«Βουρ…για βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ»

«Βουρ…για βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ»
Spread the love

Photo2

H FrieslandCampina-ΝΟΥΝΟΥ

Φέρνει Το ΝΕΟ «ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο & ΝΟΥΝΟΥ Soft»

και στοχεύει σε περαιτέρω ενδυνάμωση της ηγετικής θέσης στην αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων

Η FrieslandCampina Hellas μέσω της αγαπημένης μάρκας ΝΟΥΝΟΥ που εδώ και 85 χρόνια εμπιστευόμαστε, επεκτείνει την προϊοντική της γκάμα στην αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων με το   λανσάρισμα της νέας σειράς «ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο & ΝΟΥΝΟΥ Soft».

Η οικογένεια ΝΟΥΝΟΥ, εδώ και 85 χρόνια, μας φροντίζει προσφέροντας θρεπτικά και γευστικά προϊόντα για όλη την οικογένεια. Σήμερα, δείχνει για ακόμη μια φορά ότι τα γαλακτοκομικά προϊόντα που φτιάχνονται με φροντίδα και με τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές μπορούν και συνδυάζουν την αγνότητα με την υψηλή θρεπτική αξία!

Η μάρκα ΝΟΥΝΟΥ, καλωσορίζει στην οικογένεια της:

  • Το Βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ από 100% φρέσκο γάλα αγελάδος, ανάλατο, ιδανικό για όλες τις χρήσεις (μαγειρική & ζαχαροπλαστική), και
  • Το ΝΟΥΝΟΥ Soft από φρέσκο βούτυρο & αγνά φυτικά έλαια, ανάλατο, με απαλή, κρεμώδη υφή για να αλείφεται εύκολα.

Το ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο & ΝΟΥΝΟΥ Soft , βασισμένα σε αγνά φυσικά συστατικά και στην εμπειρία και τεχνογνωσία της FrieslandCampina από το 1898 στην παραγωγή βουτύρου, ήρθαν να μας απογειώσουν με την μοναδική τους πλούσια γεύση & άρωμα, αποτελώντας τη νέα γευστική επιλογή στα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Το ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο & ΝΟΥΝΟΥ Soft θα γίνουν η αγαπημένη μας συνήθεια, καθώς προσφέρουν το καλύτερο για την οικογένεια μας και μας βοηθούν να κτίσουμε αγνούς «συναισθηματικούς δεσμούς» μέσω της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής στο σπίτι.

Στόχος του λανσαρίσματος είναι η επέκταση της προϊοντικής γκάμας σε μια νέα κατηγορία αξίας 25 εκ. ευρώ και η περαιτέρω ενδυνάμωση της ηγετικής θέσης της FCH στην αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων.

 

Βουρ…. λοιπόν για βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ!

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση