ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 15/12 Έως 21/12/2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 15/12 Έως 21/12/2014
Spread the love

horoskop

Κριός:

Η εστίασή σας μετατοπίζεται προς τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας αυτή την εβδομάδα. Ο Ερμής σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να πάρετε σωστές συμβουλές, και να διευρύνετε τις γνωριμίες σας και τα επαγγελματικά σας. Κινηθείτε έξυπνα και μην ανοίγεστε σε άτομα που δεν ξέρετε αν είναι άξια εμπιστοσύνης.

Ταύρος:

Αυτή την εβδομάδα είναι καιρός να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σταδιοδρομία σας. Τώρα ξεκινά μια νέα περίοδος για σας, μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο, ιδιαίτερα γύρω στη Νέα Σελήνη. Οι επιλογές σας διευρύνονται όπως και οι σκέψεις σας, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που έρχονται σωστά.

Δίδυμοι:

Η εστίασή σας αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένη στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας. Μην πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις, σκεφτείτε καλά πριν ενεργήσετε, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποια συνεργασία. Γύρω στη Νέα Σελήνη θα μπορέσετε να οργανωθείτε καλύτερα και να επιλύσετε σωστά οικονομικά ζητήματα.

Καρκίνος:

Η ζωή σας έχει αρχίσει να βελτιώνετε, τώρα μπορείτε να σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα και να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Ο Άρης σας δίνει την απαραίτητη ενθάρρυνση στο τομέα των οικονομικών σας, ώστε να κάνετε καλές και σωστές επενδύσεις. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει μεγάλη δημιουργικότητα και θα βοηθήσει πολύ τις [προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Λέων:

Αγνοήστε αρνητικά άτομα που ζηλεύουν την επιτυχία και την σταθερή σταδιοδρομία σας. Ζητήστε τη συμβουλή ενός ατόμου που εμπιστεύεστε, αν βρεθείτε σε δίλλημα αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε έτσι να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Η Νέα Σελήνη μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσει ένα νέο τρόπο ζωής και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα γύρω σας πολύ διαφορετικά.

Παρθένος:

Ο Άρης στον Υδροχόο θα μπορούσε να σας κάνει ανυπόμονους και θα είστε ικανοποιημένοι με την πρόοδό σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι δημιουργικό και να αποφασίσετε να αναλάβετε μια καινούργια δουλειά ή να αποκτήσετε ένα νέο χόμπι αυτή την εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ώθηση να ξεκινήσετε κάτι νέο που επιθυμείτε καιρό.

Ζυγός:

Η εβδομάδα αυτή για σας θα είναι αρκετά ευχάριστη και θα μπορέσετε να βάλετε πολλά θέματα σε τάξη. Κάντε σχέδια για αυτά που επιθυμείτε, γιατί σύντομα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που ζητάτε. Ιδιαίτερα γύρω στη Νέα Σελήνη θα μπορέσετε να απομακρύνετε ότι σας βαραίνει και να οργανωθείτε καλά ώστε να διευθετήσετε θέματα που αφορούν το σπίτι σας.

Σκορπιός:

Αυτή την εβδομάδα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Μην ξοδέψετε πολλά σε δώρα και σε πράγματα που θέλετε να κάνετε, διότι αργότερα θα χρειαστεί να αναπληρώσετε τα χρήματα αυτά με πολύ εργασία και κόπο. Θα νιώσετε την ανάγκη για μια αλλαγή και θα καταπιαστείτε με κάτι νέο, μπορεί να αφορά τον επαγγελματικό, κοινωνικό ή προσωπικό σας τομέα.

Τοξότης:

Μην φορτωθείτε με πολλά αυτή την εβδομάδα και μην υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε. Ο Ερμής και ο Ήλιος θα σας κάνουν πιο πρακτικούς και θα καταφέρετε να βάλετε ευκολότερα όρια μέσα στην εβδομάδα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Χειριστείτε σωστά θέματα που σας απασχολούν και δώστε έμφαση στη εικόνα σας προς τα έξω.

Αιγόκερως:

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και χαλαρώστε λίγο, το έχετε πολύ ανάγκη. Ο Ερμής που εισέρχεται στο ζώδιό σας αυτή την εβδομάδα, θα σας ευνοήσει πολύ ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας και θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη νέες ιδέες που θα έχετε. Η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τις μέχρι τώρα κινήσεις σας και τι δεν σας είναι πλέον χρήσιμο. Θα μπορέσετε να αλλάξετε πολλά και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν.

Υδροχόος:

Αυτή την εβδομάδα θα είστε αρκετά δραστήριοι και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε αρκετά θέματα που σας απασχολούν. Στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να αισθανθείτε σαν να κάνετε ένα διάλειμμα, θα διασκεδάσετε με άτομα που αγαπάτε και θα χαλαρώσετε λίγο. Αυτό θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις προτεραιότητές σας και να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Ιχθείς:

Το τελευταίο καιρό ήσασταν αρκετά ασχολημένοι με τους στόχους και τα σχέδια που είχατε βάλει, τώρα ήρθε η ώρα να ηρεμήσετε και να διασκεδάσετε λίγο. Η εστίασή σας μετατοπίζεται προς τη διασκέδαση και γενικά την απόλαυση της ζωής. Η Νέα Σελήνη είναι πολύ θετική για σας, θα μπορέσετε να ξεκινήσετε νέα πράγματα και να επικοινωνήσετε σωστά στα επαγγελματικά και ερωτικά σας.

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση