32ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών

32ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών
Spread the love

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού…

MARATHONAS

Στις 9 Νοεμβρίου τα βλέμματα της παγκόσμιας αθλητικής, και όχι μόνο, κοινότητας θα είναι στραμμένα και πάλι στην Αθήνα, που διοργανώνει τον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Δρόμο. Ένα γεγονός εθνικής και διεθνούς σημασίας, αφιερωμένος στη μνήμη του ειρηνιστή και βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη.
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ συμμετέχει στη διεξαγωγή του 32ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθηνών, και ειδικότερα στις παράλληλες αγωνιστικές εκδηλώσεις αυτού (αγώνες δρόμου 5χλμ. και 10χλμ.) που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 8 το πρωί, με αφετηρία τη Λεωφ. Αμαλίας στο ύψος της Αλέας του Ζαππείου και τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και αναμένεται συμμετοχή 35.000 δρομέων από 100 χώρες.
Στο πλαίσιο του Μαραθωνίου, θα πραγματοποιηθεί η έκθεση “Ergo Marathon Expo” από 6 έως 8 Νοεμβρίου 2014, στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου – Tae Kwon Do, με τη συμμετοχή 140 εκθετών. Ο ΟΠΑΝΔΑ θα συμμετάσχει προβάλλοντας τις δραστηριότητες και τα προγράμματα που υλοποιούμε, στην κατεξοχήν αθλητική έκθεση όπου παρουσιάζεται από τους εκθέτες η τελευταία εξέλιξη σε μια
τεράστια γκάμα προϊόντων που αφορούν όχι μόνο την αθλητική ένδυση και υπόδηση, τα όργανα γυμναστικής, τα απαραίτητα αξεσουάρ, αλλά και την υγεία, την ευεξία και τη διατροφή.

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση