Ετήσο Ωροσκόπιο 2018

Ετήσο Ωροσκόπιο 2018
Spread the love

Του Κωνσταντίνου Πάππα

ΚΡΙΟΣ

Το σίγουρο είναι ότι το 2018 είναι μία απαιτητική χρονιά για σας τους Κριούς, που όμως αν βάλετε τα δυνατά σας θα έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα. Έχετε την απαραίτητη ενέργεια ώστε να κάνετε αλλαγές και αυτή η χρονιά θα μπορέσετε να τις κάνετε ευκολότερα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε ώστε να σταθεροποιήσετε και καταστάσεις. Ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω από το τέλος της περασμένης χρονιάς κάνοντας πλέον απαραίτητες τις προσπάθειες για την καριέρα και νέα σχέδια τα οποία έχετε, γενικά οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι περισσότερες μέσα σε αυτή τη χρονιά, όμως σίγουρα ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε καταστάσεις. Ο Ουρανός πάλι εισέρχεται στον Ταύρο το Μάιο και αυτό θα επηρεάσει αρκετά τομέα των οικονομικών σας, θα πρέπει να βάλετε αρκετά πράγματα σε μία σειρά και να βρείτε νέους τρόπους ώστε να έχετε κέρδη, να δημιουργήσετε νέους πόρους αλλά και καλή διαχείριση ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθετε οικονομικά στις απαιτήσεις αυτής της χρονιάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι μία χρονιά αλλαγής για σας με τον Ουρανό να εισέρχεται στο ζώδιό σας το Μάιο φέρνοντας τα πάνω-κάτω σε πολλά πράγματα οποία έχετε δεδομένα μέχρι σήμερα, ο Ουρανός έχει έρθει για να σας παροτρύνει να κάνετε νέα πράγματα, βγαίνοντας από τη ζώνη ασφαλείας σας, όμως αλλάζοντας πράγματα τα οποία χρειάζεται να κάνετε αρκετά χρόνια τώρα. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σας εμφάνιση, στο χαρακτήρα σας, στα επαγγελματικά σας, στα οικονομικά σας αλλά και στη διατροφή σας, θα πρέπει να δείτε τα πράγματα με ένα διαφορετικό τρόπο βάζοντας νέους κανόνες και όρια στην καθημερινότητά σας αλλά και μέσα στις σχέσεις σας. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω πρόκειται να φέρει αρκετές απαιτήσεις μέσα σε συνεργασίες, σε νέα σας σχέδια, σε θέματα εκπαίδευσης, θέματα με το εξωτερικό αλλά και νέες ευκαιρίες που μπορούν να σας καθιερώσουν. Αν έχετε κάποια νομικά ζητήματα αλλά και γραφειοκρατικές υποθέσεις, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σε αυτή τη χρονιά και να προχωρήσετε τέτοιου είδους ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το 2018 θα είναι μία χρόνια προετοιμασίας και αλλαγών για σας, η οποία θα είναι αρκετά απαιτητική με τον Κρόνο να βρίσκεται στον Αιγόκερω μέσα στον 8ο οίκο σας αλλά και τον Ουρανό που εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου μέσα σε αυτή τη χρονιά, θα πρέπει να βάλετε πλέον καλύτερες βάσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, χρέη αλλά και δάνεια τα οποία θέλετε να διευθετήσετε αυτή τη χρονιά θα καταφέρετε να τα ισορροπήσετε αν προχωρήσετε με τους κανόνες του Κρόνου, βάζοντας καλύτερες βάσεις αλλά και ένα καλύτερο πρόγραμμα στην αποπληρωμή τους. Στον ερωτικό σας τομέα ο Κρόνος πάλι θα φέρει αλλαγές, νέες γνωριμίες αλλά και ξεκαθαρίσματα παλαιότερων σχέσεων όπως και ο Ουρανός στον Ταύρο στον 12ο οίκο σας, σάς ωθεί ώστε να ξεκαθαρίσετε θέματα του παρελθόντος και να βγάλετε από μέσα σας ζητήματα τα οποία καιρό κρατάτε κρυμμένα, κρυφές επιθυμίες αλλά και πράγματα τα οποία θέλετε να κάνετε έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει πλέον να τα λάβετε σοβαρά υπόψιν και να προσπαθήσετε να δείτε ποιο είναι το καλύτερο για σας. Μέσα σε αυτή τη χρονιά γενικότερα καλό είναι να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας στις αντιδράσεις σας μέσα στις συναισθηματικές σας σχέσεις αλλά και στα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλαγές έρχονται και για σας μέσα στο 2018, είτε αυτό είναι κάτι το οποίο σας αρέσει ιδιαίτερα είτε όχι, ο Ουρανός περνάει στο ζώδιο του Ταύρου το Μάιο αλλάζοντας τα πάντα για τις κοινωνικές σας συναναστροφές και τη σχέση σας με τους ανθρώπους αλλά και τις επαγγελματικές σας επαφές που μέσα σε αυτή τη χρονιά θα κληθείτε να χρησιμοποιήσετε κατάλληλα ώστε να προωθήσετε σωστά σχέδια που έχετε στην καριέρα σας, αλλά και να βελτιώσετε θέματα μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Είναι ευκαιρία να αλλάξετε τον κοινωνικό σας περίγυρο και γενικότερα φιλίες πρόκειται να έρθουν σε πρώτο πλάνο, άτομα τα οποία συναναστρέφεστε μπορεί να τα δείτε με μία διαφορετική ματιά, φιλίες μπορεί να αρχίσουν καινούργιες αλλά και να τελειώσουν και παλιές, οι οποίες δεν έχουν πλέον να σας δώσουν θετικά στοιχεία. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω επηρεάζει αρκετά τον τομέα των σχέσεών σας, είτε αυτές είναι αισθηματικές είτε επαγγελματικές, πλέον τα πράγματα τα οποία μέσα σε αυτές δεν σας ικανοποιούν ή δεν είναι σε καλές βάσεις ο Κρόνος θα έρθει και θα ζητήσει το ξεκαθάρισμα που πρέπει να κάνετε καιρό τώρα. Σχέσεις που έχουν γερές βάσεις θα κρατήσουν, όμως αυτές οι οποίες εξαρχής γνωρίζετε καλά ότι δεν έχουν θα περάσουν από δοκιμασίες και πολλές από αυτές θα τελειώσουν.

ΛΕΩΝ

Αυτή τη χρονιά ο Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου το Μάιο μέσα στον 10ο οίκο σας αλλάζοντας τα πάντα για σας μέσα στο 2018, μεγάλες οι αλλαγές πρόκειται να είναι για εσάς που θα επηρεάσουν αρκετά τον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρα σας και γενικά ήρθε η ώρα ώστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να αλλάξετε πράγματα που αφορούν αυτούς τους τομείς. Μία αλλαγή επαγγέλματος, νέα σχέδια, να κάνει τη δική σας επιχείρηση ή γενικότερα να αλλάξετε χώρο εργασίας, είναι από το πράγμα τα οποία μπορεί να φέρει ο Ουρανός στον Ταύρο. Καλό είναι όμως να κινηθείτε προσεκτικά και γενικότερα να μην προσπαθήσετε να κάνετε βιαστικές ενέργειες και κινήσεις, ο Ουρανός θα φέρει αυτές τις ενέργειες στο δρόμο σας αυτή τη χρονιά, προσέξτε τον τρόπο τον οποίο κινείστε μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα, σε συνεργασίες και γενικότερα στον τρόπο που θέλετε να κάνετε αλλαγές μέσα σε αυτή τη χρονιά. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω μέσα στον 6ο οίκο σας θα σας φέρει περισσότερες απαιτήσεις και θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε αυτό το οποίο επιθυμείτε στην καριέρα σας, επίσης θα πρέπει να προσέξετε τον τομέα της υγείας σας και να ασκείστε περισσότερο αλλά και να βελτιώσετε και τη διατροφή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω έχει έρθει για να σας βοηθήσει να βάλετε τα δυνατά σας και να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας στο έπακρο, μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε νέες προϋποθέσεις για τη ζωή σας και ειδικά στον τομέα των σχέσεών σας που μπορείτε να δείτε πολύ πιο σταθερά θέματα που υπάρχουν και πλέον ζητάτε τη σταθεροποίηση καταστάσεων, αν κάποια πράγματα τα τελευταία χρόνια ήταν σε ταλάντευση μέσα σε σχέσεις τώρα μπορούν να σταθεροποιηθούν. Αρκετά πράγματα πρόκειται να αλλάξουν με το Δία στο Σκορπιό αλλά και τον Ουρανό που εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου τον Μάιο, αλλάζοντας αρκετά πράγματα στη ζωή σας όπως τον τρόπο σκέψης αλλά και ιδέες που έχετε τώρα μπορείτε να τις υλοποιήσετε και να κάνετε πραγματικές αλλαγές που θα βοηθήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως να θέλετε να μετακομίσετε στο εξωτερικό αλλά και κάποια νέα γνωριμία και συνεργασία να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτή τη χρονιά. Γενικότερα θα βγάλετε κάποια πράγματα σε νέες βάσεις και θα μπορέσετε να βάλετε τα δυνατά σας ώστε να ανταμειφθείτε για όσα έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή τη χρονιά θα πρέπει να κινηθείτε ισορροπημένα και γενικότερα να επαναξιολογήσετε καταστάσεις που έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να επηρεάζει αρκετά τις βάσεις σας και όσα έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό. Θέματα που αφορούν το σπίτι σας, το χώρο που ζείτε, ακίνητα, σχέσεις με οικογενειακά σας άτομα αλλά και γενικότερα οι σχέσεις σας με τους άλλους πρόκειται να περάσουν από ορισμένα ξεκαθαρίσματα που πρέπει να κάνετε έτσι κι αλλιώς. Ο Κρόνος  θα σας βοηθήσει ώστε να χτίσετε εκ νέου νέες βάσεις, ιδιαίτερα σε ότι θέλετε να προχωρήσετε, όμως θα πρέπει να κινηθείτε με προσοχή σε οικογενειακά ζητήματα, σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα αλλά και στα επαγγελματικά σας, για να αντλήσετε το καλύτερο αυτή τη χρονιά. Ο Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 8ο οίκο σας το Μάιο και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με τη διαχείριση των οικονομικών σας, ώστε να απαλλαγείτε από χρέη, δάνεια αλλά και γενικότερα θέματα τα οποία έχετε σε εκκρεμότητες. Αρκετά πράγματα πρόκειται να αλλάξουν τον Ουρανό σε αυτή τη θέση, μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στη διαίσθησή σας και γενικότερα προσπαθήστε να μην κάνετε βιαστικές ενέργειες, ιδιαίτερα στις οικονομικές σας συναλλαγές αλλά και στον τομέα των ερωτικών σας που νέες επιθυμίες γεννιούνται και πράγματα που επιθυμείτε πρέπει πλέον να αλλάξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή τη χρονιά ο Κρόνος θα επηρεάσει αρκετά τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους αλλά και σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα όπως και τα επαγγελματικά σας, έχει έρθει η ώρα ώστε να βάλετε νέες βάσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν αλλά και γενικότερα να κινηθείτε με ένα πιο σταθερό τρόπο όσον αφορά τα επαγγελματικά σας ώστε να πετύχετε περισσότερα μέσα σε αυτή τη χρονιά. Ο Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου το Μάιο απέναντί σας και αυτό θα αλλάξει τα πάντα όσον αφορά σχέσεις, γάμους και συνεργασίες, θα πρέπει να κινηθείτε αρκετά προσεκτικά γιατί αρκετές σχέσεις θα αλλάξουν μορφή και άλλες θα τελειώσουν. Προσπαθήστε μέσα σε αυτή τη χρονιά όποιες αλλαγές και αν θέλετε να κάνετε να σκεφτείτε καλά και να μην κινηθείτε παρορμητικά, εστιάστε περισσότερο σε αυτά που νιώθετε και σε όσα θέλετε να κάνετε, όμως κινηθείτε με υπομονή διότι είναι αρκετές οι αλλαγές για σας μέσα σε αυτή τη χρονιά και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κινηθείτε με σταθερά και καλά υπολογισμένα βήματα. Ο Δίας σας δίνει την εύνοια του στο ζώδιό σας, όμως ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή τη χρονιά θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να εργαστείτε αρκετά πάνω σε αυτά που θέλετε να καταφέρετε, ώστε να απεμπλακείτε από παρελθοντικές εκκρεμότητες και θέματα του παρελθόντος μέχρι τουλάχιστον το Νοέμβριο που ο Δίας θα εισέλθει στο ζώδιό σας φέρνοντας ευνοώντας αρκετά τις υποθέσεις σας και όσα θέλετε να κάνετε. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω επηρεάζει αρκετά τον τομέα των οικονομικών σας φέρνοντας σας αρκετές δυσκολίες, όμως θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε θέματα οικονομικής φύσεως, ακινήτων και γενικότερα να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις ώστε να δημιουργήσετε νέους πόρους στα οικονομικά σας και να βελτιώσετε την πορεία τους. Θα καταφέρετε να ξεπεράσετε δυσκολίες και γενικότερα να δημιουργήσετε νέες προϋποθέσεις αρκεί να προσπαθήσετε περισσότερο με τον Ουρανό να εισέρχεται στον Ταύρο και στον 6ο οίκο σας το Μάιο αυτή τη χρονιά που θα φέρει αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, στον εργασιακό σας τομέα αλλά και στην υγεία σας, θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε καταστάσεις, αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας, μπορεί να σκεφτείτε να αλλάξετε επάγγελμα, να κάνετε κάτι που σας αρέσει περισσότερο αλλά και να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο ώστε να μπορέσετε να ξεκουράζεστε περισσότερο μέσα σε αυτή την χρονιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή τη χρονιά ο Κρόνος στο ζώδιό σας σίγουρα φέρνει παραπάνω απαιτήσεις αλλά και σας βοηθάει ώστε να κάνετε τα κατάλληλα βήματα για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε σχέδια και να ανταμειφθούν όσα έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια και να αναπτύξετε τις ικανότητές σας στο έπακρο. Ο Ουρανός αυτή τη χρονιά περνάει στον Ταύρο το Μάιο, επηρεάζοντας τον τομέα των ερωτικών σας, σχέσεις με τα παιδιά σας αλλά και τη δημιουργικότητά σας, αρκετές οι αλλαγές στον ερωτικό σας τομέα, θα υπάρχουν νέες γνωριμίες αλλά και θα θελήσετε να αλλάξετε αρκετά πράγματα για την εως τώρα πορεία σας μέσα σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις και να βάλετε τους δικούς σας κανόνες για την ερωτική σας ζωή. Έχετε μεγάλη πλέον δημιουργικότητα από το Μάιο που ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο, εκμεταλλευτείτε το ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας για να πετύχετε περισσότερα αλλά και στα οικονομικά σας. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας μπορεί να αλλάξουν, μπορεί να σας γεννηθεί η επιθυμία να κάνετε παιδί ή γενικότερα αρκετά πράγματα αλλάζουν σε σχέση με τα παιδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή τη χρονιά ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει αρκετές ευθύνες και γενικότερα θα πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία δεν σας είναι και τόσο ευχάριστα, όμως θα μπορέσετε να απεμπλακείτε από αυτά, όπως και από θέματα του παρελθόντος και ζητήματα τα οποία σας έχουν απασχολήσει τα τελευταία χρόνια και να χτίσετε καλύτερες βάσεις σε ότι δεν σας ικανοποιεί. Αυτή τη χρονιά ο Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου το Μάιο και θα φέρει αλλαγές σε ότι αφορά την οικογενειακή σας κατάσταση και το σπίτι σας, γενικότερα θέματα που υπάρχουν με οικογενειακά σας πρόσωπα πρόκειται να έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να κάνετε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα. Θετικές θα είναι οι αλλαγές γενικότερα για σας, αρκεί να ξεκαθαρίσετε θέματα τα οποία έχετε σε εκκρεμότητα και να προσπαθήσετε να κινηθείτε με όσο πιο σταθερή πορεία γίνεται. Τις αλλαγές σε θέματα σπιτιού αλλά και οικογένειας δεν πρόκειται να τις αποφύγετε μέσα σε αυτή την χρονιά, προσπαθείτε να δεχτείτε κάθε αλλαγή με θετικό τρόπο και γενικότερα να αντλήσετε το καλύτερο από αυτές. Αν θέλετε να κάνετε μία αλλαγή στο σπίτι σας ή γενικότερα να αλλάξετε ή να αγοράσετε σπίτι μέσα σε αυτή τη χρονιά πρόκειται να μπουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, όμως όσο ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τον τομέα των οικονομικών σας

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή τη χρονιά ο Κρόνος σας ωθεί ώστε να ξεκαθαρίσετε θέματα που έχουν σχέση με τις κοινωνικές σας συναναστροφές, τις επαγγελματικές σας επαφές αλλά και τις φιλίες σας, όλα αυτά θα πρέπει να μπούνε πλέον σε πιο στέρεες βάσεις και να ξεκαθαρίσετε αρκετά ζητήματα. τα επαγγελματικά σας κινηθείτε με όσο πιο σταθερά βήματα γίνεται και προσπαθήστε να συνεργαστείτε και να προσεγγίσετε άτομα τα οποία έχουν τις κατάλληλες γνώσεις αλλά και την εμπειρία ώστε να προωθήσουν σωστά τα σχέδιά σας. Από το Μάιο ο Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζοντας αρκετά τον τομέα της επικοινωνίας σας, τις σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα αλλά και τα επαγγελματικά σας, θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους και να ξεκαθαρίσετε θέματα με κοντινά σας πρόσωπα, αρκετά μπορούν να αλλάξουν στον τομέα των επαγγελματικών σας που νέες προοπτικές ανοίγονται. Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που θα κινηθείτε προσπαθήστε να κάνετε σταθερά βήματα και όχι βεβιασμένες κινήσεις που δεν θα σας ευνοήσουν. Γενικότερα με αρκετή υπομονή αλλά και επιμονή σε ότι θέλετε να κάνετε αυτή η χρονιά θα κυλήσει καλύτερα για σας, ακόμα και αν νιώθετε την ανάγκη να κάνετε νέα πράγματα προσπαθήστε πρώτα να είστε βέβαιοι ότι έχετε τακτοποιήσει πρώτα όσα υπάρχουν σε εκκρεμότητα, ιδιαίτερα στον τομέα των οικονομικών σας.

 

    Κωνσταντίνος Πάππας
Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση