ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 06-10-2014 ΕΩΣ 12-10-2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 06-10-2014 ΕΩΣ 12-10-2014
Spread the love

Συντακτ_140101004916

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται το ζώδιό σας, και είστε έτοιμοι να θέσετε τους όρους σας και να διεκδικήσετε τα θέλω σας. Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, και μπορείτε να δείτε μερικές μεγάλες εξελίξεις με αυτή την έκλειψη. Κάτι σημαντικό μπορεί τώρα να αποδώσει καρπούς. Με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα των σχέσεών σας, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με κοντινά σας άτομα και ίσως να υπάρξουν κάποιες εντάσεις αυτή την εβδομάδα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής. Η Πανσέληνος στις 08-10-2014 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.

 ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετή ευαισθησία θα σας μεταδώσει η Σεληνιακή έκλειψη, και ίσως και λίγη μελαγχολία που θα αφορά τις σχέσεις με τους γύρω σας. Η διαίσθησή σας είναι ισχυρότερη από ποτέ, ακολουθείστε την. Η Σελήνη εισέρχεται το ζώδιό σας την Πέμπτη, και θα καταφέρετε να έρθετε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους δείξετε τα συναισθήματά σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί να προκύψουν προβλήματα, και να μην μείνετε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της εργασίας σας. Σε αυτό συμβάλει πολύ ο ανάδρομος Ερμής, γι’ αυτό δώστε προσοχή σε συζητήσεις και σχόλια που μπορεί να σας παρασύρουν να κάνετε για τρίτους.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών. Η Πανσέληνος της 08-10-2014 επηρεάζει τον τομέα της θρησκείας και του αποκρυφισμού.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πάντα είναι λίγο ρευστά γύρω σας αυτή τη στιγμή με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή, που είναι ανάδρομος. Προσέξτε τις επικοινωνίες σας, τις συζητήσεις σας, ιδιαίτερα με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Η Σεληνιακή έκλειψη θα σας προσγειώσει λίγο, ώστε να καταλάβετε που βαδίζετε και πως μπορείτε να εκπληρώσετε τα σχέδιά σας. Στα συναισθηματικά σας, θα είστε λίγο αποστασιοποιημένοι και θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας το Σάββατο, και θα επικεντρωθείτε σε ότι είναι σημαντικό για σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της διατροφής, των κληρονομιών, των ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης, των πτυχίων και των μεγάλων ταξιδιών. Η Πανσέληνος στις 08-10-2014 επηρεάζει τον τομέα των φίλων, των ομάδων, της δημοσιότητας και του κοινού.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα πιο αισιόδοξοι και με περισσότερη όρεξη. Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας, και αυτό θα σας βοηθήσει να βάλετε καλές βάσεις για τους στόχους σας. Οι κόποι σας θα αναγνωριστούν και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε αρκετές εκκρεμότητες. Με τον ανάδρομο Ερμή που επηρεάζει το τομέα του σπιτιού, θα σας απασχολήσουν αρκετά θέματα που αφορούν συγγενείς και την οικογένειά σας γενικότερα. Προσπαθήστε να επιλύσετε τα προσωπικά σας θέματα με ηρεμία και κατανόηση. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών και του σεξ. Η Πανσέληνος στις 08-10-2014 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών σας.

 ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αρχίζει με έναν αέρα νίκης για σας και έτσι θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε σοβαρά θέματα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 8/10 στο ζώδιο του Κριού σας γεμίζει δίνει μια μελαγχολία και σας στρέφει μέσα σας, ώστε να σκεφτείτε τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε στο μέλλον και αν έχετε πράξει σωστά μέχρι τώρα. Ο ανάδρομος Ερμής στο τέλος της εβδομάδας, Θα σας φέρει αρκετές καθυστερήσεις σε σχέδια ή προσπάθειες που θέλετε να κάνετε. Οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα την διαφορά, αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείτε θέματα που χρειάζονται εστίαση και υπομονή. Προσπαθήσετε να είστε όσο πιο αισιόδοξοι μπορείτε και περάστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών. Η Πανσέληνος στις 08-10-2014 επηρεάζει τον τομέα της εκπαίδευσης και των μακρινών ταξιδιών.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την εβδομάδα αυτή θα επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας σχέσεις και θα είστε περισσότερο συναισθηματικοί από ποτέ. Η Σεληνιακή έκλειψη την Τετάρτη σας φέρνει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά σας και θα σας βγουν αρκετές ευαισθησίες κυρίως στις σχέσεις με κοντινούς σας ανθρώπους. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, που είναι ανάδρομος στον τομέα των οικονομικών σας, θα φέρει αρκετές καθυστερήσεις και διαφωνίες σε ότι αφορά τον τομέα αυτόν. Καλό είναι να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να μην επηρεαστείτε από λόγια τρίτων για σημαντικές αποφάσεις.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας. Η πανσέληνος της 08-10-2014 επηρεάζει τον τομέα των ασφαλειών, των κληρονομιών και των οικονομικών.

 ΖΥΓΟΣ

Μην επιχειρήσετε κάτι νέο αυτήν την εβδομάδα, παραμείνετε σε ότι σας είναι γνωστό και σίγουρο. Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σας, μπορεί να είναι μια περίοδος που θα πάρετε αρκετές αποφάσεις για τις σχέσεις σας αλλά και αυτά που επιθυμείτε για τον εαυτό σας. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας την Παρασκευή, θα σας συμβούν αρκετές αναποδιές και καθυστερήσεις που δεν περιμένετε ότι θα συμβούν. Βάλτε σε δράση την διπλωματία σας και την υπομονή ώστε να διαχειριστείτε σωστά τα απρόοπτα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών, του σπιτιού, της διατροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών και της δημιουργίας. Η Πανσέληνος στις 08-10-2014 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή/και των συνεργασιών σας.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Η Σεληνιακή έκλειψη την Τετάρτη επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σας, και μπορείτε να κερδίσετε πολλά αν επιμείνετε σε ότι έχετε ήδη αρχίσει. Ακόμα και αν αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις ή εμπόδια, θα τα καταφέρετε όμως θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι από την πορεία που έχτε κάνει μέχρι τώρα, όμως όλα θα πάρουν το δρόμο τους αρκεί να το κυνηγήσετε σωστά. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, το παρελθόν μπορεί να σας χτυπήσει τη πόρτα ξανά, δώστε προσοχή σε ότι έχετε αφήσει ατελείωτο στο παρελθόν, ίσως θα πρέπει να δώσετε ένα τέλος σε μια κατάσταση ή να τελειοποιήσετε ένα σχέδιο.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού και της διατροφής. Η Πανσέληνος στις 08-10-2014 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας σας.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

 Η Σεληνιακή έκλειψη την Τετάρτη πυροδοτεί τη δημιουργική πλευρά σας, και θα σας δώσει έμπνευση και δράση σε ότι θέλετε να πετύχετε. Αυτή η έκλειψη επηρεάζει τον αισθηματικό σας τομέας, και αυτό θα βοηθήσει στο να έρθετε πιο κοντά με άτομα που αγαπάτε και ίσως έχουν υπάρξει παρεξηγήσεις. Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό την Παρασκευή, θα επηρεάσει τον ευρύτερο κύκλο σας και τις φιλίες σας. Παλιές γνωριμίες ή συνεργασίες μπορεί να επανέλθουν και ίσως συνεχίσετε κάτι από εκεί που το έχετε αφήσει. Πλησιάστε αγαπημένα σας άτομα και ζητήστε την στήριξή τους και να χαλαρώσετε λίγο.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας και των ταξιδιών. Η Πανσέληνος στις 08-10-2014 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Αυτή την εβδομάδα θα είστε πιο αποτελεσματικοί και θα καταφέρετε να έρθετε σε ισορροπία με τον εαυτό σας. Η Σεληνιακή έκλειψη την Τετάρτη στον τομέα των αισθηματικών σας αλλά και του σπιτιού, θα σας κάνει πιο αισιόδοξους και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάτε. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, επηρεάζει τα επαγγελματικά και τη καριέρα σας. Προσέξτε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας ή με άτομα μεγαλύτερα από σας, ίσως να υπάρξει μια διαφωνία ή να μην μπορείτε να επικοινωνήσετε σωστά.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, των ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης. Η Πανσέληνος στις 08-10-2014 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Η Σεληνιακή έκλειψη θα σας φέρει κάποια αναστάτωση και ένταση. Προσπαθήστε να είστε αισιόδοξοι και να αντιμετωπίσετε τα πάντα με ηρεμία. Η έκλειψη αυτή θα φέρει τη λογική σας σε αντίθεση με τα συναισθήματά σας. Μην αποστασιοποιείστε από τους ανθρώπους που σας νοιάζονται και σας αγαπούν, ζητήστε τη συμβουλή τους και δεχθείτε την διαφορετικότητα. Μην αφήσετε να ενταθούν καταστάσεις αυτή τη περίοδο, αφήστε ξεκαθαρίσματα για αργότερα, ιδιαίτερα με τον ανάδρομο Ερμή. Θα σκεφτείτε αρκετά πράγματα αυτή τη περίοδο και θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε και τι πρέπει να πράξετε στη πορεία.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ. Η Πανσέληνος στις 08-10-2014 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, των φίλων και των συγγενών.

 ΙΧΘΕΙΣ

 Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, θα αισθανθείτε ευχάριστά και θα νιώσετε την ανάγκη να δημιουργήσετε νέα πράγματα στη ζωή σας. Προσέξτε μόνο με τον ανάδρομο Ερμή γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε νέα σχέδια. Η σεληνιακή έκλειψη την Τετάρτη επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας, θα χρειαστεί να κάνετε σωστές επιλογές και αποφάσεις σε ότι σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα. Τώρα μπορείτε να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σωστά στους ανθρώπους που αγαπάτε.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών. Η Πανσέληνος στις 08-10-2014 επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών και υλικών αγαθών.

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση