ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 24/11/2014 ΕΩΣ 30/11/2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 24/11/2014 ΕΩΣ 30/11/2014
Spread the love

12-zodia-4-800x510

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά ενεργητική για σας τους Κριούς, εργαστείτε σκληρά για όσα θέλετε να πετύχετε και οι στόχοι σας θα επιτευχθούν σύντομα. Ο Ερμής που εισέρχεται στον Τοξότη στο τέλος της εβδομάδας, θα σας δώσει μια αισιόδοξη στάση και θα σας βοηθήσει να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις ή άτομα που σας κρατάνε μακριά από τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη κάνει μια θετική όψη με τον Ουρανό, και θα σας δώσει μια μεγάλη ώθηση για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες. Ο Ερμής που εισέρχεται στον Τοξότη στο τέλος της εβδομάδας, θα σας φέρει μια μικρή μελαγχολία και θα σας βάλει σε σκέψεις και πάλι, ίσως σκεφτείτε αρκετά την πορεία σας μέχρι σήμερα και όσα ακόμα δεν έχετε καταφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα θα σκεφτείτε αρκετά πώς να λύσετε θέματα που είναι σημαντικά για σας. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής σας ευνοεί και θα έχετε την απαραίτητη εστίαση ώστε να αντιμετωπίσετε κάθε θέμα που σας απασχολεί και να δημιουργήσετε νέες προϋποθέσεις για τα σχέδιά σας. Οι σχέσεις σας ευνοούνται με τον Ερμή στον τομέα των σχέσεων, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας και να βρείτε τη χρυσή τομή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα έρθετε πιο κοντά με άτομα που αγαπάτε και θα νιώσετε την υποστήριξή τους. Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στο τέλος της εβδομάδας και θα ευνοήσει αρκετά τον τομέα των επαγγελματικών σας. Θα καταφέρετε να οργανωθείτε σωστά και να προχωρήσετε σχέδια που ίσως είχατε παραμελήσει τελευταία ή πιστεύατε πως δεν θα αποδώσουν καλά.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή θα αρχίσει πολύ δυναμικά για σας τους Λέοντες, μόνο που μια δυσαρμονική όψη Ήλιου-Ουρανού θα σας αποδιοργανώσει λίγο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ίσως εστιάσετε σε θέματα που μπορούν να λυθούν αργότερα, επικεντρωθείτε σε σημαντικά θέματα και δώστε όλη σας τη προσοχή. Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στο τέλος της εβδομάδας, και θα σας δώσει έναν αέρα διασκέδασης και χαράς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα απολύσετε στιγμές με άτομα που σας κάνουν να περνάτε καλά στην αρχή της εβδομάδας αυτής. Αργότερα οι όψεις που θα κάνει ο κυβερνήτης σας ο Ερμής που μπαίνει στον Τοξότη, θα στρέψουν την προσοχή σας σε οικογενειακά θέματα και σε ότι αφορά το σπίτι και την οικογένειά σας. Μπορεί να αισθανθείτε πως δεν έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων γύρω σας, όμως το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ζητήσετε τη βοήθεια κοντινών σας ατόμων.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή αρχίσει με μια ανασταλτικότητα σε αποφάσεις και αρκετά διλλήματα για τα σχέδιά σας. Μια αρμονική όψη του κυβερνήτη σας της Αφροδίτης με τον Ουρανό όμως, θα σας απελευθερώσει λίγο μέσα στην εβδομάδα, ώστε να προχωρήστε στην υλοποίηση κάποιων ιδεών που έχετε καιρό. Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στο τέλος της εβδομάδας, και θα σας γεμίσει με νέες ιδέες και σχέδια, δίνοντάς σας και μια πιο αισιόδοξη στάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα είστε αρκετά σκεπτικοί την εβδομάδας αυτή, θα χρειαστεί να βρείτε λίγο χρόνο ώστε να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας. Θέματα που είχατε αφήσει στην άκρη μέχρι τώρα, θα έρθουν στο προσκήνιο. Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στο τέλος της εβδομάδας, και θα επηρεάσει θετικά τα οικονομικά και επαγγελματικά σας. Θα καταφέρετε να προωθήστε τα σχέδιά σας με περισσότερη αισιοδοξία και τόλμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά και επαγγελματικά σχέδια και θέματα θα σας απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή. Θέλετε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα και ίσως αισθάνεστε πως δεν έχετε ανταμειφτεί για όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα. Ο Ερμής που εισέρχεται το ζώδιό σας όμως, θα σας δώσει ακόμα περισσότερη αισιοδοξία και πολλές νέες ιδέες που θα σας δώσουν το προβάδισμα ώστε να υλοποιήσετε τους στόχους σας με επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αρχίζει για σας αρκετά καλά, το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να μην διστάσετε να δοκιμάσετε νέες ευκαιρίες και ιδέες που έχετε. Οι όψεις που κάνει ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος μέσα στην εβδομάδα, θα σας σταθεροποιήσει και θα μπορέσετε να προχωρήστε σωστά θέματα που σας απασχολούν. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη, και θα σκεφτείτε πως ακριβώς πρέπει να χειριστείτε τις νέες ιδέες που έχετε στο μυαλό σας και νέους στόχους που θέλετε να επιτύχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σίγουρα έχετε την ανάγκη να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, αισθάνεστε αρκετά πιεσμένοι, όμως η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού θα σας ηρεμήσει και θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη κάθε θέμα που σας απασχολεί. Στο τέλος της εβδομάδας, ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη, και θα σας βοηθήσει αρκετά σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο, μπορείτε να βρείτε εύκολα την υποστήριξη που χρειάζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια δυσαρμονική όψη του κυβερνήτη σας του Ποσειδώνα με τον Ήλιο, θα σας κάνει αρκετά ευαίσθητους στις σχέσεις σας γενικότερα και δεν θα νιώθετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε θέματα που χρειάζονται όλη σας την προσοχή για να λυθούν. Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και θα επηρεάσει αρκετά την καριέρα σας και θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε στους στόχους σας για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Το σημαντικό είναι να εστιάσετε σε σημαντικά ζητήματα για το μέλλον σας ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση