Ο Μάκινεν οδήγησε το υπεραυτοκίνητο του Δημήτρη Κορρέ

Ο Μάκινεν οδήγησε το υπεραυτοκίνητο του Δημήτρη Κορρέ
Spread the love

68821-152907

ΟΔημήτρης Κορρές προσπαθεί εδώ και αρκετά χρόνια για τη δημιουργία ενός ελληνικού υπεραυτοκινήτου, που παρουσιάζει πλήθος καινοτομιών στη σχεδίασή του.

Πρόκειται για έναν ιδιοφυή μηχανικό –είναι αδελφός του Μανόλη Κορρέ «της Ακρόπολης»– που έχει κάνει όλες τις μεταφορές κτιρίων στην Ελλάδα, χάρη στην ξεχωριστή του ικανότητα να βρίσκει λύσεις εκεί που όλοι σταματούν.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ευρέως γνωστός για το υπεραυτοκίνητο Korres P4. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο παντός εδάφους με βασικό χαρακτηριστικό την ιδιότυπη ανάρτηση, με όλους τους τροχούς να συνδέονται μεταξύ τους.

Πριν από λίγες μέρες, ανέβηκε στο διαδίκτυο το βίντεο με τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή των αγώνων ράλι Τόμι Μάκινεν, που βρέθηκε στην Ελλάδα και οδήγησε το ελληνικό υπεραυτοκίνητο.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Φινλανδός οδηγός αγώνων δηλώνει ότι το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. «Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα αλλά τελικά έκανα λάθος» είπε ο Μάκινεν. Όσοι γνωρίζουν τον Μάκινεν ξέρουν πολύ καλά ότι όταν λέει κάτι το εννοεί και πρώτη φορά τον βλέπουμε να κοιτάει με τόσο θαυμασμό και έκπληξη ένα μηχανικό/σχεδιαστή.

Δείτε το βίντεο (με ελληνικούς υπότιτλους)

n

n

n

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση