Bring them back Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου μαζί με την Βασιλική Βουτζαλή διοργανώνει μια ποδηλατική δράση από το Λονδίνο στην Αθήνα

Bring them back Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου μαζί με την Βασιλική Βουτζαλή διοργανώνει μια ποδηλατική δράση από το Λονδίνο στην Αθήνα
Spread the love

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου μαζί με την Βασιλική Βουτζαλή διοργανώνει μια ποδηλατική δράση από το Λονδίνο στην Αθήνα, που θα διεξαχθεί το διάστημα 14-28 Αυγούστου 2022. Η διαδρομή θα είναι περί των 3.000 χλμ με εκκίνηση το Βρετανικό Μουσείο και τερματισμό τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης .

Η δράση πραγματοποιείται και διοργανώνεται ως ένα κίνημα αλληλλεγγύης για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ακρόπολη.

Επιλέχθηκε το ποδήλατο ως μέσο διεξαγωγής της διαδρομής γιατί το αγαπάμε αλλά και λόγω της φύσης του ως μέσο άσκησης, διασκέδασης αλλά και μετακίνησης χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.

Το εν λόγω εγχείρημα είναι αφιερωμένο σε 3 καλούς φίλους και συμποδηλάτες μας, που δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας, τον Κώστας Κεσίνης , τον Stelios Goulielmos , και τον Θεοφάνη Μπάρλα μα είναι πάντα στην σκέψη μας.

Η ποδηλατική δράση τελεί υπό την αιγίδα του ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΙΔΑΦΚ Π.Ε.ΕΠ.ΙΔ. – Δ.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ. – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών – διεθνές Δίκτυο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων που ανήκει στο Υπουργείο Εργασίας και ειδικότερα στο τμήμα Κ.Α.Λ.Ο.

Αναγράφονται οι χορηγοί, οι υποστηρικτές καθώς επίσης οι συμμετέχοντες με κάποια από τα επιτεύγματα τους.

ΧΟΡΗΓΟΙ

1. Αλέξανδρος Ματθαίου Αγγειοχειρουργός

2. H&B

3. Woodcam

4. Soumas Mpataries

5. Coloriposto

6. Kovanis Custom Sportswear

7. Alfa Cyclingteam

8. Toys Stores

9. ANEK LINES Οfficial

11. Superfast Ferries

10. gountas_physio

11. Nikolaidis Driving School – Γιώργος Νικολαΐδης

12. Grill Spot

13. DalavikasBikes

14. Zs Zitrosocks

15. ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

1. Vasiliki Voutzali : Transcontinental race 2014 (4000 χλμ) Λονδίνο – Κωνσταντινουπολη , Indian Pacific race Perth-Sydney (5500 χλμ )

2. Steffen Streich : Γερμανός στην καταγωγή, μένει στην Μυτιλήνη και αγωνίζεται σε αγώνες ultra endurance με την ελληνική σημαία, κάποια από τα επιτεύγματα του: TCR (Λονδίνο -Κωνσταντινούπολη 3500 km) , IPWR (Perth -Sydney Αυστραλίας 5780 km) , Transam(6900 km) TransAfrica (1860 km) North Cape -Tarifa (7800 km)

3. Giannis Efthymiou (Γιάννης Ευθυμίου) – 2 συμμετοχές στον Γύρο Κεντρικής Ελλάδας 2017 και 2021 (1400 χλμ ) , 2 συμμετοχές Παρίσι Βρέστη Παρίσι 2015 και 2019 (1200 χλμ )

4. Vasilis Kordas (Bασίλης Κόρδας) – πολλές διακρίσεις σε ποδηλατικούς αγώνες αντοχής , Indian Pacific race Perth-Sydney (5500 χλμ )

5. Σταυρος Σουμας (Σταύρος Σούμας) – πολλές συμμετοχές σε διοργανώσεις εντός Ελλάδας από 200 έως 600 χλμ

Στην διαδρομή στο Ελληνικό έδαφος θα βρίσκεται μαζί ο αθλητής ΑΜΕΑ Χρήστος Κορομηλάς άτομο με αναπηρία όρασης ,Πρόεδρος Ιωνάς ΑμεΑ οακα , μέλος Δ.Σ. του Φάρου των Τυφλών της Ελλάδας, των Σκύλων Οδηγών Τυφλών Ελλάδας και της ΕΑΟΜ ΑμεΑ ως εκπρόσωπος των αθλητών.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΟΑΚΑ OLYMPIC ATHLETIC CENTER of Athens “Spiros Louis”

Ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνος Χατζηπαντελής φίλο ποδηλάτη και την Xenia Georgiadou , τον Κωνσταντίνος Χαλιορής τον Yiannis Fostiropoulos και τον Thanos Georgiou για την άμεση ανταπόκριση και το ενδιαφέρον τους για αυτήν την εκδήλωση

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΝΑΒΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ HELLENIC MEDIA GROUP CyberJournalist, ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos Volunteer Fire Brigade 3B VOULAS EΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού Social media στην εταιρεία Olympiada for H2o.com

Αφήστε μια απάντηση