«Εν αρχή ην ο λόγος …., με τον Θανάση Σάλτα στη Galerie Δημιουργών»

«Εν αρχή ην ο λόγος …., με τον Θανάση Σάλτα στη Galerie Δημιουργών»
Spread the love

afisa final jpeg (1)

«Εν αρχή ην ο λόγος….»

Ο ποιητής/συγγραφέας Θανάσης Σάλτας μας καλεί σε μια ιδιαίτερη μουσικοποιητική βραδιά στη Galerie Δημιουργών για να μας ταξιδέψει μέσα από μελοποιημένα ποιήματα, τραγούδια και διηγήματά του.

Βραβευμένα έργα με λόγο μεστό, αισθαντικά μελοποιημένα από συνθέτριες με προσωπική σφραγίδα και πορεία στο χώρο της μουσικής …

Στο α μέρος «Φωνές στον Ελικώνα», βραβευμένα ποιήματα γραμμένα για γλυπτά και πίνακες ζωγραφικής ,μοναδικά μελοποιημένα από τη Χρυσάνθη Οικονομάκη.

Στο β μέρος παρουσιάζονται για πρώτη φορά νέα μελωδικά τραγούδια σε μουσική και ερμηνεία της ξεχωριστής Τατιάνας Μανωλίδου, με τη συνοδεία της ιδιαίτερης κιθάρας του Μηνά Μπόγρη.

Στο ίδιο μέρος ο συγγραφέας αφηγείται 2 διηγήματά του που τιμήθηκαν με Α βραβείο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στο γ μέρος, μετά από την επιτυχία τους στη Σμύρνη ,ζωντανεύουν και πάλι τα τραγούδια από το έργο «Τα Πάθη της Αγάπης» σε μουσική της γνωστής και διακεκριμένης συνθέτριας Πηγής Λυκούδη.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν με αισθαντικό τρόπο 2 εξαιρετικοί ερμηνευτές, ο Νίκος Καρακαλπάκης και η Γεωργία Αγγέλου , ενώ στα έγχορδα (κιθάρα-μαντολίνο) τους συνοδεύει μελωδικά, η έμπειρη μουσικός Αρετή Κοκκίνου.

«Εν αρχή ην ο λόγος….» μια μοναδική βραδιά την Κυριακή 15 Νοεμβρίου ώρα 19:30 στη Galerie Δημιουργών, Χελιδονούς 28 στη Νέα Κηφισιά, που δεν πρέπει να χάσετε!

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

«Εν αρχή ην ο Λόγος…»

Ώρα Παράστασης : 19:30
Ημέρα Παράστασης : Κυριακή 15  Νοεμβρίου
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ
Galerie Δημιουργών  Χελιδονούς 28, Ν.Κηφισιά
Πληροφορίες-Τηλ : 2106251732

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση