ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 13/10 ΕΩΣ 19/10/2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 13/10 ΕΩΣ 19/10/2014
Spread the love

zodiac-500x400

ΚΡΙΟΣ:

Η επικοινωνία είναι σημαντική, αγωνίζεστε για την ομαλή επικοινωνία με τους γύρω σας, όμως δεν είναι εύκολο να βρείτε τη χρυσή τομή. Έτσι θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε και τι σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Ο έντονος συναισθηματισμός και η επίδραση της μητέρας, δίνουν για σας το χρώμα της εβδομάδας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας και του εγώ.

ΤΑΥΡΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε υποθέσεις σχετικές με το εμπόριο, συγγραφή, διδασκαλίες και τις ομιλίες. Δώστε προσοχή στην οδήγηση και στις μετακινήσεις γενικότερα. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας και στις υποχρεώσεις σας, ώστε να μην αισθανθείτε ανασφαλείς και μπερδεμένοι.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης και των εχθρών.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή, που ακόμα είναι ανάδρομος τα εμπόδια δεν λείπουν. Όμως η Σελήνη σο ζώδιό σας θα σας δώσει έναν αέρα ανανέωσης και θα τονώσει τη διάθεσή σας. Ότι καινούργιο και αν θέλετε να ξεκινήσετε, αφήστε το για μετά τις 25/10.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας και της πολιτικής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η διάθεσή σας δεν είναι και η καλύτερη ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα, αλλά θα βελτιωθεί λίγο όταν η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σας. Είστε αρκετά ευαίσθητοι και θα πρέπει να φροντίσετε αρκετά τον εαυτό σας. Μην αντιμετωπίζετε με ψυχρότητα άτομα που σας αγαπούν λόγο της συναισθηματικής σας αστάθειας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της διατροφής, της καριέρας και των επαγγελματικών.

ΛΕΩΝ:

Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε μια ενδοσκόπηση ώστε να καταλάβετε καλά που βρίσκεστε και τι θέλετε να κάνετε για σας. Οι σκέψεις σας, σας κρατάνε μακριά από θέματα που τρέχουν και ανθρώπους που σας αγαπούν. Καλό είναι να προσπαθήσετε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά σας και στη συναισθηματική σας ζωή.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων και των μεγάλων ταξιδιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η τύχη σας ευνοεί αυτή την εβδομάδα. Φιλόδοξοι και πιστοί, σας αρέσουν οι μεταρρυθμίσεις αλλά τηρείτε τα συμφωνημένα. Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας και με την αποδοχή διαφορετικών ανθρώπων μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα αλληλογραφίας, εμπορικές συναλλαγές, θέματα βασικής και μέσης εκπαίδευσης. Μπορείτε να δουλέψετε σκληρά για την επιτυχία.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών και του σεξ.

ΖΥΓΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι και πιο ευαίσθητοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία υπάρχει. Αν εκμεταλλευθείτε τον προσωπικό σας μαγνητισμό προς το κοινό και το αίσθημα δικαιοσύνης, έχετε πιάσει το κλειδί της επιτυχίας των ημερών.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό. Κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν ίσως σας αναστατώσουν και πράγματα που θέλετε να ξεχάσετε έρθουν πάλι στην επιφάνεια.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας και της υγείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σε θέματα ανταγωνισμού ή συγκρούσεων, δεν σας φοβίζει τίποτε. Αυτές τις μέρες φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με την ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, αλλά και λιγότερο εγωκεντρισμό από άλλες μέρες, προσελκύετε τους θαυμαστές σας και ευνοείτε τις υποθέσεις σας.

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας ή συγγραφικό ταλέντο.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της διατροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών και της δημιουργίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις σπατάλες.

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με την ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, αλλά και λιγότερο εγωκεντρισμό από άλλες μέρες, προσελκύετε τους θαυμαστές σας και ευνοείτε τις υποθέσεις σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού και της διατροφής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Την εβδομάδα αυτή μπορείτε να ασχοληθείτε τόσο με εμπορικές, όσο και με συγγραφικές και διδακτικές δραστηριότητες. Η προσοχή σας στις λεπτομέρειες είναι ξεχωριστή. Οι μέρες σας χρωματίζονται από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας και των ταξιδιών.

ΙΧΘΕΙΣ:

Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να μαγέψετε τα πλήθη. Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας με το κοινό, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Με την εξυπνάδα σας, αποκρούετε κάθε επίθεση που μπορεί να δεχθείτε.

Οι μέρες σας χρωματίζονται σήμερα από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών και της τύχης.

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση