Εκδήλωση για το πρώτο έτος λειτουργίας του mcnews.gr

Εκδήλωση για το πρώτο έτος λειτουργίας του mcnews.gr
Spread the love

AFISA2Το site www.mcnews.gr και η δημοσιογράφος-δημιουργός Μαρία Κλ. Χατζηνικολάου γιορτάζοντας τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και τιμώντας τη δύναμη των Τεχνών και Γραμμάτων στις μέρες, όπου το Ελληνικό Πνεύμα αντιστέκεται στη κρίση, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 στις 19:00, στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών (Γενναδίου 8 και Ακαδημίας, 7ος όροφος).
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, Κώστας Καρούσος, ο τέως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, Νίκος Ταβουλάρης και ο λογοτέχνης, συγγραφέας, Δημήτρης Βαρβαρήγος.

Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο πρώην Διευθυντής Ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης και Γεν. Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, συγγραφέας, Θεόδωρος Καρζής.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα πλαισιώνεται με έντεχνη μουσική από τους τραγουδιστές Ζαχαρία Καρούνη, Μαριλιάνα Ρηγοπούλου και Αλεξάνδρα Κόνιακ και τους μουσικούς Νεοκλή Νεοφυτίδη, Νίκο Κασιμάτη και Χρίστο Σερενέ.

Θα απαγγείλουν αποσπάσματα των ποιημάτων και διηγημάτων των βραβευμένων λογοτεχνών η Ελένη Φιλίνη και η Σίσσυ Καπετάνου.

Στο πνεύμα της εκδήλωσης ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν μας αφιερώνουν αποσπάσματα της βραβευμένης με Πρώτο Βραβείο στο Φεστιβάλ του Λονδίνου μικρού μήκους ταινίας, βασισμένη στην Ασκητική του Καζαντζάκη «Το μυστικό του Θησέα».

Την εκδήλωση θα συντονίσει και θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος-ποιήτρια Κλέλια Χαρίση.

Θα τιμήσουν με την παρουσία τους σημαντικοί άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων, τα ΜΜΕ, μέλη της κυβέρνησης καθώς και άλλοι βουλευτές.

Στο τέλος της βραδιάς θα ακολουθήσει δημοπρασία τεσσάρων πινάκων ζωγραφικής, καθώς και προσφορά βιβλίων σε συμβολική τιμή που θα προσφέρουν η Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών, η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών και Εκδοτικοί Οίκοι και τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑ.Σ.ΠΑ.), όπου θα παραστεί ο Πρόεδρος καθώς και μέλη από το ΔΣ του Συλλόγου.

Σας περιμένουμε όλους να τιμήσετε την εκδήλωση με την παρουσία σας και να βρεθείτε κοντά μας για να απολαύσετε την ξεχωριστή αυτή βραδιά, στηρίζοντας παράλληλα το έργο μας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Emeis Magazine

Μία σκέψη στο “Εκδήλωση για το πρώτο έτος λειτουργίας του mcnews.gr

Αφήστε μια απάντηση