Ασφαλιστικός Γονέας: Η πρώτη ασφάλεια…αγάπης!

Ασφαλιστικός Γονέας: Η πρώτη ασφάλεια…αγάπης!
Spread the love

asfalistikos_goneas_430_285

Ο Ασφαλιστικός Γονέας είναι μια πρωτοποριακή ασφάλιση που προσφέρει χωρίς κανένα κόστος τα καθημερινά ψώνια στην οικογένεια σας, στην περίπτωση που εσείς ως φυσικός γονέας δεν θα μπορείτε να εκπληρώσετε αυτή την αποστολή, εξαιτίας νοσηλείας, η απώλεια ζωής σας από ατύχημα.

Έτσι, με τις αγορές που κάνετε εσείς  η /και η οικογένεια σας από συμβεβλημένες επιχειρήσεις και καταστήματα, διασφαλίζετε ότι σε περίπτωση απώλειας ζωής σας από ατύχημα, η οικογένεια σας εξασφαλίζει για ένα έτος τις καθημερινές της αγορές και σε περίπτωση νοσηλείας σας, εσείς και η οικογένεια σας εξασφαλίζει τις αγορές που αντιστοιχούν στις μέρες νοσηλείας σας. Σε κάθε  περίπτωση, το ανώτατο όριο διαμορφώνεται στα 1.500€ μηνιαίως, η στα 18.000€ το χρόνο.

Επιπρόσθετα, εάν είστε, η εάν γίνεται στο μέλλον ασφαλιζόμενος μας σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, έχετε έκπτωση όχι μόνο στην έκδοση του συμβολαίου σας βάσει των αγορών που έχετε πραγματοποιήσει από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, αλλά και σε κάθε ανανέωση σας. Με το πρόγραμμα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ μπορείτε να μειώσετε τα ασφάλιστρα σας τόσο ώστε να πληρώνετε μόνο 1€! Ο Ασφαλιστικός Γονέας προσφέρεται από το site μας 

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και είναι πράξη αλληλεγγύης προς την Ελληνική κοινωνία.

IMG του Μανώλη Ι.Χατζηπέτρο

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση