ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 22-09-2014 Έως 28-09-2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  22-09-2014 Έως 28-09-2014
Spread the love

Ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη και στον 12ο οίκο, σε τετράγωνο με την Σελήνη, μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και απογοητεύσεις που αφορούν τα σχέδιά σας αλλά και κρυφές καταστάσεις. Πολλές φορές με αυτή την όψη η δράση είναι αρκετά έντονη και σπασμωδική, για σχέδια, αλλά και για τις σχέσεις με τους γύρω σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας προς τη σωστή κατεύθυνση, μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά, αρκεί να μην βιάζεστε. Ο Κρόνος σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη, σας δίνει μια ώθηση ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις και να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Αν και για να έρθει η επίτευξη των στόχων σας, θα πρέπει να έχετε αρκετή οργάνωση, προγραμματισμό και να μην υπερβείτε τις δυνάμεις σας.

astrology1-e1337574862532

ΚΡΙΟΣ

Είναι καιρός, μετά τη διασκέδαση να ασχοληθείτε και λίγο με την υγεία σας, τη δίαιτά σας, αλλά και με την εργασία σας, που ίσως την παραμελήσατε. Τώρα μπορείτε να κάνετε κάποιο τσεκ-απ,   να αρχίσετε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, ή να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τις “θερμίδες”. Η Αφροδίτη στον 6ο οίκο σας, διευκολύνει τις σχέσεις σας στα θέματα εργασίας. Αν και κυριαρχεί η πρακτική πλευρά και λείπει ο ρομαντισμός, κάτι που κυριάρχησε το αμέσως προηγούμενο διάστημα, εντούτοις αυτό βοηθά στην καλύτερη απόδοση και στην επίλυση των διαφόρων θεμάτων που έχουν σχέση με τη δουλειά.   Κάποια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα στο χώρο της δουλειάς σας ή με κάποιο άτομο που θα σας συνδέει εργασιακή σχέση.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, και της διατροφής. Η Νέα Σελήνη στις 24-09-2014 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή/και των συνεργασιών σας

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού και στον 6ο οίκο σας, θα βελτιώσει την επικοινωνία και μπορείτε να βρείτε ευκολότερα λύσεις, σε εργασιακά θέματα και θέματα υγείας. Αλλάζει οίκο και περνάει στον 7ο οίκο την 27-09-2014 , οπότε οι συνεργασίες, ο γάμος σας και γενικότερα οι σχέσεις σας με τους άλλους, έχουν το λόγο. Είναι η στιγμή της αλήθειας. Τώρα θα δείτε ποια σχέση ή συνεργασία αξίζει πραγματικά, ποία έχει υγιείς βάσεις και μπορεί να διατηρηθεί στο χρόνο και ποία όχι. Καθώς την περίοδο που ακολουθεί έχετε ιδιαίτερη ευκολία στο να εκφράσετε τη γνώμη σας και να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν, επιδιώξετε να προωθήσετε θέματα με ανθρώπους με τους οποίους είχατε δυσκολία επικοινωνίας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας και των ταξιδιών. Η Νέα Σελήνη στις 24-09-2014 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα οικονομικά σας θέματα θα λειτουργήσετε πιο συναισθηματικά, δίνοντας προσοχή και στη γνώμη των κοντινών σας ατόμων, αλλά θα προσπαθήσετε να βάλετε τάξη σε ότι δεν υπήρχε μέχρι σήμερα. Η Σελήνη με τον Πλούτωνα σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά, δίνοντάς σας δύναμη για νέα ξεκινήματα. Το πέρασμα του Ερμή από τον 5ο οίκο σας, σας γεμίζει με   αισιοδοξία και ευχάριστη διάθεση. Καιρός λοιπόν να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και γενικά να το ρίξετε έξω. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε, γιατί θα έχετε την τάση να παραμελείτε και τις σοβαρές υποθέσεις. Πάντως αν έχετε καλλιτεχνική φλέβα, αν είστε παιδαγωγός ή αθλητής, αν ασχολείστε με τη ζωγραφική ή τη διακόσμηση, η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά παραγωγική. Η μεγάλη σας αισιοδοξία, αλλά και η οργανωτική ικανότητα μπορούν να σας καθιερώσουν αυτή την εβδομάδα και να σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών και της τύχης. Η Νέα Σελήνη στις 24-09-2014 επηρεάζει τον τομέα των αισθηματικών, αλλά και των παιδιών.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου και στον 3ο οίκο σας, θα επικεντρώσετε την προσοχή σας και θα επιδιώξετε με αναλυτικό, κριτικό πνεύμα και κάποια τελειομανία, την καλυτέρευση των σχέσεων σας με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, φίλους, αδέρφια ή συγγενείς. Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Ζυγού την 23-09-2014 , οπότε οι δημόσιες σχέσεις, ωραίοι τρόποι έχουν το λόγο, αλλάζει οίκο και περνάει στον 4ο οίκο την 23-09-2014, οπότε το σπίτι και η οικογενειακή ζωή και θέματα που αφορούν τους γονείς προέχουν. Από τη μια κάποια επιθετικότητα, από την άλλη ο έντονος συναισθηματισμός, μπορούν να σας οδηγήσουν σε ψυχικούς τραυματισμούς. Φανείτε πολύ προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας και του εγώ. Η Νέα Σελήνη στις 24-09-2014 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου και στον 2ο οίκο σας, δεν σας βοηθάει ιδιαίτερα στην καλή διεκπεραίωση των οικονομικών σας θεμάτων, λόγω της κακής συνεννόησης και ίσως λανθασμένες ή βεβιασμένες κινήσεις. Στα ερωτικά σας θέματα και σε θέματα παιδιών θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

Η αντίληψη, η προνοητικότητα και το καλλιτεχνικό σας ταλέντο, υπόσχονται αυτή την εβδομάδα επιτυχία σε επιχειρήσεις, κυρίως αν σχετίζονται με κάθε μορφής έγγραφα, παιδιά, διδασκαλία και τη μέση εκπαίδευση.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης και των εχθρών. Η Νέα Σελήνη στις 24-09-2014 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, των φίλων και συγγενών.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον 12ο οίκο σας, σας κάνει να λειτουργείτε πιο συναισθηματικά με αναλυτικό πνεύμα και κάποια τελειομανία, προσέξτε γιατί το τετράγωνο που κάνει με τον Άρη παρεμβάλει κάποια εμπόδια και ίσως σας αποκαλυφθούν πράγματα που δεν γνωρίζετε, όπως και άτομα που δεν είναι αυτό που φαίνονται. Με όπλα το ταλέντο και τη λογική, μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που σας απασχολούν σε επιχειρήσεις σχετικές με την ομορφιά, την επικοινωνία ή την εκπαίδευση αυτή την εβδομάδα, δώστε μόνο προσοχή στις συνεργασίες σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας, των φίλων, της δημοσιότητας και της πολιτικής. Η Νέα Σελήνη στις 24-09-2014 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.

 ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη και στον 3ο οίκο σας, σας βοηθά να εκδηλώσετε πρωτοβουλίες με καλά ανοίγματα, ίσως σε αυτό να αφορά ή να βοηθηθείτε από συγγενείς ή κοντινά σας άτομα. Με τη μαχητικότητα που σας διακρίνει, αλλά και την υπομονή, εύκολα θα φθάσετε στο στόχο και την αναγνώριση, μια που διαθέτετε τη στόφα του αρχηγού. Προσέξτε μόνο να μην σας παρασύρει η βιασύνη ιδιαίτερα σε αποφάσεις αλλά και στις σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της διατροφής, της καριέρας και των επαγγελματικών. Η Νέα Σελήνη στις 24-09-2014 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πέρασμα του Άρη από το 2ο οίκο σας, θα τονίσει τις υλικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Τόσο τα οικονομικά σας θα δεχθούν έντονη την επίδρασή του, καθώς στον τομέα αυτό θα έχετε την τάση να δράτε παρορμητικά, όσο και τα συναισθηματικά σας, όπου η τάση σας να δώσετε αυθόρμητα τα πάντα, ίσως να σας πληγώσει αργότερα και να σας αφήσει κάποιο μεγάλο κενό. Προσοχή λοιπόν,   δείξτε κάποια αυτοσυγκράτηση  και αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις στους δύο αυτούς τομείς.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της διατροφής, των κληρονομιών, των ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης, των πτυχίων και των μεγάλων ταξιδιών. Η Νέα Σελήνη στις 24-09-2014 επηρεάζει τον τομέα αποκρυφισμού, της θρησκείας και των νομικών θεμάτων.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

 Ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη και στον 1ο οίκο σας, σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει αυτή την εβδομάδα μια τάση απομόνωσης, αρνητικές σκέψεις μπορεί να σας καταβάλουν και γενικά να αισθανθείτε αρκετή ανασφάλεια και ένταση. Η ανυπομονησία δίνει κάποια νευρικότητα και στις κινήσεις σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα νιώσετε δίψα για μάθηση, θα αποφύγετε με έξυπνο τρόπο τα προβλήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία με ότι απαιτεί διανοητική εργασία. Εκεί δείχνετε τις ξεχωριστές σας ικανότητες.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, των ασφαλειών και του σεξ. Η Νέα Σελήνη στις 24-09-2014 επηρεάζει τον τομέα των φίλων, των ομάδων, της δημοσιότητας και του κοινού.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εξυπνάδα, η σταθερότητα, η διπλωματία και το καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορούν να συνδυαστούν με σκοπό το κέρδος και την επιτυχία. Αρκετά κοινωνικοί, αλλά όχι και πολύ αισιόδοξοι, χωρίς πολλά ανοίγματα δείχνετε πίστη στις σχέσεις σας. Μην αφήνετε την ανασφάλεια να σας αποτρέπει να αντιμετωπίσετε σωστά και με σθένος θέματα που ξέρετε πως πρέπει να διευθετήσετε άμεσα. Στηριχτείτε στους δικούς σας ανθρώπους, μπορούν να σας στηρίξουν και να σας συμβουλέψουν σωστά. Έχετε αυτοέλεγχο και εσωτερική δύναμη να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που σας παρουσιάζονται. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών. Η Νέα Σελήνη στις 24-09-2014 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών και της εργασίας.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σε αρμονική όψη με τον Πλούτωνα συνεργάζεται αρμονικά για νέα ξεκινήματα και σωστές ανακατατάξεις. Χρησιμοποιήστε την διαίσθησή σας αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αλλά και για να καταλάβετε τους γύρω σας. Το θάρρος και η γενναιοδωρία σας αυτή την εβδομάδα, είναι τα όπλα της επιτυχίας. Θέματα σχετικά με ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή δικαστήρια μπορούν να βρουν λύση, καθώς έχετε εξαιρετικό ένστικτο και αντοχή στην επιδίωξη των στόχων σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών, της εργασίας και της υγείας. Η Νέα Σελήνη στις 24-09-2014 επηρεάζει τον τομέα της εκπαίδευσης και των μακρινών ταξιδιών.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Δίας σε δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο παρεμβάλει κάποια εμπόδια και σας κλείνει αρκετά στον εαυτό σας, μην προσπαθήσετε να ελέγξετε τα πάντα γύρω σας δεν θα είναι εύκολο αυτή την εβδομάδα. Ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη και στον 10ο οίκο σας, σας βοηθάει πολύ στη καριέρα σας και στην κοινωνική σας αναγνώριση. Οι   συνθήκες   εργασίας καλυτερεύουν, εσείς φαίνεστε πιο υπεύθυνοι   και τελικά αυτά αναγνωρίζονται από προϊσταμένους και συναδέλφους, κάτι που είναι από μόνο του δικαίωση. Η αμοιβή θα είναι υλική και ηθική. Προσοχή στη δίαιτά σας, επειδή εκτός από περιττά κιλά, μπορεί να σας δημιουργήσει και κάποιο πρόβλημα υγείας. Με το ρομαντισμό και έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο, αλλά και τα μεγάλα πάθη, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας, αντίθετα φροντίστε τον.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του αποκρυφισμού, της απομόνωσης, των εχθρών, του σπιτιού, της διατροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών και της δημιουργίας. Η Νέα Σελήνη στις 24-09-2014 επηρεάζει τον τομέα των ασφαλειών, των κληρονομιών και των οικονομικών.

 

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση