ΆΛΛΗΛΟΝnet

ΆΛΛΗΛΟΝnet
Spread the love

Το ελληνικό δίκτυο αλληλεγγύης για επαγγελματική ένταξη, σταδιοδρομία, επιχειρηματικότητα, καινοτομία

allinonnet

Η ΆΛΛΗΛΟΝnet είναι μια ανεξάρτητη, μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία Ελλήνων και φίλων της Ελλάδας, οι οποίοι μοιράζονται το όραμα της Ελλάδας που θα αναδυθεί από τη κρίση κτίζοντας μια οικονομία πιο παραγωγική και διεθνώς ανταγωνιστική αποφασιστικά στραμμένη στην επιχειρηματικότητα και καινοτομία, πιο ελεύθερη και φιλική στην ατομική προσπάθεια και πρωτοβουλία. Μια οικονομία που θα προσφέρει πραγματικές και ίσες ευκαιρίες ιδιαίτερα στους νέους της και θα είναι συγχρόνως συνολικά πιο δίκαιη και πιο συνεκτική.

Η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια από αυτές τις εξαιρετικές καμπές της ιστορίας, όπου δεν αρκεί να κάνει το σωστό η πολιτική ηγεσία και να βάλει τάξη στο οργανωμένο κράτος, όσο απαραίτητο κι αν είναι αυτό. Οι συνθήκες πια απαιτούν από την κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα πρώτα από όλα εντονότερες προσπάθειες στο ατομικό επίπεδο, καλύτερα αποτελέσματα, στις σπουδές, αναβάθμιση απόδοσης στον επαγγελματικό χώρο και στη καριέρα, πολύ μεγαλύτερη έμφαση και προτεραιότητα στην επιχειρηματικότητα, με τολμηρότερες πρωτοβουλίες και με πιο δημιουργικές ιδέες, σε όλα τα επίπεδα. Συγχρόνως ο καθένας πρέπει να συμμετάσχει πιο ενεργά και αποφασιστικά στην ευρύτερη κοινή προσπάθεια με πνεύμα αλληλεγγύης, διάθεση προσφοράς και εθελοντισμού όπου ενδείκνυται.

Η ΆΛΛΗΛΟΝnet προωθεί, παντού όπου υπάρχουν Έλληνες και σε όλα τα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, πνεύμα αλληλεγγύης στον επαγγελματικό τομέα, με τρόπο που να είναι άμεσα και πρακτικά χρήσιμος σε πολλούς, κυρίως στους νέους. Δεν ψάχνει να δημιουργήσει δίκτυο ανταγωνιστικό επαγγελματιών συμβούλων. Επιζητεί απλά να διευκολύνει την άμεση προσωπική επαφή μεταξύ ανθρώπων που αναγνωρίζουν και αισθάνονται την νέα ανάγκη αυξημένης προσωπικής δραστηριοποίησης και συγχρόνως πιο έντονης συμμετοχής και αλληλεγγύης, σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Επίσης επιδιώκει να γίνει τόπος δημιουργικότητας, παραγωγής και προώθησης νέων ιδεών και συγκεκριμένων πρωτοβουλιών… Διαβάστε περισσότερα εδώ

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση