24 υποψήφιοι του Κολλεγίου Ανατόλια με βαθμολογία υψηλότερη του 18

24 υποψήφιοι του Κολλεγίου Ανατόλια με βαθμολογία υψηλότερη του 18
Spread the love

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022

Οι εξαιρετικές επιδόσεις που σημείωσαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις δικαίωσαν τις προσπάθειες των υποψηφίων του Κολλεγίου Ανατόλια που συνέχισαν την παράδοση της αριστείας του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού ακόμη και στις δύσκολες συνθήκες των τελευταίων δύο ετών.


Φέτος, 24 μαθητές/τριες και των δύο Λυκείων (1ου και 2ου) του Κολλεγίου Ανατόλια αρίστευσαν πετυχαίνοντας Μ/Ο στα τέσσερα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα μεγαλύτερο του 18, δηλαδή «Άριστα». Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο 16,1% του συνόλου των μαθητών/τριών του Κολλεγίου Ανατόλια που διαγωνίστηκαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. Όπως κάθε χρονιά, ανάμεσα στους αριστούχους συγκαταλέγονται υπότροφοι μαθητές και μαθήτριες του Κολλεγίου Ανατόλια.
Ορισμένοι από τους φετινούς υποψηφίους του Κολλεγίου Ανατόλια οι οποίοι σημείωσαν υψηλές βαθμολογίες είναι:
ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Μπέρκοβιτς Μέλβιν Σολομών 19,03
Κρητικού Άρτεμις 18,33
Καλαντζή Νεφέλη 18,3   
Τσαρούχα Χρυσή 18,3     
Τζήκα Μαρία 18,08
ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
Σαββόπουλος Δημήτρης 18,7 
Τσιάλης Μιχαήλ 18,7 (απόφοιτος του 2021)
Τσιτσέλας Παναγιώτης 18,7 (απόφοιτος 2021)
Βυζαντιάδης Αθανάσιος 18,50
Μουχτάρης Κωνσταντίνος 18,50
Παπαδοπούλου Δέσποινα 18,50
Καμαριανού Ευφροσύνη 18,45
Γκισάκη Θαλασσιά Ραφαέλα 18,4 
Βραγγάλας Αργύρης 18,40
Σταθογιαννοπούλου Φωτεινή 18,4 
Πέιος Γεώργιος 18,30
Αυγουστινάκης Άγγελος 18

ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Λαζαρίδης Σταύρος 18,6 
Σαμαμίδου Μαρία Ελένη 18,40
Χατζηβασιλείου Ιωάννης Φαίδων 18,1

ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Παπαδόπουλος Ιωάννης  18,1

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με μακρά παράδοση και προσφορά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1886 στη Μερζιφούντα του Πόντου και το 1924 εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ταυτισμένο με την αριστεία, τις πρωτοποριακές εκπαιδευτικές δράσεις και το υψηλό διδακτικό επίπεδο το Κολλέγιο Ανατόλια έχει αναδειχθεί σε εκπαιδευτικό κέντρο με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα υποτροφιών στην Ελλάδα όπως και ένα πολύπτυχο πρόγραμμα δράσεων κοινωνικής προσφοράς.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΝΑΒΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ HELLENIC MEDIA GROUP CyberJournalist, ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos Volunteer Fire Brigade 3B VOULAS EΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού Social media στην εταιρεία Olympiada for H2o.com

Αφήστε μια απάντηση