ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 1/12 ΕΩΣ 7/12/2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 1/12 ΕΩΣ 7/12/2014
Spread the love

Zstars

ΚΡΙΟΣ:

Τα όπλα σας αυτή την εβδομάδα είναι η ξεχωριστή σας διαίσθηση και η κοινωνικότητά σας. Λίγο απρόβλεπτοι, αλλά με μεγάλο μαγνητισμό προς τα πλήθη, μπορείτε να φθάσετε πιο εύκολα στην επιτυχία, που τόσο τη θέλετε..

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της διατροφής. Η Πανσέληνος στις 06-12-2014 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, των φίλων και των συγγενών.

ΤΑΥΡΟΣ:

Η δυσκολία στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά και να ζητήσετε βοήθεια των άλλων, όταν την χρειάζεστε, φαίνεται στις δραστηριότητες σας και στις δοσοληψίες σας. Κατά τα άλλα η πρακτικότητα που έχετε και η οργανωτικότητα, μπορούν να φέρουν καλά αποτελέσματα αυτή την εβδομάδα, αν τα χρησιμοποιήσετε σωστά.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας και των ταξιδιών. Η Πανσέληνος στις 06-12-2014 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και των υλικών αγαθών.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η μεγάλη σας αισιοδοξία, αλλά και η οργανωτική ικανότητα μπορούν να σας καθιερώσουν αυτή την εβδομάδα και να σας δώσουν την επιτυχία. Ακόμα και οι φιλοσοφικές συζητήσεις σας ευχαριστούν και μπορούν να σας δώσουν πολλές νέες ιδέες. Προσοχή όμως στις εξόδους σας, επειδή τα κιλά παραμονεύουν.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών και της τύχης. Η Πανσέληνος στις 06-12-2014 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα, από τη μια η ένταση, από την άλλη ο έντονος συναισθηματισμός, μπορούν να σας οδηγήσουν σε διλλήματα και αναποφασιστικότητα. Φανείτε πολύ προσεκτικοί σε όλα τα θέματα που είναι σημαντικά για σας, όπως και στις σχέσεις σας με ανθρώπους που αγαπάτε, μην απομακρύνεστε.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας και του εγώ. Η Πανσέληνος στις 06-12-2014 επηρεάζει τον τομέα των νομικών θεμάτων, των μεγάλων ταξιδιών, της φιλοσοφίας, της θρησκείας και του αποκρυφισμού.

ΛΕΩΝ:

Η αντίληψη, η προνοητικότητα και το καλλιτεχνικό σας ταλέντο, υπόσχονται αυτή την εβδομάδα επιτυχία σε επιχειρήσεις, κυρίως αν σχετίζονται με κάθε μορφής έγγραφα, παιδιά, διδασκαλία και μέση εκπαίδευση.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης και των εχθρών. Η Πανσέληνος στις 06-12-2014 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας και του κοινού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Με όπλα το ταλέντο και τη λογική, μπορείτε να έχετε επιτυχία σε επιχειρήσεις σχετικές με την ομορφιά, την επικοινωνία ή την εκπαίδευση. Κινηθείτε, επικοινωνήστε, δείξτε τις ικανότητές σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας και της πολιτικής. Η Πανσέληνος στις 06-12-2014 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

ΖΥΓΟΣ:

Με τη μαχητικότητα που σας διακρίνει, αλλά και την υπομονή και υπομονή, εύκολα θα φθάσετε στο στόχο και την αναγνώριση, μια που διαθέτετε τη στόφα του αρχηγού.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της διατροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών. Η Πανσέληνος στις 06-12-2014 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και των μακρινών ταξιδιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Πιο ισορροπημένο συναισθηματικά από εσάς, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε αυτή την εβδομάδα. Η κοινωνικότητα και η πνευματώδης ομιλία, σας δίνουν την απαραίτητη γοητεία. Το σπίτι είναι ο χώρος που θα αποδώσετε καλύτερα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της διατροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών. Η Πανσέληνος στις 06-12-2014 επηρεάζει τον τομέα των ασφαλειών, των κληρονομιών και των οικονομικών.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η ανυπομονησία δίνει κάποια νευρικότητα και στις κινήσεις σας. Με δίψα για μάθηση, αποφεύγετε τα προβλήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία με ότι απαιτεί διανοητική εργασία. Εκεί δείχνετε τις ξεχωριστές σας ικανότητες.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η Πανσέληνος στις 06-12-2014 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή των συνεργασιών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η εξυπνάδα, η σταθερότητα, το καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορούν να συνδυαστούν με σκοπό το κέρδος. Αρκετά κοινωνικοί, αλλά όχι και πολύ αισιόδοξοι, χωρίς πολλά ανοίγματα δείχνετε μια πίστη στις σχέσεις σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών. Η Πανσέληνος στις 06-12-2014 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Το θάρρος και η γενναιοδωρία σας αυτή την εβδομάδα, είναι τα όπλα της επιτυχίας. Θέματα σχετικά με ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή δικαστήρια μπορούν να βρουν λύση, καθώς έχετε εξαιρετικό ένστικτο και αντοχή στην επιδίωξη των επιδιώξεών σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας. Η Πανσέληνος στις 06-12-2014 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

ΙΧΘΕΙΣ:

Με το ρομαντισμό και έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο αυτή την εβδομάδα, αλλά και τα μεγάλα πάθη, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας, για να έχετε κάποια ελπίδα επιτυχίας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η Πανσέληνος στις 06-12-2014 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση