε ιδέες και σχέδια που σκέφτεστε καιρό τώρα, μπορεί να σας αποδώσουν πολύ καλά τώρα. Προς το τέλος της εβδομάδας, μια όψη του κυβερνήτης σας του Πλούτωνα με τον Ερμή, θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε κάτι που προσπαθείτε καιρό, ίσως και με τη βοήθεια κάποιου ατόμου που μπορέι να σας δώσει σωστές συμβουλές.

Τοξότης:

Θα είναι μια ευχάριστη εβδομάδα για σας τους Τοξότες, θα ηρεμήσετε και θα περάσετε καλά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα σκεφτείτε αρκετά όσα έχουν συμβεί στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό και θα βάλετε αρκετά θέματα σε τάξη. Θα σας δοθεί η ευκαιρία ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας να διορθώσετε λάθη που τυχόν να έχετε κάνει στο παρελθόν και να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας.

Αιγόκερως:

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα, θα σας βοηθήσει αρκετά να αξιοποιήσετε τα ταλέντα που έχτε και να κερδίσετε χαμένο χρόνο ιδιαίτερα στο τομέα των επαγγελματικών σας. Μπορείτε να βάλετε σε δράση σχέδια που καιρό θέλετε να ξεκινήσετε και θα έχετε την απαραίτητη αισιοδοξία για να τα καταφέρετε. Είστε πλέον πρόθυμοι να πάρτε ρίσκα, όμως προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε.

Υδροχόος:

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα μπορεί να αισθάνεστε αρκετά φορτωμένοι και κουρασμένοι, όμως θα χρειαστεί να δώσετε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα και να ξεκουραστείτε ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Η δυσαρμονική όψη του κυβερνήτης σας του Ουρανού στα μέσα της εβδομάδας, με τον Ερμή θα φέρει στη επιφάνεια θέματα που έχετε αφήσει στην άκρη και θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εκ νέου με αυτά ώστε να βρείτε κάποια λύση.

Ιχθείς:

Θέλετε να φροντίζετε τους άλλους, όμως αυτή την εβδομάδα μην παραμελήσετε τον εαυτό σας. Αυτό θα το καταφέρετε προς το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιό σας που θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Μια αρμονική όψη Ποσειδώνα-Ήλιου, θα σας δικαιώσει για όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα και θα αισθανθείτε πιο δυνατοί και αισιόδοξοι.

 

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση