Άνθρωποι που ακτινοβολούσαν

Άνθρωποι που ακτινοβολούσαν
Spread the love

1418

Το θέμα ακτινοβολία δεν είναι κάτι καινούργιο, το γνώριζαν και κατά το παρελθόν. Θεωρώ πως οι κλασικοί γνώριζαν το θέμα καλά, καθώς άνθρωποι που ακτινοβολούσαν, έθεσαν τα θεμέλια όλων των επιστημών και ανακάλυψαν το πνεύμα όχι μόνο για τους Έλληνες αλλά για όλη την ανθρωπότητα! Είναι δυνατόν να μην γνώριζαν με τι καύσιμο λειτουργεί το σώμα τους κι ότι έχει αλχημικό απόθεμα; Το ενεργοποίησαν και μίλησαν γι’ αυτό ή άφησαν αυτό το κάτι να εννοηθεί, σε κάθε επιστήμη που αντιπροσώπευε ο κάθε πεφωτισμένος. Ο Ιπποκράτης μίλησε για τις μυστηριώδεις δυνάμεις που κρύβει το ανθρώπινο σώμα. Τι εννοούσε; Μια μέρα μιλώντας με έναν σημαντικό και ικανότατο μικροβιολόγο, βραβευμένο για τις ανακαλύψεις του, μου είπε ορθά –κοφτά, «Μετά τον Ιπποκράτη, το 30% έχει προχωρήσει η Ιατρική επιστήμη, το άλλο 70% στηρίζεται σε αυτά που είπε ο Ιπποκράτης, ο Ασκληπιός, σε αυτούς που έθεσαν τα θεμέλια της Ιατρικής Επιστήμης. Οι άνθρωποι αυτοί μιλούσαν με το θεό, αν διαβάσεις τον όρκο του Ιπποκράτη, θα το δεις, ο οποίος μάλιστα μέσα αναφέρει ποτέ να μην δώσω δηλητήριο». Εμείς σήμερα παραβαίνουμε τον όρκο του Ιπποκράτη, δίνοντας δηλητήρια, όπως διάφορα χημικά φάρμακα που είναι θεραπείες για βαριές ασθένειες, αυτά ναι μεν, θα φτιάξουν τα χαλασμένο κύτταρο, αλλά πόσα άλλα υγιή θα σκοτώσουν; Πολλά!, ίσως να μην γίνεται και διαφορετικά». Το ερώτημα είναι τι γνώσεις πρέπει να έχουμε για να γνωρίζουμε πολύ καλά, πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα.

Μήπως πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τη χημεία των αρχετύπων; Τα πρώτα στοιχεία των ουράνιων σωμάτων; Την ενεργοποίηση κέντρων ακτινοβολίας που βρίσκονται μέσα στο σώμα το ανθρώπινο, όπως βρίσκονται και στα ουράνια σώματα; Ή μήπως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και θα εξελιχθούμε με τα χρόνια, αφού η τεχνολογία θα φτιάξει φάρμακα που δεν θα δημιουργούν παράλληλα με την ίαση και βλάβη ή παρενέργειες. Εφόσον η ατομική ενέργεια των ακτινοβολιών του ήλιου διαχέεται στα φυτά και έχει αλχημικό απόθεμα, πώς το εργαστήριο θα αντικαταστήσει τη φύση για να φτιάξει το τέλειο φάρμακο. Όχι μόνο δύσκολο είναι αυτό, αλλά και αδύνατον!! Εδώ είναι ολοφάνερο, ότι κάτι έχουμε παραλείψει, χάσαμε το δρόμο μας, πρέπει να γυρίσουμε πίσω να τον ξαναβρούμε.

DOC.20141209_.1212581_.ΓΗ_600x390_

Η ατομική ενέργεια που περικλείει μέσα της, την ακτινοβολία είδαμε πώς χρησιμοποιήθηκε στον κόσμο μας μέχρι τώρα, σκοτώνοντας τον άνθρωπο. Το ουράνιο και το ακτινοουράνιο, μας θυμίζουν χημικά όπλα, ατομική βόμβα, Ναγκασάκι, Χιροσίμα. Αν κάπου έκανε καλό, το πολύτιμο στοιχείο του ουρανίου που είναι ουσία αρχετυπική, από το πλανητικό σύστημα, δεν μπορούμε να το υπολογίσουμε μπροστά σε εκατομμύρια ψυχές που χάθηκαν. Μια ομάδα που έχει αιματοκυλήσει το πλανήτη, ανίκανη να σεβαστεί την ανθρώπινη ύπαρξη συνεχίζει ακόμη και σήμερα να πράττει τα ίδια, αν όχι οι ίδιοι είναι οι συνεχιστές τους, που νομίζουν ότι κρατούν τις τύχες του κόσμου στα χέρια τους και δεν ξέρουν ότι άμα χαθεί ο ηλεκτρομαγνητισμός, θα χαθούν κι αυτοί, μαζί με όλους εμάς.

Είμαστε στο ανθρώπινο σώμα, μια ολότητα με τα ουράνια σώματα. Ότι είναι τα άστρα, είμαστε κι εμείς. Τα ενεργειακά κέντρα στο ανθρώπινο σώμα είναι πυρήνες των άστρων. Έχουμε λοιπόν, τη χημική σύσταση του σύμπαντος κι ότι ανακαλύψαμε μεγάλο και λαμπρό, προέρχεται από τις πηγές του, είναι δανεικές οι ανακαλύψεις μας. Αυτές οι πηγές, μας ώθησαν στις ανακαλύψεις, είναι δώρα που πρέπει να φανούμε στην πορεία ότι είμαστε άξιοι να τα κρατάμε στα χέρια μας, αλλά ο ανθρώπινος νους, όσο μεγαλοφυής είναι, άλλο τόσο μικρός μπορεί να γίνει. Άρα η εξέλιξη του σύμπαντος είναι αυταπόδεικτο ότι προέρχεται από πηγές ατομικής ενέργειας, κι εμείς με τη σειρά μας, είμαστε μια τέτοια ενέργεια που στο τέλος την τρώμε και αποκτάμε τη χημεία της την ουσία της, με ότι άλλο αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Αυτό εξάλλου αποδεικνύεται σύμφωνα με όσα μας αναφέρει και ο Τζ. Γκάμοφ, ο ποίος εξετάζει τους ατομικούς φούρνους των άστρων, στο κεφάλαιο, «Η ατομική ενέργεια και πως την χρησιμοποιούν τα άστρα», τονίζοντας μάλιστα το εξής : «Η εξέλιξη του αστρικού σύμπαντος βασίζεται αποκλειστικά σε πηγές ατομικής ενέργειας και η ακτινοβολία όλων των άστρων και ιδιαίτερα του δικού μας ήλιου, τροφοδοτείται από μιαν αδιάκοπη αλχημική καύση που συμβαίνει στο θερμό εσωτερικό τους. Μπορούμε ακόμη να πούμε πως όλες οι πηγές ισχύς που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος: ο άνεμος, το νερό, το πετροκάρβουνο, ή το πετρέλαιο, προέρχονται, σε τελευταία ανάλυση, από πηγές αλχημικής ενέργειας του σύμπαντος, αφού όλες, ποιες λίγο ποιες πολύ, είναι αποτέλεσμα της ηλιακής ακτινοβολίας. Και το άλογο ακόμη που τραβά ένα αμάξι, τροφοδοτείται με ατομική ενέργεια, αφού τρέφεται με χόρτο που μεγαλώνει χάρη στις ακτίνες του ήλιου. Αλλά το να χρησιμοποιούμε ατομική ενέργεια που μας δίνεται από τον ήλιο, δε σημαίνει κιόλας πως θα μπορέσουμε ίσως ποτέ να την φτιάξουμε μόνοι μας με την ίδια φυσική μέθοδο της θερμοπυρηνικής μεταστοιχείωσης των ελαφρών στοιχείων. Και είναι ατύχημα ή ίσως δυστύχημα για τον άνθρωπο που απόμεινε από τη μεγάλη εποχή της δημιουργίας του σύμπαντος, ένα είδος ατομικού πυρήνα γνωστού με το όνομα ουράνιο 235, που οι ξεχωριστές του ιδιότητες μας επιτρέπουν επιτέλους να πάρουμε μια σταγόνα ατομικής ενέργειας από τα τεράστια αποθέματα του σύμπαντος», (Γκάμοφ, 1951, σελ.,92,93,94).

 

 

image003  Tης Μαρίας Σ. Άνθη
Απόσπασμα από το κεφ. 1.
«Σώμα Αλχημικό», του Βιβλίου
«Ως δια μαγείας και… κατά γράμμα».
Ηλεκτρονική έκδοση 2013

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση