Δημήτρης Παπαναστασίου: FASMATECH

Δημήτρης Παπαναστασίου: FASMATECH
Spread the love

Μία ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας

fasmatech
Η Φάσματεκ είναι μία νεοσύστατη εταιρία υψηλής τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της εξέλιξης οργάνων και περιφερειακών τεχνολογιών φασματομετρίας μάζας και φασματομετρίας κινητικότητας ιόντων.
 Τί είναι η Fasmatech και από πότε λειτουργεί;

Η Fasmatech είναι εταιρία υψηλής τεχνολογίας με βασικό άξονα δραστηριότητας τον σχεδιασμό και την κατασκευή πρωτότυπων επιστημονικών οργάνων. Πιο συγκεκριμένα, η επιστημονική ομάδα της εταιρίας έχει ως βασικό γνωστικό αντικείμενο την κατασκευή οργάνων φασματομετρίας μάζας με εφαρμογές στην αναλυτικές επιστήμες και ειδικότερα στον τομέα της βιοαναλυτικής χημείας και της διαγνωστικής. Επιπρόσθετα δίνεται μεγάλο βάρος στην απόκτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας κατοχυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο εξειδικευμένες τεχνολογίες με τις οποίες βελτιστοποιείται η επίδοση των εν λόγω επιστημονικών οργάνων. Με έτος ίδρυσης το 2009 και ουσιαστικά μέσα σε τρία χρόνια πλήρους λειτουργίας η Fasmatech έχει εξάγει πρωτότυπα επιστημονικά όργανα σε Γερμανία, Ιαπωνία και Αγγλία προσφέροντας ταυτόχρονα επιστημονικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε διεθνή ερευνητικά ινστιτούτα, πανεπιστήμια και ερευνητικά τμήματα πολυεθνικών εταιριών.

Η Fasmatech είναι κάτι περισσότερο από μια εταιρία υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί μια συνεύρεση επιστημόνων, κυρίως ανθρώπων που μοιράζονται κοινές ευαισθησίες, αγωνίες και οράματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Η αφοσίωση που απαιτείται σε μια ερευνητική επιστημονική ομάδα ώστε αυτή να λειτουργεί απερίσκεπτη και να αποφέρει θετικά αποτελέσματα υπό την ασφυκτική πίεση του χρόνου ενδυναμώνει τις σχέσεις μεταξύ των μελών και δημιουργεί ένα διαφορετικό εργασιακό κλίμα από αυτό που είναι ευρέως διαδεδομένο. διαβάστε περισσότερα εδώ

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση