Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Κέλτικου Ωροσκοπίου 2015

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Κέλτικου Ωροσκοπίου 2015
Spread the love

keltiko-oroskopio-selini-zoa

Η Σημύδα

24 Δεκεμβρίου έως 20 Ιανουαρίου

Για σας που έχετε γεννηθεί κάτω από τη σκιά της Σημύδας, το 2015 θα σας ευνοήσει πολύ δίνοντάς σας την ώθηση ώστε να ξεδιπλώσετε όλη την δυνατή ενέργεια που κρύβει αυτό το δέντρο. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε κάθε στόχο που θα βάλετε μέσα σε αυτή τη χρονιά με επιτυχία και θα αναγνωριστούν οι κόποι των περασμένων ετών. Ανοίγονται νέοι κύκλοι για σας που θα σας απελευθερώσουν από καταστάσεις που σας είχαν κουράσει τα περασμένα χρόνια.

Σορβιά

21 Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου

Οι αλλαγές για σας έχουν ήδη αρχίσει να πραγματοποιούνται από τον περασμένο χρόνο, το 2015 όμως θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε στόχους που έχετε βάλει και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για την θετική εξέλιξη της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Οι αλλαγές που θα έρθουν στο δρόμο σας αυτό το χρόνο, αφορούν πολύ την επαγγελματική σας ανάπτυξη και η επιτυχία είναι σίγουρη, αρκεί να αφοσιωθείτε σε αυτό που θέλετε να πετύχετε.

Φλαμουριά

18 Φεβρουαρίου έως 17 Μαρτίου

Συγκροτήστε τις σκέψεις σας αυτή τη χρόνια, πολύ πιθανό να μπείτε σε αρκετά διλλήματα και θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και μην εμπιστεύεστε την κρίση των άλλων σε θέματα που είναι κρίσιμα για σας. Το σημαντικό για σας το 2015 είναι να προσπαθήσετε να δείτε τη ρεαλιστική πλευρά της ζωής και να ενεργήσετε με αποφασιστικότητα ώστε να κλείσετε υποθέσεις που εκκρεμούν και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας.

Η Σκλήθρα

18 Μαρτίου έως 14 Απριλίου

Για σας που έχετε γεννηθεί κάτω από το δέντρο της Φωτιάς, το 2015 θα στρέψει τη προσοχή σας στον εσωτερικό σας κόσμο και μια εσωτερική αναζήτηση θα είναι αναπόφευκτη αυτή τη χρονιά. Θα κατανοήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και θα βάλετε νέους στόχους με νέες προϋποθέσεις και απαιτήσεις. Θα στραφείτε περισσότερο στην πνευματική φύση των πραγμάτων και θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις γύρω σας με ένα πολύ διαφορετικό τρόπο απ’ ότι μέχρι σήμερα, κάτι που θα σας ωφελήσει πολύ.

Η Ιτιά

15 Απριλίου έως 12 Μαΐου

Το 2015 θα σας ευνοήσει αρκετά, θα μπορέστε να ολοκληρώσετε κάθε τι που έχει μείνει ανολοκλήρωτο εδώ και καιρό και θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Στον επαγγελματικό τομέα η πρόοδος που περιμένετε έρχεται για σας και θα βρεθούν στο δρόμο σας τα σωστά άτομα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να πετύχετε. Εστιάστε στη προσωπική σας ζωή, θα χρειαστεί να έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και να είστε υποχωρητικοί σε αυτό το τομέα.

Ο Κράταιγος

13 Μαΐου έως 9 Ιουνίου

Καλό είναι το 2015 να ακολουθήσετε μια καλή στρατηγική, ιδιαίτερα στο τομέα των οικονομικών και επαγγελματικών σας. Η χρονιά αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με αρκετές δυσκολίες που θα πρέπει να ξεπεράσετε με σθένος και καθαρή σκέψη. Οι αλλαγές θα είναι αρκετές για σας στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Ίσως μια αλλαγή εργασίας μπορεί να είναι αναγκαία για σας και αρκετοί άνθρωποι να σας δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο που δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα.

Η Βελανιδιά

10 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου

Το 2015 φέρνει για σας αρκετές δοκιμασίες στη προσωπική σας ζωή και θα χρειαστεί να κάνετε αρκετούς συμβιβασμούς για να διατηρήσετε την ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις. Η χρονιά αυτή μπορεί να σας φέρει κάποια εμπόδια, όμως αν εστιάσετε στη πρόοδο σας θα καταφέρετε να πετύχετε αρκετούς στόχους. Το σημαντικό είναι να τηρήσετε ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα, θα χρειαστεί να βάλετε τα δυνατά σας και να αποδείξετε την αξία σας.

Το Πουρνάρι

8 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου

Αρκετά θέματα μπορεί να προκύψουν μέσα στο 2015, που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Μπορεί να υπάρξουν ρίξεις με άτομα της οικογένειας και αισθηματικές σχέσεις που θα κλείσουν το κύκλο τους αυτό το χρόνο. Για να αποφύγετε κάθε ρήξη θα χρειαστείτε αρκετή υπομονή και διαλλακτικότητα. Στο τομέα της καριέρας σας θα καταφέρετε αρκετά, όμως χωρίς να λείψουν τα μικροεμπόδια και ο αθέμιτος ανταγωνισμός από τρίτα άτομα.

Η Φουντουκιά

5 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου

Το 2015 θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας με τους γύρω σας, ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις. Στις αισθηματικές σας σχέσεις θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα που θα σας προκαλέσουν κακή διάθεση και μπορεί να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Καλό είναι να σκεφτείτε καλά πριν μιλήσετε και αν χρειαστεί κάντε ένα βήμα πίσω. Δεν θα πρέπει να αμελήσετε καθόλου τον επαγγελματικό σας τομέα και τους στόχους που έχετε βάλει για αυτή τη χρονιά, επικεντρωθείτε σε ότι θέλετε να πετύχετε.

Το Αμπέλι

2 Σεπτεμβρίου έως 29 Σεπτεμβρίου

Η χρονιά αυτή σας ευνοεί και μπορείτε να προωθήσετε σχέδια στον επαγγελματικό σας τομέα που θα σας φέρουν πρόοδο και επιτυχία. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και εστιάστε στο οικονομικό σας όφελος, προσπαθήστε να γαλουχήσετε λίγο τη τάση για σπατάλη που έχετε, σας αρέσει η πολυτέλεια και η άνετη ζωή όμως περιορίστε τα έξοδα όσο μπορείτε. Οι προτεραιότητές σας θα αλλάξουν το 2015 θα σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας και θα μπορέστε να βρείτε την ισορροπία στη ζωή σας.

Ο Κισσός

30 Σεπτεμβρίου έως 27 Οκτωβρίου

Ο τομέας της καριέρας σας είναι ο πιο ευνοούμενος αυτή τη χρονιά, θα καταφέρετε να έχετε πολλά κέρδη αρκεί να μην επαναπαυτείτε στην καλή σας τύχη. Ο αισθηματικός σας τομέας πάλι δεν ευνοείται ιδιαίτερα και καλό είναι να προσέξετε άτομα που σας προσεγγίζουν, ίσως η πρόθεσή τους να μην είναι αγνή. Θα νιώσετε την ανάγκη μέσα στο 2015 να κάνετε μια ριζική αλλαγή που θα αφορά το σπίτι και την οικογένειά σας. Ίσως μετακομίσετε σε νέο σπίτι ή αντιμετωπίσετε οικογενειακά θέματα με διαφορετική οπτική.

Η Καλαμιά

28 Οκτωβρίου έως 24 Νοεμβρίου

Μην εμπιστευτείτε εύκολα τρίτα άτομα που σας υπόσχονται περισσότερα από αυτά που είναι εφικτά. Στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις είναι το μόνο που χρειάζεστε αυτή τη χρονιά. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί, βάλτε τα δυνατά σας και θα πετύχετε τους στόχους που έχετε για το 2015. Επαγγελματικά θα δείτε τους κόπους των περασμένων ετών να αποδίδουν και θα ανταμειφτείτε αρκεί να μην εγκαταλείψετε τους στόχους σας.

Ο Σαμπούκος ή Αφροξυλιά

25 Νοεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου

Αρκετές εκπλήξεις σας περιμένουν μέσα στο 2015, θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα αρκετά διαφορετικά από σας που θα δώσουν έναν άλλο παλμό στη ζωή σας. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις που θα βρείτε μπροστά σας με αισιοδοξία και ψυχραιμία. Μια ξαφνική αλλαγή εργασίας ή κατοικίας δεν αποκλείεται, να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε φροντίστε να βάλετε στέρεες βάσεις πριν προχωρήσετε.

 

196752_1007619164492_6904_n

 

 

 

 

Του Κωνσταντίνο Πάππα

Δρ. Φιλοσοφίας – Παραψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση