Έρχεται στην Αθήνα ο Διεθνής Διαγωνισμός Οριεντάλ

Έρχεται στην Αθήνα ο Διεθνής Διαγωνισμός Οριεντάλ
Spread the love

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στις 16.00 στο Passport – Κεραμεικός η Αθήνα γιορτάζει την πολυμορφία και τη θηλυκότητα. Το Oriental Expression Awardsείναι ένας θεσμός που έχει σαν στόχο  την πραγματοποίηση διαγωνισμών χορού, έτσι ώστε όχι μόνο να προάγει τις παραδοσιακές αλλά και τις σύγχρονες χορευτικές τάσεις και τεχνικές, αλλά και να επιβραβεύει όλους όσοι υπηρετούν το χορό και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου Διεθνούς Διαγωνισμού Bellydance (Απρίλης 2016) και του 3ου Διεθνούς Διαγωνισμού Bollywood Dance (Ιούλιος 2016), το «Oriental Expression Awards», διοργανώνει τη φετινή Άνοιξη τον 2ο Διεθνή  Διαγωνισμό Bellydance «2nd Spring International Bellydance Competition».

Στον διαγωνισμό αυτόν μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και αφορά τόσο  παραδοσιακούς, όσο και μοντέρνους ανατολίτικους χορούς και Tribal Fusion Bellydance.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν  συμμετοχή το αργότερο μέχρι 18 Φεβρουαρίου 2017. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες, το κόστος και τους όρους συμμετοχής θα βρείτε εδώ: https://goo.gl/DkywBp

Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί Fashion Show με κοστούμια και αξεσουάρ Οριεντάλ. Μετά τον διαγωνισμό θα ακολουθήσει χορευτικό Show στο οποίο θα χορέψει η εκπληκτική Julia Farid. Στην σκηνή επίσης θα ανέβουν Έλληνες και ξένοι ονομαστοί χορευτές καθώς και ομάδες ανατολίτικων χορών. Για περισσότερα νέα και πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα του event στο facebook: https://goo.gl/7aW6DY

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση