Εσωτερική Αστρολογία Οικογένεια & Γονιμότητα

Εσωτερική Αστρολογία Οικογένεια & Γονιμότητα
Spread the love

Εσωτερική Αστρολογία emeis Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

Η Καρμική αστρολογία μας βοηθά να κατανοήσουμε την καρμική κληρονομιά μας και τον τρόπο που η ψυχή μας θέλει να αναπτυχθεί. Η λέξη Κάρμα (कर्म), είναι σανσκριτική λέξη που σημαίνει δράση και αντίδραση, είναι το σύνολο των πράξεων και ενεργειών στο παρελθόν οι οποίες έχουν συνέπειες στο παρόν και στο μέλλον μας. Η ανάλυση ενός γενέθλιου χάρτη με επίκεντρο την ψυχή δείχνει το σκοπό της, γιατί είμαστε εδώ, από που έχουμε έρθει και προς τα πού κατευθυνόμαστε. Η Καρμική αστρολογία προέρχεται από τη Θεοσοφική παράδοση και βασίζεται στο ότι υπάρχει κάτι θείο μέσα μας, δείχνει τις πιστώσεις και τα ελλείμματα που προέρχονται από παρελθοντικές ζωές.

Οι  Αστεροειδείς είναι πολύ σημαντικοί στην Εσωτερική Αστρολογία, μπορούν να δείξουν πολλά σε ένα γενέθλιο χάρτη για τη πορεία ενός ατόμου. Υπάρχουν πολλοί αστεροειδείς που διέρχονται από το ηλιακό μας σύστημα, αρκετοί από αυτούς είναι πολύ σημαντικοί και μπορούν να δώσουν επιπλέον πληροφορίες και να καθορίσουν τάσεις σε κάποιους πολύ σημαντικούς τομείς της ζωής ενός ανθρώπου.

Οι πιο γνωστοί αστεροειδείς είναι η Ceres (Δήμητρα), η Juno (Ήρα), η Pallas (Αθηνά), η Vesta (Εστία) και ο Χείρωνας. Οι τέσσερις πρώτοι αστεροειδείς συμπληρώνουν τις θηλυκές ενέργειες και αρχέτυπα στον Αστρολογικό χάρτη που η Κλασσική Αστρολογία υστερούσε.

 

Τζώρτζια Μπουλιάκη Τζώρτζια Μπουλιάκη
Καθηγήτρια Εσωτεριστικών Σπουδών-Μεταφυσική Σύμβουλος

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση