Αστεροειδής Αράχνη

Αστεροειδής Αράχνη
Spread the love

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΑΡΑΧΝΗΓράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

Οι Αστεροειδείς είναι πολύ σημαντικοί στην Εσωτερική Αστρολογία, μπορούν να δείξουν πολλά σε ένα γενέθλιο χάρτη για τη πορεία ενός ατόμου. Υπάρχουν πολλοί αστεροειδείς που διέρχονται από το ηλιακό μας σύστημα, αρκετοί από αυτούς είναι πολύ σημαντικοί και μπορούν να δώσουν επιπλέον πληροφορίες και να καθορίσουν τάσεις σε κάποιους πολύ σημαντικούς τομείς της ζωής ενός ανθρώπου.

Ο αστεροειδής Αράχνη ή Arachne 407 όπως είναι η αστρονομική ονομασία του, είναι ένας αστεροειδής που ανακαλύφθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1895 από τον αστρονόμο Max Wolf, και βρίσκεται Κύρια Ζώνη Αστεροειδών ανάμεσα στις τροχιές του Άρη και του Δία.

Η Αράχνη συνδέεται με πολλούς μύθους και παραδόσεις σε κάθε κουλτούρα και πολιτισμό σε όλο τον κόσμο, χιλιάδες χρόνια τώρα.

Στην Αρχαία Ελληνική μυθολογία η Αράχνη εμφανίζεται σε ένα αρχαίο μύθο όπου μια γυναίκα από τη Λυδία που ονομαζόταν Αράχνη, που είχε μεγάλο χάρισμα στη υφαντική τέχνη, ήταν πολύ περήφανη για τα υφαντά της, έτσι προκάλεσε τη Θεά Αθηνά που ήταν προστάτιδα της τέχνης αυτής σε έναν αγώνα ώστε να αποδείξει ότι το χάρισμα που είχε υπερέβαινε ακόμα και της ίδιας της Θεάς. Αφού ολοκληρώθηκε ο αγώνας, η Θεά Αθηνά δεν μπορούσε να βρει κανένα ψεγάδι στο έργο της Αράχνης που ήταν πολύ καλύτερο από το δικό της, και θύμωσε τόσο που από φθόνο κατέστρεψε το υφαντό της Αράχνης λόγω της ασέβειάς της προς τους Θεούς. Η Αράχνη ένιωσε τέτοια προσβολή και θλίψη που προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της και κρεμάστηκε, η Θεά Αθηνά όμως δεν το επέτρεψε μετέτρεψε το σκοινί από τις κλωστές σε ιστό αράχνης και την ίδια σε αράχνη, καταδικάζοντάς την να υφαίνει πάντα έναν ιστό τόσο όμορφο αλλά και τόσο εύθραυστο.

Οι ιθαγενείς της Αμερικής έχουν μια ιδιαίτερη σύνδεση με την αράχνη αφού στην ιστορία της δημιουργίας του κόσμου, κατά τους Ινδιάνους της φυλής Hopi, είναι η Kokyangviiti, η γυναίκα-αράχνη που είναι η Θεά της γης και δημιούργησε τον κόσμο μαζί με τον Θεό του Ήλιου Tawa ή Taiowa. Στους μύθους της φυλής Navajo, η γυναίκα-αράχνη ή γιαγιά-αράχνη είναι αυτή που δημιούργησε το σύμπαν υφαίνοντας τον ιστό της και δίδαξε τους ανθρώπους την τέχνη της υφαντουργίας. Οι Cherokee την έχουν συνδέσει όχι μόνο με τη δημιουργία του ανθρώπου και του σύμπαντος αλλά και με την προσφορά του φωτός στο κόσμο, σε ένα μύθο αναφέρεται πως η αράχνη είναι αυτή που κατάφερε να φυλακίσει τον Ήλιο μέσα σε πυλό και να τον φέρει στα έμβια όντα από την άλλη πλευρά του σύμπαντος. Σε άλλες φυλές Ιθαγενών της Αμερικής, οι μύθοι λένε πως η αράχνη είναι εκείνη που υφαίνοντας τον ιστό της έμαθε τους ανθρώπους τη γραφή και μετέδωσε τη σοφία της, γι’αυτό και θεωρείται φύλακας των γραμμάτων και της γνώσης.

Στη δυτική Αφρική και στη Καραϊβική, οι μύθοι πάλι παρουσιάζουν την αράχνη με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο, σε κάποιους από τους μύθους αυτών των φυλών έχει το ρόλο ενός ταραχοποιού αλλά και ευφυέστατου Θεού που εξαπατάει τους ανθρώπους και τα άλλα πλάσματα της φύσης για να καταφέρει αυτό που επιθυμεί αλλά και να βοηθήσει τους σκλάβους να κερδίσουν την ελευθερία τους, ενώ σε άλλους είναι εκείνος που δημιούργησε τα πάντα και έφερε την ισορροπία στο κόσμο. Ο Anasi ή Ananse που σημαίνει αράχνη, σε κάποιους από τους μύθους εμφανίζεται σαν άνθρωπος με οκτώ πόδια και σε άλλους σαν αράχνη με ανθρώπινο κεφάλι.

Σε άλλους μύθους απεικονίζεται με μια άλλη της πτυχή, φανερώνεται σαν υφάντρα των ψευδαισθήσεων, των ονείρων, του παρελθόντος και του μέλλοντος.

Βλέπουμε λοιπόν πως οι περισσότεροι μύθοι απεικονίζουν την αράχνη σαν δημιουργική δύναμη του σύμπαντος και του ανθρώπου. Μπορούμε όμως και να διακρίνουμε τις πολύπλευρες πτυχές που κρύβει και τις δυνατότητες που μπορεί να μεταδώσει. Είναι η ψυχή, η σύνδεση του συνειδητού με τον υποσυνείδητο νου και η πολύπλευρη φύση της διαίσθησης.

Ο αστεροειδής αυτός λοιπόν μπορεί να δείξει πολλά σημαντικά χαρίσματα που μπορεί να έχει μέσα του ένας άνθρωπος, την σύνδεση με το Ακασικό πεδίο, τα όνειρα, τη διαίσθηση, αλλά και πώς να βρει το σωστό δρόμο για να κατακτήσει την ατομική του τελειότητα ισορροπώντας τον συνειδητό με τον υποσυνείδητο νου. Ανάλογα τη θέση και τις όψεις που έχει στο γενέθλιο χάρτη μπορεί να υποδείξει το πώς κάποιος θα μπορέσει να κατανοήσει τα χαρίσματά του, τι είδος οιωνούς παίρνει μέσα από την ονειρική κατάσταση αλλά και πώς να μπορέσει να αποφύγει τις παγίδες που μπορεί να υφαίνονται στη ζωή του με το να μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση στη γνώση που υπάρχει στο Ακασικό πεδίο. Η Αράχνη είναι οι αόρατοι ιστοί που υπάρχουν μέσα και έξω από μας, οι ιστοί της διαίσθησης αλλά και του ψεύδους και των παραισθήσεων συνδέοντας τα πάντα με μια τέλεια αρμονία.

Η ΑΡΑΧΝΗ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ

Στον Κριό: Εξάπτει τη διαισθητική ικανότητα και τη φαντασία, μπορεί να τροφοδοτεί αρχέγονα ένστικτά που να έρχονται στο προσκήνιο και να σας ξαφνιάζουν. Η Αράχνη στο Κριό, είναι συνδεδεμένη με τα αρχέτυπα της δημιουργίας και τα όνειρα που έχει το άτομο στη διάρκεια της ζωής του μπορούν να του δείξουν νέες προοπτικές και να τον οδηγήσουν στην τελειότητα μέσω της εσωτερικής γνώσης που έρχεται στο φως. Από μικρή ηλικία τα όνειρα και το ένστικτο είναι πολύ ανεπτυγμένα, δίνοντας στο άτομο μηνύματα για την περαιτέρω εξέλιξη της ζωής του. Αυτό που θα πρέπει να προσέξει είναι η περίσσεια φωτιά που έχει η Αράχνη σε αυτή τη θέση, και μπορεί να ωθήσει το άτομο να παθιαστεί υπερβολικά κάνοντας παράτολμες κινήσεις που μπορεί να τον οδηγήσουν σε λάθη, αν δεν έχει κατακτήσει ακόμα την γνώση που απαιτείται.

Στον Ταύρο: Σε αυτή τη θέση η Αράχνη βοηθάει πολύ το άτομο στην εκπλήρωση των επιθυμιών του και των στόχων του στη ζωή. Είναι οργανωτική όσον αφορά τον υλικό κόσμο και η διαίσθηση που έχει το άτομο το βοηθάει να αντιμετωπίσει σωστά τις κρίσιμες καταστάσεις και τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο του. Μπορεί εύκολα να αναγνωρίσει το ψέμα και την υποκρισία. Τα όνειρα ιδιαίτερα μέχρι και τα 16 πρώτα χρόνια της ζωής του, είναι πολύ σημαντικά και πολλές φορές προφητικά. Αν και η έλξη του προς το μυστήριο και το μυστικισμό είναι μεγάλος, μπορεί να αναπτύξει αργότερα κάποιον εσωτερικό φόβο που θα τον κάνει να προσπαθήσει να πατήσει πρώτα γερά στα πόδια του, προτού ασχοληθεί και πάλι σε μεγαλύτερη ηλικία με αυτά. Το μόνο εμπόδιο όταν η Αράχνη είναι σε αυτό το ζώδιο είναι η υπερβολική εστίαση στον υλικό κόσμο, που κάνει το άτομο να απομακρυνθεί από τη εσωτερική γνώση και τη διαίσθησή του.

Στους Διδύμους: Τα όνειρα είναι ιδιαίτερα σημαντικά όταν η Αράχνη είναι στους Διδύμους, το άτομο μπορεί να αποκτήσει γρήγορη και σημαντική γνώση μέσα από τα όνειρα που βλέπει. Σαν παιδί, πολλές φορές λέει πράγματα που οι γονείς του δεν κατανοούν ή τους κάνει να αναρωτηθούν από πού ξέρει ορισμένα πράγματα, όμως ξαφνιάζονται από τη νοημοσύνη και τον τρόπο σκέψης του. Η Αράχνη εδώ δείχνει μεγάλη οξυδέρκεια του πνεύματος και μεγάλο πάθος για τα ιδανικά του, που πολλές φορές μπορεί να τον οδηγήσει σε λάθος άτομα που θα εκμεταλλευτούν τις προθέσεις του για έναν καλύτερο κόσμο. Το σημαντικό για όποιον γεννιέται σε αυτή τη θέση είναι να βρει τα κατάλληλα άτομα που θα τον οδηγήσουν στην προσωπική του ολοκλήρωση μέσα από τη γνώση και τη φροντίδα.

Στον Καρκίνο: Η ανάπτυξη στη ζωή του ατόμου έρχεται γρήγορα μέσα από τα όνειρα που κάνει και μια ενστικτώδης διαύγεια βοηθάει πολύ στη διάρκεια της ζωής του, ώστε να σταθεροποιηθεί και να ολοκληρώσει τον εαυτό του. Η πρώτη βασική επαφή με τη διαίσθηση του είναι το ένστικτό του και θα πρέπει να το εμπιστεύεται καθημερινά. Με ορισμένες όψεις, δηλώνει μεγάλες θεραπευτικές δυνατότητες που αν εκμεταλλευτούν σωστά από το άτομο μπορεί να θεραπεύσει μεγάλα συναισθηματικά αλλά και σωματικά μπλοκαρίσματα. Η παιδική ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο, μια κακή παιδική ηλικία ή παιδικά τραύματα μπορούν να καθυστερήσουν την πνευματική εξέλιξη του ατόμου ή και να τον κλείσουν στα στενά πλαίσια των υλικών παραδόσεων μη δίνοντας την ευκαιρία να αναπτυχθεί πνευματικά όπως θα μπορούσε. Θα μπορούσε να γίνει ασταθής και ανασφαλείς για τον εαυτό του και τα πιστεύω του. Αν αντιληφτεί τα σημάδια αυτά, θα τα ξεπεράσει σχετικά γρήγορα έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό του, στη διαίσθησή του και τα όνειρα που είναι σημαδιακά για εκείνον, έτσι θα μπορέσει να δημιουργήσει νέες προοπτικές.

Στον Λέοντα: Τα άτομα που έχουν την Αράχνη στο Λέοντα, μπορούν και κατανοούν πολύ εύκολα τους ανθρώπους. Το φυσικό ταλέντο που έχουν να διαχέουν το φως γύρω τους αλλά και να αποκτούν τη γνώση που χρειάζονται τους ευνοεί πολύ ώστε να αναπτυχθούν γρήγορα αλλά και να έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται. Η τάση που έχουν προς το μυστικισμό, τους ωθεί να ασχοληθούν με μεταφυσικά θέματα και τη ψυχολογία γενικότερα κάτι που τους βοηθάει πολύ να μεταφράζουν σωστά τους οιωνούς που παίρνουν μέσα από τα όνειρα που έχουν. Εύκολα θα παλέψει για τα πιστεύω του και θα μπορέσει να αποκτήσει αρκετούς συνοδοιπόρους στη πνευματική του πορεία. Η μεγάλη σύνδεση με το φως που έχει σε αυτή τη θέση η Αράχνη, θα ευνοήσει το άτομο ώστε να φέρει προς τα έξω τη γνώση από το συλλογικό ασυνείδητο και να διαδώσει αυτή τη γνώση στο κόσμο, αν και εύκολα το άτομο μπορεί να χαθεί μέσα σε αυτήν αν δεν παραμερίσει το εγώ του.

Στον Παρθένο: Οι διανοητικές και προφητικές ικανότητες του ατόμου μέσα από τα όνειρα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένες, η ύπνωση μπορεί να καταστήσει το άτομο ικανό να διαχειριστεί την έμφυτη ικανότητά του να διαχειρίζεται σωστά τις ενέργειες και την διαίσθησή του. Με θετικές όψεις μπορεί να χρησιμοποιήσει τη διαίσθησή του προς όφελος του σε κάθε τι που κάνει στη ζωή του και να αναπτύξει τα χαρίσματα που έχει, αν όμως προσβάλλεται το άτομο μπορεί να χάσει την επαφή του με το πνευματικό κόσμο και να αφοσιωθεί σε πιο υλικά πράγματα που θα τον αφήσουν στο τέλος ανολοκλήρωτο πνευματικά. Ένας καλός δάσκαλος είναι πολύ σημαντικός ώστε να καθοδηγηθεί σωστά και να μπορέσει να φτάσει στην ατομική του ολοκλήρωση. Μέχρι και τα 9 του χρόνια, παρατηρεί πολύ κάθε εσωτερική εξέλιξη που έχει όπως και τα όνειρά του, μετά αν δεν έχει την κατάλληλη υποστήριξη μπορεί να εστιάσει σε άλλα πράγματα και να μην αντιλαμβάνεται τις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα του και τα σημάδια που του δίνονται μέσα από τα όνειρα.

Στον Ζυγό: Το άτομο ασχολείται με τις εσωτερικές διαδικασίες και πολλές φορές έρχεται σε σύγχυση. Τα όνειρά του μπορεί να του δίνουν σημάδια που δυσκολεύεται να κατανοήσει και έτσι μπερδεύεται πολύ και κάνει βιαστικές επιλογές ή πράξεις. Προσπαθεί να φέρει την αρμονία μέσα του άλλα και στο κόσμο κρατώντας μια ουδέτερη στάση προς ότι δεν μπορεί να εξηγήσει, που πολλές φορές προκύπτει από κάποιον εσωτερικό φόβο που δεν μπορεί να αποβάλλει. Μπορεί να δημιουργήσει εξάρτηση από τις σκέψεις που κάνει και τις απόψεις που έχουν οι άλλοι για εκείνον, όπου καμιά φορά πράττει σαν θύτης και θύμα μαζί. Μη μπορώντας να κατανοήσει το τίμημα που έχει ο δρόμος που έχει επιλέξει μπορεί να μετανιώσει για τη πορεία του αρκετές φορές στη ζωή του, διαλέγοντας κάποιο διαφορετικό πνευματικό μονοπάτι ή τρόπο δράσης.

Στον Σκορπιό: Τα όνειρα όσων έχουν γεννηθεί με την Αράχνη σε αυτή τη θέση, είναι ιδιαίτερα σημαδιακά και μπορούν να ζουν βαθιές εμπειρίες μέσα από τα όνειρά τους. Θα πρέπει να μην τα αγνοούν και να προσπαθούν να βρουν το βαθύτερο νόημα των ονείρων τους που μπορούν να τους οδηγήσουν στη διαλεύκανση της τάσης που έχουν προς τον μυστικισμό αλλά και τα πάθη τους. Η Αράχνη εδώ προσπαθεί πάντα να διαλευκάνει ότι είναι αβέβαιο και σκοτεινό. Η αυτοθυσία για όσα πιστεύουν αλλά και η ισχυρή τους προσωπικότητα μπορεί να έρθουν εύκολα σε αντίθεση μέσα τους, η ευκαιρία να αποκτήσουν την ισορροπία θα έρθει με την μορφή της γνώσης από τη διαίσθηση και τα όνειρα που έχουν. Το πνευματικό τους μονοπάτι δεν είναι εύκολο και μπορεί να αντιμετωπίσουν αρκετά διλλήματα, αφού θα πρέπει να βρουν τη χρυσή τομή της διαχείρισης των έντονων ενεργειών που μπορεί και αντιλαμβάνονται. Η ύπνωση μπορεί να φέρει στη επιφάνεια κρυμμένες πτυχές που θα τον βοηθήσει να βρει το κλειδί για την ισορροπία του και την περαιτέρω εξέλιξή του.

Στον Τοξότη: Η Αράχνη εδώ δίνει μια εσωτερική ανάγκη στο άτομο να ασχοληθεί με ότι είναι πνευματικό και ανεξήγητο, τα όνειρα που έχει στη διάρκεια της ζωής του είναι πολύ ζωντανά και παίρνει πολλές πληροφορίες για μελλοντικές καταστάσεις της ζωής του αλλά και σημαντικότερων γεγονότων αλλαγής που θα συμβούν γύρω του. Το σημαντικό είναι να προσχωρήσει κάποιος στη πρακτική εφαρμογή των πεποιθήσεων ή ανακαλύψεων που θα κάνει και να μην αναλωθεί στην μελέτη και την ανάλυση. Οι λύσεις και απαντήσεις που αναζητάει έρχονται μέσα από όνειρα, πρέπει να αφήσει το υποσυνείδητό του να τον οδηγήσει και να μην εστιάσει υπερβολικά σε κάθε τι που τον διεγείρει πνευματικά ώστε να ξεχωρίσει την ιδεολογία από την πρακτική.

Στον Αιγόκερω: Το άτομο πρέπει να επιτρέψει στη διαίσθησή του να εισχωρήσει στη λογική, τα όνειρα αν και είναι σημαντικά πολλές φορές προσπερνιούνται σαν κάτι το ασήμαντο λόγω της λογικής που προσπαθεί να εκλογικεύσει τα πάντα, μην αφήνοντας χώρο για την ανάπτυξη της πνευματικότητας του ατόμου όπου θα μπορούσε να του δώσει σημαντικά κλειδιά για την εξέλιξη του και πορεία του στη ζωή. Εδώ ο συνειδητός νου είναι ισχυρός και φέρνει μεγάλη διαύγεια όμως μάχεται με τον υποσυνείδητο νου, η βαθιά σκέψη και συγκέντρωση που υπάρχει όμως μπορεί να γεφυρώσει κάθε χάσμα και η διόραση να μεταφερθεί από τον υλικό κόσμο και στον πνευματικό. Η πνευματική εξέλιξη κάποιου ατόμου με την Αράχνη στον Αιγόκερω αρχίζει να εμφανίζεται μετά τα 35 του χρόνια, εκτός από ορισμένες όψεις που μπορούν να δείξουν πρόωρη εξέλιξη, τότε παρατηρεί περισσότερο τα όνειρά του και μπορεί να κατανοήσει τα μηνύματα που λαμβάνει από το υποσυνείδητο.

Στον Υδροχόο: Το άτομο μπορεί και κατανοεί εύκολα την σύνδεση που έχουν τα πάντα στο σύμπαν, τους αόρατους ιστούς που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν και έχει άμεση επαφή με τον υποσυνείδητο νου, τόσο που για τον ίδιο πράγματα που για άλλους ανθρώπους είναι τελείως απρόσιτα τα θεωρεί δεδομένα. Η εσωτερική γνώση του δίνει πάντα το προβάδισμα και μπορεί να μεταδώσει τη γνώση αυτή στο κόσμο. Τα όνειρά του τον βοηθούν να εξηγήσει τα οράματα που έχει και κατανοεί το μηχανισμό της φύσης και των ανθρώπων, ώστε να αποκτήσει την εξέλιξη αλλά και την μετάδοση που επιθυμεί με σωστό τρόπο. Με θετικές όψεις μπορεί να αποκωδικοποιήσει τα μυστήρια της ζωής με επιστημονικό τρόπο κάνοντάς τα κατανοητά στο σύνολο, ενώ με αρνητικές θα φέρει πολλά διλλήματα και θα θολώσει τη συνείδηση του ατόμου σε βαθμό να μην μπορέσει να ξεχωρίσει τα όρια της πραγματικότητας.

Στους Ιχθύες: Η Αράχνη σε αυτή τη θέση προσφέρει απλόχερα πνευματική συνειδητοποίηση, τονίσει την διαισθητική σύνδεση και επίγνωση όπως και την κατανόηση του πνευματικού κόσμου. Το άτομο εδώ μπορεί να εστιάσει και να χρησιμοποιήσει τη διαισθητική του σύνδεση με το υποσυνείδητο με πολλαπλούς τρόπους, να τελειοποιηθεί σαν άτομο και να βοηθήσει το σύνολο. Το χάρισμα του οραματισμού και της διόρασης εμφανίζεται από μικρή ηλικία και θα χρειαστεί μεγάλη υποστήριξη ώστε να μην πληγωθεί από τα αρνητικά συναισθήματα ή μηνύματα που πολλές φορές λαμβάνει, αντιθέτως θα πρέπει να μάθει να τα κατανοεί και να τα απομονώνει. Τα όνειρα βοηθάνε πολύ στην πνευματική αφύπνιση του ατόμου δίνοντάς του πληροφορίες και μηνύματα που θα πρέπει να αξιοποιήσει και να μην τον τρομάξουν. Με κάποιες δυσαρμονικές όψεις μπορεί ο φόβος να μην αφήσει το άτομο να εξελιχθεί σωστά και να υπάρξει εσωτερική σύγχυση, που πολλές φορές καταλήγει σε καταθλιπτικές τάσεις και ανικανοποίητα συναισθήματα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Τρίγωνο ή εξάγωνο με τη Σελήνη:

Ευνοεί πολύ τα προφητικά όνειρα και τη διορατική ικανότητα που έχει το άτομο από τη γέννησή του. Η επαφή του με τον πνευματικό κόσμο είναι ουσιαστική και η ενασχόλησή του με τον αποκρυφισμό και τις μαντικές τέχνες μπορούν να τον ολοκληρώσουν και να τις εφαρμόσει με επιτυχία.

Τρίγωνο με το Δία:

Τα όνειρα είναι πάντα σημαδιακά και η συνείδηση πολύ ανεπτυγμένη, με αυτή την όψη το άτομο θα ασχοληθεί με τον μυστικισμό ακόμα και αν δεν το εξασκήσει, αν και τις περισσότερες φορές δείχνει σίγουρη ενασχόληση με κάποιο επάγγελμα που σχετίζεται με τον πνευματισμό. Μέσω των ονείρων συνδέεται με το Ακασικό πεδίο και μπορεί να αντλήσει μεγάλη γνώση.

Εξάγωνο με τον Ερμή:

Μια πολύ αρμονική όψη που χαρίζει απλόχερα στο άτομο ανεπτυγμένες μεταφυσικές ικανότητες και συλλογική σκέψη. Τα όνειρα είναι καθαρά προφητικά, ο οραματισμός και η διόραση εμφανίζονται από πολύ μικρή ηλικία.

Αντίθεση με τον Κρόνο:

Το άτομο δεν μπορεί να δει καθαρά τις παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον μεταφυσικό κόσμο και έτσι είναι εύκολο να προσελκύσει ή να προσελκυθεί από την αρνητική πλευρά του μυστικισμού. Τα όνειρά του εκφράζουν τις φοβίες του ή αρνητικά συναισθήματα.

Τετράγωνο με τον Άρη:

Η παρόρμηση μπορεί να οδηγήσει σε λανθάνουσες καταστάσεις και αδιέξοδα. Δεν μπορεί να εμβαθύνει στα όνειρα που βλέπει, αποκτά πληροφορία και όχι πραγματική γνώση. Η διαίσθηση και ο οραματισμός συγχέεται με τα πιστεύω και τη φαντασία.

horo1-1024x659

Βρείτε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Αστεροειδής Arachne (Αράχνη) στον γενέθλιο αστρολογικό σας χάρτη σύμφωνα με την ημερομηνία γεννήσεώς σας

1/01-02/02/ 1950 Αιγόκερως

3/02-12/04/ 1950 Υδροχόος

13/04/1950-07/01/1951 Ιχθύες

08/01/1951-20/03/1951 Κριός

21/03/1951-24/05/1951 Ταύρος

25/05/1951-30/07/1951 Δίδυμοι

31/07/1951-26/10/1951 Καρκίνος

27/10/1951-3/01/1952 Λέοντας

4/01/1952-07/05/1952 Καρκίνος

08/05/1952-30/07/1952 Λέοντας

31/07/1952-11/10/1952 Παρθένος

12/10/1952-02/01/1953 Ζυγός

03/01/1953-07/05/1953 Σκορπιός

8/05/1953-22/07/1953 Ζυγός

23/07/1953-21/10/1953 Σκορπιός

22/10/1953-31/12/1953 Τοξότης

01/01/1954-12/03/1954 Αιγόκερως

13/03/1954-15/12/1954 Υδροχόος

16/12/1954-23/02/1955 Ιχθύες

24/02/1955-27/04/1955 Κριός

28/04/1955-1/07/1955 Ταύρος

2/07/1955-22/09/1955 Δίδυμος

23/09/1955-15/12/1955 Καρκίνος

16/12/1955-30/03/1956 Δίδυμος

31/03/1956-22/06/1956 Καρκίνος

23/06/1956-02/09/1956 Λέοντας

03/09/1956-19/11/1956 Παρθένος

20/11/1956-13/09/1957 Ζυγός

14/09/1957-25/11/1957 Σκορπιός

26/11/1957-06/02/1958 Τοξότης

7/2/1958-18/11/1958 Αιγόκερως

19/11/1958-28/01/1959 Υδροχόος

29/01/1959-01/04/1959 Ιχθύες

02/04/1959-05/06/1959 Κριός

6/06/1959-28/08/1959 Ταύρος

29/08/1959-11/11/1959 Δίδυμοι

12/11/1959-27/02/1960 Ταύρος

28/02/1960-18/05/1960 Δίδυμοι

19/05/1960-27/07/1960 Καρκίνος

28/07/1960-09/10/1960 Λέοντας

10/10/1960-02/08/1961 Παρθένος

03/08/1961-18/10/1961 Ζυγός

19/10/1961-31/12/1961 Σκορπιός

01/01/1962-17/10/1962 Τοξότης

18/10/1962-30/12/1962 Αιγόκερως

31/12/1962-05/03/1963 Υδροχόος

6/03/1963-11/05/1963 Ιχθύες

12/05/1963-14/08/1963 Κριός

15/08/1963-22/09/1963 Ταύρος

23/09/1963-02/02/1964 Κριός

03/02/1964-17/04/1964 Ταύρος

18/04/1964-24/06/1964 Δίδυμοι

25/06/1964-02/09/1964 Καρκίνος

03/09/1964-21/06/1965 Λέοντας

22/06/1965-09/09/1965 Παρθένος

10/09/1965-22/11/1965 Ζυγός

23/11/1965-23/02/1966 Σκορπιός

24/02/1966-01/05/1966 Τοξότης

02/05/1966-9/09/1966 Σκορπιός

10/09/1966-28/11/1966 Τοξότης

29/11/1966-03/02/1967 Αιγόκερως

04/02/1967-14/04/1967 Υδροχόος

15/04/1967-10/01/1968 Ιχθύες

11/01/1968-21/03/1968 Κριός

22/03/1968-25/05/1968 Ταύρος

26/05/1968-31/07/1968 Δίδυμοι

01/08/1968-30/10/1968 Καρκίνος

31/10/1968-26/12/1968 Λέοντας

27/12/1968-10/05/1969 Καρκίνος

11/05/1969-31/07/1969 Λέοντας

01/08/1969-13/10/1969 Παρθένος

14/10/1969-04/01/1970 Ζυγός

05/01/1970-02/05/1970 Σκορπιός

03/05/1970-25/07/1970 Ζυγός

26/07/1970-23/10/1970 Σκορπιός

24/10/1970-01/01/1971 Τοξότης

02/01/1971-14/03/1971 Αιγόκερως

15/03/1971-18/12/1971 Υδροχόος

19/12/1971-25/02/1972 Ιχθύες

26/02/1972-28/04/1972 Κριός

29/04/1972-02/07/1972 Ταύρος

03/07/1972-26/09/1972 Δίδυμοι

27/09/1972-7/12/1972 Καρκίνος

8/12/1972-2/04/1973 Δίδυμοι

3/04/1973-23/06/1973 Καρκίνος

24/06/973-4/09/1973 Λέοντας

5/09/1973-21/11/1973 Παρθένος

22/11/1973-14/09/1974 Ζυγός

15/09/1974-27/11/1974 Σκορπιός

28/11/1974-8/2/1975 Τοξότης

9/02/1975-21/11/1975 Αιγόκερως

22/11/1975-29/01/1976 Υδροχόος

30/01/1976-02/04/1976 Ιχθύες

03/04/1976-6/06/1976 Κριός

7/06/1976-1/09/1976 Ταύρος

2/09/1976-03/11/1976 Δίδυμος

04/11/1976-1/03/1977 Ταύρος

2/03/1977-20/05/1977 Δίδυμος

21/05/1977-29/07/1977 Καρκίνος

30/07/1977-11/10/1977 Λέοντας

12/10/1977-4/08/1978 Παρθένος

5/08/1978-20/10/1978 Ζυγός

21/10/1978-2/01/1979 Σκορπιός

3/01/1979-20/10/1979 Τοξότης

21/10/1979-01/01/1980 Αιγόκερως

02/01/1980-6/03/1980 Υδροχόος

7/03/1980-12/05/1980 Ιχθύες

13/05/1980-30/08/1980 Κριός

31/08/1980-2/09/19080 Ταύρος

3/09/1980-4/02/1981 Κριός

5/02/1981-19/04/1981 Ταύρος

20/04/1981-25/06/1981 Δίδυμοι

26/06/1981-4/09/1981 Καρκίνος

5/09/1981-23/06/1982 Λέοντας

24/06/1982-10/09/1982 Παρθένος

11/09/1982-23/11/1982 Ζυγός

24/11/1982-28/02/1983 Σκορπιός

01/03/1983-25/04/1983 Τοξότης

26/04/1983-12/09/1983 Σκορπιός

13/09/1983-29/11/1983 Τοξότης

30/11/1983-5/02/1984 Αιγόκερως

6/02/1984-15/04/1984 Υδροχόος

16/04/1984-12/01/1985 Ιχθύες

13/01/1985-23/03/1985 Κριός

24/03/1985-27/05/1985 Ταύρος

28/05/1985-2/08/1985 Δίδυμος

3/08/1985-6/11/1985 Καρκίνος

7/11/1985-17/12/1985 Λέοντας

18/12/1985-12/05/1986 Καρκίνος

13/05/1986-2/08/1986 Λέοντας

3/08/1986-14/10/1986 Παρθένος

15/10/1986-7/01/1987 Ζυγός

8/01/1987-27/04/1987 Σκορπιός

28/04/1987-29/07/1987 Ζυγός

30/07/1987-25/10/1987 Σκορπιός

26/10/1987-3/01/1988 Τοξότης

4/01/1988-15/03/1988 Αιγόκερως

16/03/1988-19/12/1988 Υδροχόος

20/12/1988-25/02/1989 Ιχθύες

26/02/1989-29/04/1989 Κριός

30/04/1989-4/07/1989 Ταύρος

5/07/1989-30/09/1989 Δίδυμοι

1/10/1989-1/12/1989 Καρκίνος

2/12/1989-4/4/1990 Δίδυμοι

5/4/1990-25/06/1990 Καρκίνος

26/06/1990-5/09/1990 Λέοντας

6/09/1990-23/11/1990 Παρθένος

24/11/1990-16/09/1991 Ζυγός

17/09/1991-28/11/1991 Σκορπιός

29/11/1991-10/02/1992 Τοξότης

11/02/1992-22/11/1992 Αιγόκερως

23/11/1992-30/01/1993 Υδροχόος

31/01/1993-3/04/1993 Ιχθύες

4/04/1993-8/06/1993 Κριός

9/06/1993-6/09/1993 Ταύρος

7/09/1993-27/10/1993 Δίδυμοι

28/10/1993-4/03/1994 Ταύρος

5/03/1994-21/05/1994 Δίδυμοι

22/05/1994-30/07/1994 Καρκίνος

31/07/1994-12/10/1994 Λέοντας

13/10/1994-6/08/1995 Παρθένος

7/08/1995-21/10/1995 Ζυγός

22/10/1995-3/01/1996 Σκορπιός

4/01/1996-20/10/1996 Τοξότης

21/10/1996-01/01/1997 Αιγόκερως

2/1/1997-7/03/1997 Υδροχόος

8/03/1997-13/05/1997 Ιχθύες

14/05/1997-6/02/1998 Κριός

7/02/1987-21/04/1998 Ταύρος

22/04/1998-27/06/1998 Δίδυμοι

28/06/1998-5/09/1998 Καρκίνος

6/09/1998-25/06/1999 Λέοντας

26/06/1999-11/09/1999 Παρθένος

12/09/1999-24/11/1999 Ζυγός

25/11/1999-3/3/2000 Σκορπιός

4/3/2000-19/04/2000 Τοξότης

20/04/2000-12/09/2000 Σκορπιός

13/09/2000-30/11/2000 Τοξότης

1/12/2000-5/02/2001 Αιγόκερως

6/02/2001-17/04/2001 Υδροχόος

18/04/2001-14/01/2002 Ιχθύες

15/01/2002-25/03/2002 Κριός

26/03/2002-28/05/2002 Ταύρος

29/05/2002-4/08/2002 Δίδυμοι

5/08/2002-13/11/2002 Καρκίνος

14/11/2002-10/12/2002 Λέοντας

11/12/2002-14/05/2003 Καρκίνος

15/05/2003-3/08/2003 Λέοντας

4/08/2003-15/10/2003 Παρθένος

16/10/2003-9/01/2004 Ζυγός

10/01/2004-22/04/2004 Σκορπιός

23/04/2004-30/07/2004 Ζυγός

31/07/2004-25/10/2004 Σκορπιός

26/10/2004-3/01/2005 Τοξότης

4/01/2005-17/03/2005 Αιγόκερως

18/03/2005-21/12/2005 Υδροχόος

22/12/2005-27/02/2006 Ιχθύες

28/02/2006-1/05/2006 Κριός

2/05/2006-6/07/2006 Ταύρος

7/7/2006-4/10/2006 Δίδυμοι

5/10/2006-25/11/2006 Καρκίνος

26/11/2006-6/04/2007 Δίδυμοι

7/04/2007-26/06/2007 Καρκίνος

27/06/2007-6/09/2007 Λέοντας

7/09/2007-24/11/2007 Παρθένος

25/11/2007-5/5/2008 Ζυγός

6/5/2008-29/05/2008 Παρθένος

30/05/2008-16/09/2008 Ζυγός

17/09/2008-28/11/2008 Σκορπιός

29/11/2008-10/02/2009 Τοξότης

11/2/2009-23/11/2009 Αιγόκερως

24/11/2009-31/1/2010 Υδροχόος

1/2/2010-5/04/2010 Ιχθύες

6/4/2010-10/06/2010 Κριός

11/06/2010-13/09/2010 Ταύρος

14/09/2010-18/10/2010 Δίδυμοι

19/10/2010-6/03/2011 Ταύρος

7/03/2011-23/05/2011 Δίδυμοι

24/05/2011-1/08/2011 Καρκίνος

2/08/2011-14/10/2011 Λέοντας

15/10/2011-6/08/2012 Παρθένος

7/8/2012-21/10/2012 Ζυγός

22/10/2012-3/1/2013 Σκορπιός

4/01/2013-22/10/2013 Τοξότης

23/10/2013-2/1/2014 Αιγόκερως

3/1/2014-8/03/2014 Υδροχόος

9/03/2014-15/05/2014 Ιχθύες

16/05/2014-9/2/2015 Κριός

10/2/2015-22/04/2015 Ταύρος

23/04/2015-28/06/2015 Δίδυμος

29/06/2015-7/09/2015 Καρκίνος

8/9/2015-25/06/2016 Λέοντας

georgia Τζώρτζια Μπουλιάκη
Καθηγήτρια Εσωτεριστικών Σπουδών-Μεταφυσική Σύμβουλος

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση