ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 15/09/2014 Έως 21/09/2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 15/09/2014 Έως 21/09/2014
Spread the love

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο της Παρθένου, σε πτώση, αντί για χάρη και τρυφερότητα, η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο βγάζει κάποια αρνητικά χαρακτηριστικά όπως πείσμα, κριτική, ψυχρότητα, συμφεροντολογία και έντονη κτητικότητα. Η δυσαρμονική όψη που κάνει με τον Ποσειδώνα αυτή την εβδομάδα, μπορεί να φέρει προβλήματα στις σχέσεις, τις συνεργασίες, το γάμο και τις αισθηματικές σχέσεις γενικότερα. Κάνει τους ανθρώπους υπερευαίσθητους, αξιώνοντας την αγάπη και την τρυφερότητα, όμως τα συναισθήματα πολλές φορές δεν είναι αμοιβαία ή υπάρχουν πολλά μυστικά και παρασκήνια. Αυτό προκαλεί αρκετές απογοητεύσεις και δυστυχία στις σχέσεις των ανθρώπων. Η αναξιοπιστία φέρνει προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι συχνές ψυχολογικές μεταβολές φέρνουν αντιπαραθέσεις και ματαιώσεις σχεδίων, ακόμη και μεγάλες ρίξεις σε αισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις.

zodiac-clock-e1332068045901

ΚΡΙΟΣ

Αναζητήστε την πνευματική σας ανέλιξη, ή ασχοληθείτε με πνευματικές εργασίες αυτή την εβδομάδα. Η ηρεμία θα σας κάνει καλό, προσπαθήστε να φρενάρετε λίγο τους ρυθμούς σας, μην βιάζεστε. Υπερασπιστείτε το δίκιο σας, αλλά αποφύγετε σύγκρουση με άτομα που σας ανταγωνίζονται και σας προκαλούν καιρό τώρα.

Τώρα έχει έρθει η στιγμή που περιμένατε ώστε να πετύχετε πολλά, στη διασκέδαση, τη φροντίδα του εαυτού σας, τον έρωτα ή τις καλλιτεχνικές δημιουργίες. Οι σχέσεις που δημιουργούνται υπόσχονται διάρκεια, είτε είναι κοινωνικού είτε αισθηματικού χαρακτήρα.

Προετοιμασθείτε για ένα ξεκαθάρισμα σε ότι σχετίζεται με δάνεια ή χρηματικές απολαβές από τρίτους. Στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανή αντιπαράθεση ή διαφωνία με τρίτα άτομα, ίσως σας φέρουν αντιμέτωπους με κάποιο οικονομικό αντίκτυπο ή πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε την διπλωματία σας και την ειρηνική σας στάση ώστε να αποφύγετε συγκρούσεις. Στις ερωτικές σας σχέσεις επικρατεί η αναζήτηση της ευτυχίας και της αγάπης.

Ευκαιρίες βελτίωσης του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα σας δοθούν αυτή την εβδομάδα, ίσως αυτό περιλαμβάνει και κάποια αγορά ή αλλαγή σπιτιού. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η επιτυχία θα έρθει, είτε τώρα, είτε αργότερα, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε υπομονή και όλα θα έρθουν.

Τώρα ξεκαθαρίζουν οι σχέσεις σας, για να φανούν ποιες πράγματι έχουν σωστή βάση και ποιές πρέπει να τερματίσετε, είτε πρόκειται για φιλίες είτε για οικογενειακές ή αισθηματικές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βιασύνη και η εριστικότητα δεν διευκολύνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Υπάρχει κάποια ένταση όμως όλα εξαρτώνται από σας, μπορείτε να το διαχειριστείτε σωστά. Δείξτε συμβιβαστική διάθεση για να αποφύγετε ρήξεις με το σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας.

Η καθημερινότητα, η ενημέρωση, η επικοινωνία, κάποια ταξιδάκια, στενότερη σχέση με συγγενείς και γείτονες, είναι αυτά που θα χρωματίσουν την εβδομάδα αυτή.

Πολλή δουλειά! Ίσως έχετε φορτωθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό. Μόνο με υπομονή και μέθοδο, θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα, αλλά και να δείτε μακροπρόθεσμα τους κόπους σας να δικαιώνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εργασία ευνοείται αλλά καλύτερα να δουλέψετε μόνοι ή να αναλάβετε κάποια εργασία ή σχέδιο που ξέρετε ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε, μην στηριχθείτε στους άλλους. Όπως και να έχει, προσοχή στην υπερκόπωση, εύκολα μπορεί να σας καταβάλει το άγχος.

Τα οικονομικά σας ευνοούνται μεν, αλλά αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, τη σπατάλη ή περιττά έξοδα αυτή την εβδομάδα. Με την εφαρμογή μέτρου, εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες.

Κάποιο ξεκαθάρισμα γίνεται στα ερωτικά σας. Κάποια σχέση με μεγαλύτερο άτομο είναι πιθανή αυτό τον καιρό, δεν σημαίνει πως θα είναι απαραίτητα ερωτική, μπορεί να βρεθεί κάποιος που θα σας καθοδηγήσει σωστά σε ότι θέλετε να πετύχετε. Ευθύνες ή θέματα μπορεί να προκύψουν από τα παιδιά σας ή για αυτά, που θα σας απασχολήσουν αρκετά. Οι δημιουργίες της περιόδου αυτής πάντως, υπόσχονται επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση βοηθά να βελτιώσετε την εμφάνισή σας αλλά και τις αθλητικές σας επιδόσεις. Αποφύγετε την έναρξη επαγγελματικών δραστηριοτήτων, η εβδομάδα αυτή ευνοεί τον έρωτα και την διασκέδαση. Προσοχή στη συμπεριφορά σας προς τα παιδιά ή με θέματα που αφορούν παιδιά, δείξτε διαλλακτικότητα.

Η αισιοδοξία σας αλλά και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, υπόσχονται επιτυχία και επίτευξη. Όμως καλό είναι να μην αναλαμβάνετε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από τις δυνατότητές σας, ώστε να μην φορτωθείτε πολλά.

Δείξτε μεγάλη σύνεση και περίσκεψη πριν από όποια απόφαση πρέπει να πάρετε, ιδιαίτερα αν αφορά το σπίτι σας και την οικογένειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναμόχλευση περασμένων καταστάσεων, δεν βοηθά σε τίποτε. Αφήστε πίσω το παρελθόν και προχωρήστε μπροστά. Μην επιχειρήσετε την βελτίωση ή τακτοποίηση οικογενειακών θεμάτων τώρα. Προτιμήστε να εργαστείτε, και να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας θέματα αυτή την εβδομάδα.

Καθώς θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με ανθρώπους και καταστάσεις, θα μάθετε την πραγματική αλήθεια είτε για αυτούς, είτε για τον εαυτό σας. Δεχτείτε τα πράγματα όπως είναι, ώστε η τελική σας τοποθέτηση να είναι πιο σωστή στο εξής.

Ένα ξεκαθάρισμα στον τομέα της επικοινωνίας και επαφών με συγγενείς, γείτονες και άλλους κοντινούς σας, είναι απαραίτητο. Οποιαδήποτε αναποδιά σας κάνει σοφότερο.

ΖΥΓΟΣ

Η μαχητικότητα και ο εκνευρισμός, ίσως διαταράξουν τις σχέσεις σας με συγγενείς, φίλους ή το σύντροφό σας. Κάποια πνευματική εργασία, θα βοηθούσε στην εκτόνωσή σας, μιας και έχετε αρκετή ένταση και ενεργητικότητα αυτή την εβδομάδα.

Η γνωριμία και ενασχόληση σε διάφορες ομάδες ή άτομα που θα συναντήσετε, θα φανούν χρήσιμες στην καταξίωσή σας στο σύνολο. Μπορεί να σας παρουσιαστούν ευκαιρίες ανόδου, που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας.

Ξεκαθαρίστε τις πραγματικές σας ανάγκες και κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας, ώστε να μπουν καλύτερες βάσεις στον τομέα αυτόν. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με ότι θέλετε να πετύχετε, αφήστε τα θέματα που υπάρχουν με τρίτα άτομα στη άκρη για τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, όπως και τα οικονομικά σας θέματα, έχουν προτεραιότητα αυτή την περίοδο και σας απασχολούν αρκετά. Μην δράτε παρορμητικά και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.

Επιδιώξτε την επαγγελματική σας πρόοδο και πιστέψτε στον εαυτό σας. Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά εποικοδομητική, μπορεί να σας δοθούν καλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό ή οικονομικό σας τομέα. Μπορείτε να βάλετε τώρα καλές βάσεις για την μελλοντική σας επιτυχία και τη σταδιοδρομία σας.

Οι δυσκολίες ή τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν, σας πλουτίζουν με σοφία και πολύτιμες ευκαιρίες. Υποθέσεις που εκκρεμούσαν, θα διεκπεραιωθούν τώρα. Κάποια ενδοσκόπηση θα σας αποκαλύψει τον πραγματικό σας εαυτό και τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ακατανίκητη ενέργειά σας και δύναμή, σας ωθεί σε σκληρή δουλειά και διεκδικήσεις. Η άθληση και οι χειρωνακτικές εργασίες, σας βοηθούν πολύ ώστε να εκτονωθείτε και να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας. Προσοχή στη βιασύνη και στα ατυχήματα, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιείτε μεταφορικά μέσα.

Ανώτερες σπουδές, φιλοσοφικά και μεταφυσικά θέματα, αλλά και μακρινά ταξίδια, ευνοούνται την εβδομάδα αυτή. Η επιτυχία και η φήμη σε εκδότες και συγγραφείς ή δημοσιογράφους είναι βέβαιη και η δημιουργικότητα στα ύψη. Η βελτίωση των σχέσεών σας με συγγενείς και αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά και να έρθετε πιο κοντά, ώστε να λυθούν τυχόν θέματα που υπάρχουν και να γίνουν οι σχέσεις σας αρμονικότερες.

Είναι μια περίοδο που θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση, και να διδαχθείτε από τα λάθη του παρελθόντος, όπως και να τα αποφύγετε στο επόμενο ξεκίνημά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε να αντιδράσετε βιαστικά και έντονα σε δολοπλοκίες και συκοφαντίες που μπορεί να ανακαλύψετε ότι γίνονται εις βάρος σας. Μπορεί η ανακάλυψη αυτή να σας φέρει ένταση και ψυχική αναστάτωση, όμως θα πρέπει να το διαχειριστείτε διπλωματικά και έξυπνα. Μην παρασύρεστε σε διενέξεις και εντάσεις, περιμένετε ώσπου να σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας.

Κάποιο δάνειο ή οικονομική ενίσχυση από τρίτους, μπορεί να βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση. Μια στροφή σε θρησκευτικά ή φιλοσοφικά θέματα, ή τον αποκρυφισμό, ίσως σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους.

Τα ιδανικά σας πραγματοποιούνται μέσα από ομάδες, σωματεία και οργανώσεις. Φιλίες και σχέσεις, χωρίς στερεή βάση κλονίζονται και θα σας βάλουν σε δίλλημα. Σας έλκουν μεγαλύτερα άτομα και αποκομίζετε από αυτά πολλές εμπειρίες και σοφία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το κοινό και το σύνολο, ιδίως μέσα από τρίτα άτομα ή ομάδες. Η υποστήριξή τους θα είναι χρήσιμη για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Πιθανές οι αρνητικές αντιδράσεις από εκείνους που δεν κατανοούν τα οράματά σας, αλλά αυτό μην σας προβληματίζει καθόλου μιας και είστε σε θέση να κυνηγήσετε τα όνειρα σας.

Πιθανή νέα συνεργασία που αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα, στο εσωτερικό ή το εξωτερικό. Ευνοϊκή τροπή σε κάποιο δικαστικό θέμα ή θέματα που αφορούν το δημόσιο. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος και σε θέματα σχέσεων και γάμου.

Αν τα προηγούμενα χρόνια δουλέψατε σωστά, τώρα θα δικαιωθείτε επαγγελματικά. Μη συνεχίζετε τα λάθη του παρελθόντος, αν υπήρξαν τώρα μπορείτε να τα διορθώσετε και να προχωρήσετε σωστά.

ΙΧΘΕΙΣ

Ευνοείται η επαγγελματική σας εξέλιξη, ιδιαίτερα αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας. Η αντοχή σας, αν συνδυαστεί με τη μεθοδικότητα, θα φέρει την επιτυχία. Αθλητές και στρατιωτικοί ευνοούνται, όπως και θέματα που έχουν σχέση με αυτά τα επαγγέλματα.

Η οργάνωση, η μεθοδικότητα στο χώρο της δουλειάς σας, σας υπόσχονται επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Πιθανή κάποια προαγωγή και εξέλιξη πάνω στο αντικείμενο σας. Προσέξτε την διατροφή σας και φροντίστε τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα, το έχετε ανάγκη.

Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, συναντούν εμπόδια ή νομικά προβλήματα. Ξεφύγετε από τα στερεότυπα, διευρύνετε την οπτική σας γωνία, δείτε τα πράγματα πιο θετικά, αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε τις λύσεις που ζητάτε.

 

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση