ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 17/11 ΕΩΣ 23/11/2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 17/11 ΕΩΣ 23/11/2014
Spread the love

zwdia-deutera-ydroxoos-660

ΚΡΙΟΣ:

Ευνοείται η επαγγελματική σας εξέλιξη, ιδιαίτερα αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας. Η αντοχή σας, αν συνδυαστεί με τη μεθοδικότητα, θα φέρει την επιτυχία. Ο Άρης σας ευνοεί αρκετά ώστε να υλοποιήσετε σχέδια και στόχους που έχετε. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας μπορείτε να βάλετε τις βάσεις που θέλετε στην αισθηματική σας ζωή, προσέξτε μόνο εμπόδια ή λάθος συμβουλές από τρίτους.

ΤΑΥΡΟΣ:

Ασχοληθείτε περισσότερο αυτή την εβδομάδα με το σπίτι, την οικογένειά σας και ότι σχετίζεται με αυτά. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε και να φέρετε σε ισορροπία τις σχέσεις σας μαζί τους. Προσέξτε λίγο τις σπατάλες, θα νιώσετε την ανάγκη να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά με κοντινά σας πρόσωπα, όμως είναι η ώρα να σκεφτείτε περισσότερο το μέλλον σας και να επενδύσετε στις ικανότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Οι προσωπικές σας σχέσεις είναι αρκετά εύθραυστες αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα. Θα χρειαστεί να έχετε υπομονή και να σκεφτείτε καλά πριν μπείτε σε συζητήσεις από τις οποίες μπορούν να προκύψουν αρκετές διαφωνίες ή παρεξηγήσεις. Στα συναισθηματικά σας μπορείτε να απολαύσετε κάποιες στιγμές ηρεμίας και θα αισθανθείτε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να κάνετε τη σχέση σας πιο ρομαντική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Θα νιώσετε λίγο πιεσμένοι ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας και θα χρειαστεί να βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε. Ίσως νιώσετε πως ακόμα και τα κοντινά σας πρόσωπα ζητούν περισσότερα από όσα μπορείτε, όμως προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να βρείτε την ισορροπία σας. Η ένταση δεν θα διευκολύνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Δείξτε συμβιβαστική διάθεση για να αποφύγετε ρήξεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σας ευνοούνται, όπως και ο επαγγελματικός σας τομέας ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας που θα μπορέσετε να βάλετε πολλά θέματα σε τάξη και να δημιουργήσετε νέους στόχους.

ΛΕΩΝ:

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει για σας με αρκετή περίσκεψη και μια διάθεση βιασύνης ώστε να κακοποιήσετε θέματα που σας απασχολούν. Δείξτε μεγάλη σύνεση πριν από όποια απόφαση πρέπει να πάρετε, ιδιαίτερα αν αφορά το σπίτι σας και την οικογένειά σας, μην βιαστείτε. Τα συναισθηματικά σας ευνοούνται, θα αισθανθείτε πιο χαλαροί και η τρυφερότητα και το πάθος στον ερωτικό σας τομέα θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με υποχρεώσεις και έξοδα που θέλετε να καλύψετε. Αυτό μπορεί να σας αγχώσει αρκετά και να νιώσετε πως δεν σας καταλαβαίνει κανείς. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής προς το τέλος της εβδομάδας όμως, θα σας τονώσει ψυχολογικά και θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, ασχοληθείτε με την οικογένειά σας , μια οικογενειακή συνάντηση ή συζήτηση μπορεί να σας φέρει πιο κοντά και να βελτιώσει την οικογενειακή σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ:

Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας δώσει έναν αέρα ενθουσιασμού και θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε κάτι νέο που ίσως θέλετε καιρό να κάνετε. Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη κάνει μια δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα και ίσως σας ωθήσει σε παράτολμες ενέργειες, γι’ αυτό μην βιαστείτε, κάντε σταθερά βήματα ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η ανάγκη για ηρεμία και η ευμετάβλητη διάθεσή σας θα σας ωθήσουν να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε. Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας την Πέμπτη και θα σας γεμίσει ενέργεια ώστε να προωθήσετε σχέδια και στόχους που θέλετε να πετύχετε. Τα οικονομικά σας ευνοούνται και μπορείτε να δημιουργήσετε καλές βάσεις και καλές προοπτικές, ίσως αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ένα νέο τρόπο ώστε να δείξετε τις ικανότητές σας σε ανωτέρους ή άτομα που μπορεί να βοηθήσουν την επαγγελματική σας πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Τα οικονομικά σας θέματα έχουν προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα. Μην δράτε παρορμητικά και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Ανώτερες σπουδές, φιλοσοφικά και θρησκευτικά θέματα, αλλά και μακρινά ταξίδια, ευνοούνται. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικότερο για σας μπορείτε να πετύχετε αρκετά αρκεί να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Είναι μια περίοδος ανανέωσης για σας, απομακρύνετε από τη ζωή σας ότι εμποδίζει την εξέλιξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αυτή την εβδομάδα είστε επικεντρωμένοι στους στόχους που έχετε βάλει και ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να πετύχετε. Μπορείτε να βάλετε καλές βάσεις για μελλοντικά σχέδια που θα σκεφτείτε και να αναγνωριστείτε για τις προσπάθειες και τις ικανότητες σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σκεφτείτε αρκετά τις προσδοκίες σας και θα βρείτε νέους τρόπους δράσης αλλά και θα κάνετε μια γενικότερη ανακατάταξη στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Την εβδομάδα αυτή μπορεί να έχετε μια ιδεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων, όμως προσέξτε παρασκηνιακές καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σας. Η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να προωθήσετε σχέδια που έχετε ήδη βάλει σε δράση, όμως καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί σε νέες προτάσεις ή συμβουλές. Προς το τέλος της εβδομάδας μια νέα ευκαιρία μπορεί να σας δοθεί μέσα από κάποιο άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΕΙΣ:

Ο Κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας αυτή την εβδομάδα σε δυσαρμονία με την Αφροδίτη δεν σας βοηθάει να έχετε ισορροπημένες σχέσεις και ψυχολογία. Μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους. Προς το τέλος της εβδομάδας, η οργάνωση, η μεθοδικότητα στο χώρο της δουλειάς σας, σας υπόσχονται επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Μακρινά ταξίδια, ανώτερη μόρφωση, συναντούν εμπόδια ή νομικά προβλήματα.

 

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση