ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20/10 ΕΩΣ 26/10/2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20/10 ΕΩΣ 26/10/2014
Spread the love

zodia1-614x378

ΚΡΙΟΣ:

Μια εβδομάδα αρκετά πολυάσχολη για σας, όμως η προσοχή σας θα στραφεί και στα αγαπημένα σας άτομα. Οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν και θα καταφέρετε να κάνετε ομαλές και εξισορροπηστικές συζητήσεις.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η Νέα Σελήνη στις 24-10-2014 επηρεάζει τον τομέα των ασφαλειών, των κληρονομιών και των οικονομικών.

ΤΑΥΡΟΣ:

Η διάθεσή σας είναι καλύτερη αυτή την εβδομάδα. Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν αρκετά, θα καταφέρετε να σκεφτείτε σε βάθος τι πραγματικά χρειάζεστε και τι ζητάτε. Η Ηλιακή Έκλειψη στο απέναντι ζώδιο από σας, στο Σκορπιό, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια που θέλετε.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής. Η Νέα Σελήνη στις 24-10-2014 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Ο Κυβερνήτης σας Ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος, η διάθεσή σας δεν είναι και η καλύτερη, όλα σας φαίνονται σαν να καθυστερούν ή να πηγαίνουν στραβά. Ίσως όμως αυτή η στασιμότητα σας οδηγήσει και σε σοφότερες αποφάσεις αυτή την εβδομάδα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών. Η Νέα Σελήνη στις 24-10-2014 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αυτή η εβδομάδα θα σας βρει πιο στοργικούς και τρυφερούς με τα αγαπημένα σας άτομα. Αυτό θα βοηθήσει πολύ τη ψυχολογία σας αλλά και γενικότερα να ισορροπηθούν οι σχέσεις σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης. Η Νέα Σελήνη στις 24-10-2014 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

ΛΕΩΝ:

Αυτή την εβδομάδα καλό είναι να ασχοληθείτε με τη οικογένειά σας και τις ανάγκες που υπάρχουν μέσα σε αυτή. Δώστε μεγάλη προσοχή στην εργασία σας και σε ότι θέλετε να καταφέρετε μέσα σε αυτή την εβδομάδα, επίσης αποφύγετε περιττά έξοδα που μπορεί να σας καθυστερήσουν.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ. Η Νέα Σελήνη στις 24-10-2014 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η Σελήνη στο ζώδιό σας αυτή την εβδομάδα, θα σας δώσει μια καλή ώθηση ώστε να ενεργοποιηθείτε, όμως μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε αποφάσεις αυτή τη στιγμή, καλύτερα να πάρετε τελειωτικές αποφάσεις ή να ξεκινήσετε νέα σχέδια μετά τις 25/10.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών. Η Νέα Σελήνη στις 24-10-2014 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών.

ΖΥΓΟΣ:

Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται προς το τέλος της εβδομάδας και θα καταφέρετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Ο ανάδρομος Ερμής σας έφερε αρκετά σκαμπανεβάσματα, τώρα μπορείτε όμως να ρυθμίσετε οικογενειακά θέματα και σχέσεις που θέλετε να ξεκαθαρίσετε.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής. Η Νέα Σελήνη στις 24-10-2014 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η Ηλιακή έκλειψη που συμβαίνει στο ζώδιό σας, σας δίνει μια μεγάλη ώθηση για να κινητοποιηθείτε και να κατακτήσετε τους στόχους σας. ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω, και θα εστιάσετε αρκετά στη καριέρα σας και στην σταδιοδρομία σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών. Η Νέα Σελήνη στις 24-10-2014 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και στο μέλλον σας. Ότι σας κρατάει πίσω στο παρελθόν δεν σας βοηθάει και σας καθυστερεί. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας και τα συναισθήματά σας, διεκδικώντας αυτό που σας αξίζει.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών. Η Νέα Σελήνη στις 24-10-2014 επηρεάζει τον τομέα του μυστικισμού, της θρησκείας και του αποκρυφισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ακόμα και αν προσπαθείτε να είστε αισιόδοξοι οι καταστάσεις γύρω σας, δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια. Με την Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό όμως, όλα θα αρχίζουν να παίρνουν άλλη τροπή, νέα ανοίγματα σας περιμένουν και με τον Άρη που μπαίνει στο ζώδιό σας θα πετύχετε κάθε νέο ξεκίνημα που θα κάνετε.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η Νέα Σελήνη στις 24-10-2014 επηρεάζει τον τομέα των φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αν και η διάθεσή σας δεν είναι στα καλύτερά της τον τελευταίο καιρό, η Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη αισιοδοξία και να κυνηγήσετε σωστά τους στόχους σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών. Η Νέα Σελήνη στις 24-10-2014 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών σας.

ΙΧΘΕΙΣ:

Αισθάνεστε ότι χρειάζεστε να βρείτε τις ισορροπίες σας και αυτό θα το βρείτε κοντά στα άτομα που σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Μια πιο θετική στάση απέναντί στα πράγματα θα σας δώσει η Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό και θα σας βοηθήσει να βρείτε τις λύσεις που ζητάτε σε σοβαρά θέματα στη ζωή σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών, της εργασίας και της υγείας. Η Νέα Σελήνη στις 24-10-2014 επηρεάζει τον τομέα της εκπαίδευσης και των μακρινών ταξιδιών.

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση