Εικονική πραγματικότητα

Εικονική πραγματικότητα
Spread the love

ΦΩΣ1

Υπάρχουν περιπτώσεις που κόπηκε βίαια και απότομα το νήμα της ζωής ορισμένων ανθρώπων, όπως σε ένα ένα τροχαίο ή μια μετωπική σύγκρουση, όπου ο θάνατος είναι ακαριαίος. Ο άνθρωπος τότε βρίσκεται ξαφνικά από τη μια κατάσταση στην άλλη και δεν μπορεί να καταλάβει τι του έχει συμβεί, γιατί βλέπει το σώμα του κάτω πεσμένο χωρίς να αντιδρά αλλά αυτός το βλέπει, να είναι εκεί και να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Έχει βγει από το σώμα του και δεν μπορεί να επιστρέψει, δεν έχει τα μέσα. Ο βίαιος θάνατος δεν είναι ποτέ ωραίος για κανέναν. Πολλές ψυχές θα τον είχαν αποφύγει αν είχαν προνοήσει τρεις φορές παραπάνω από το κανονικό και τέσσερις φορές καμιά φορά, αλλά επειδή τα γεγονότα εμφανίζονται πάνω στον αριθμό τρία (παραπέρα δεν δίνεται χρόνος), την απαιτούμενη προνόηση τη πολλαπλασιάζουμε επί τρία (3). Τρεις μέρες, έξι μήνες, τρία χρόνια. Έχουν Ελάχιστο Κοινό Πολλαπλάσιο το (3).

Υπάρχει μια τεχνική στην επικοινωνία που εντοπίζει μελανά σημάδια στον ορίζοντα και αυτήν πολύ λίγοι ξέρουν να την ερμηνεύουν καλά και σωστά. Συνήθως στην ερμηνεία των γεγονότων που έρχονται από το μέλλον, ακόμη και ο πιο δυνατός νους πέφτει έξω κατά ένα 25%. Το άλλο 75%, μπορεί να το διακρίνει αν όχι ξεκάθαρα πάντως μπορεί. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αυτό να μπορείς να το κάνεις κάθε μέρα, διότι κάποιος μόνο μπορεί να κερδίσει κανείς, αρκεί να κάνει καλή χρήση των επικοινωνιακών του εργαλείων και να μην βλάπτει για ίδιον όφελος. Το 25% είναι προγραμματισμένο να μείνει αμετάβλητο, γι’ αυτό δεν υπάρχει ακριβής ερμηνεία.

Θα ανήκει στην παγκόσμια σταθερά διότι το σύμπαν είναι πολύ καλά κλειδωμένο για θνητούς και θεούς. Εμείς βλέπουμε το μεταβλητό κυματισμό, που έχει εξέλιξη και συναισθήματα, ενώ το αμετάβλητο δεν έχει δώσει σημεία που να ορίζεται βάσει αυτών, αλλά είναι αυτό που είναι και πάντα έτσι θα είναι και θα το αναζητούμε.

Energy

Η μεταβλητή μεταβάλλει κάτι, το λέει η ίδια η λέξη, θα την ξέρουμε όμως όταν γνωρίζουμε κατά έναν τρόπο το αμετάβλητο. Δεν φαίνεται όμως πουθενά κάτι να είναι αμετάβλητο. Και εδώ έχει αφηρημένη έννοια, διότι η ιθύνουσα κατάσταση συνήθως θεωρείται ρευστή. Τα «πάντα ρει», όπως είχε πει ο Ηράκλειτος.Σε μια ρευστή κατάσταση, το αμετάβλητο 25%, δημιουργεί μεταβαλλόμενες καταστάσεις. Δεν είναι μικρή η ποσότητα του 25% για να δημιουργεί πάγιες καταστάσεις. Στη ζωή πολύ λίγα είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε και για τα θέλω μας πρέπει πολύ να αγωνιστούμε για να τα κατακτήσουμε. Φουρτούνες και μπόρες χτυπούν τους ανθρώπους λόγω άγνοιας.

Η άγνοια δημιουργείται από την εικονική πραγματικότητα που βρίσκεται διάχυτη παντού. Είναι σαν να έχουμε ένα άσπρο πέπλο μπροστά μας και να μην βλέπουμε τίποτα. Η ουσία είναι πίσω από πρόσωπα και πράγματα και είναι καλά κρυμμένη κι αυτό είναι που δημιουργεί στους περισσότερους μια σύγχυση. Η απλή σύγχυση δεν είναι τίποτα, η πλήρης σύγχυση μας οδηγεί να ζήσουμε δραματικές καταστάσεις. Στη προκειμένη περίπτωση, η αγωνία δεν αφορά μόνο σε μια οντότητα αλλά σε πολλές, εντός κι εκτός του πλανήτη Γη. Οι περισσότερες δυνάμεις του σύμπαντος συντρέχουν στη διάσωση και τη σωτηρία της ψυχής. Η θεία πρόνοια είναι διάχυτη παντού, εξάλλου αυτή θα λειτουργήσει αν έχουμε τη προνόηση. Οι άνθρωποι των νέων ρευμάτων τους ονομάζουν Αγγέλους, πρώτοι όμως μίλησαν οι Ορφικοί γι’ αυτό το ζήτημα με την έκφραση των Μουσών. Αργότερα, η Εκκλησία μίλησε για τους αγγέλους και τα διάφορα τάγματά τους.

Τάγματα, άγγελοι, θεοί, μούσες, ημίθεοι, κοινοί θνητοί, ουράνια σώματα και σφαίρες, όλοι με τις χάρες τους. Αλήθεια, δεν είναι ένας κόσμος πραγματικός αληθινός και μαγευτικός στο φυσικό και το νοητικό μας πεδίο; Για φανταστείτε να είχατε τους κώδικες για να δείτε ότι οι Μούσες λούζουν το ίνδαλμά σας στη μουσική, ότι η Αφροδίτη σας χάρισε το κάλλος, ότι ο Απόλλωνας εκφράστηκε στο νοητικό σας πεδίο με ένα ταλέντο σας, την έφεση στη τέχνη και τα γράμματα, ότι ο Ερμής σας έκανε εύστροφο και γρήγορο στη σκέψη. Για φανταστείτε ότι υπάρχουν με το πνεύμα τους ανάμεσά μας! Δεν είναι μαγευτικά αυτά, που μόνο ικανοποίηση στον υπερθετικό βαθμό μας κάνουν να αισθανόμαστε; Ένας ύμνος είναι η ζωή και μόνο να τη δοξάζουμε κάθε μέρα που περνά χρειάζεται!….

Τι θα κερδίσουμε να έχουμε άγνοια, να είμαστε μηδενιστές και ασήμαντοι κακοπροαίρετοι άνθρωποι. Προσωπικά, δεν βλέπω να υπάρχει αγαθότητα. Ακόμη και η άγνοια ή η χαμηλή διάνοια μου θυμίζει τη παραβολή του Χριστού με τις μωρές παρθένες. Στην εικονική πραγματικότητα δεν μπορεί κανείς να πείσει κανέναν για το τι είναι σωστό και τι λάθος, ενώ στη μη εικονική μπορεί να υπάρξει η σύνεση και η πνευματική διαύγεια. Τότε, μπορεί κανείς να αποτρέψει μια δυσάρεστη κατάσταση, επειδή η μεταβλητότητα γίνεται φιλική προς το περιβάλλον της. Στην άλλη κατάσταση, η μεταβλητότητα είναι εχθρική προς το περιβάλλον της, είναι αυτή που αποκτά διάφορες συμπεριφορές από μια αμετάβλητη παγιωμένη κατάσταση που κανείς δεν τη γνωρίζει. Στην εικονική πραγματικότητα, ισχύει ότι «το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον», ενώ στην μη εικονική υπάρχουν πιθανότητες αλλαγής πορείας μιας μεταβλητής και αυτό είναι πολύ σπουδαίο.

Έχει να κάνει με τη μεταβολή του φυσικού φαινομένου. Δηλαδή, η θέση των άστρων αλλάζει πορεία και ήλιος φωτίζει το περιβάλλον περισσότερο, ή τα σύννεφα σχηματίζουν κάτι λαμπερό στον ουρανό.Είναι πολύ σπουδαίο το να εργασθείς για να σώσεις έναν άνθρωπο από το αβέβαιο μέλλον του. Αν στο άστρο του γίνει αλλαγή, επόμενο είναι ότι θα υπάρξει στον ορίζοντα σημάδι και θα μοιάζει με κάτι από τα παραπάνω φυσικά φαινόμενα. Είναι το σήμα κατατεθέν!! Αλλά αυτό που συμβαίνει και υπάρχουν πολύ προχωρημένα πνεύματα που το έχουν ζήσει, χρειάζεται σοφία και παρατηρητικότητα και είναι πολύ σημαντικό εξίσου να βρεις την αλήθεια και να ξέρεις ότι είναι αυτή που είναι.

 

image003 Της Μαρίας Σ. Άνθη
«Η επανάληψη… Το άνοιγμα των πυλών»
Εκδόσεις Δεσμός. Αθήνα 2013

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση