13.000 «ευχαριστούμε» σε όλους εσάς, από το «Μασάμε για Καλό!»

13.000 «ευχαριστούμε» σε όλους εσάς, από το «Μασάμε για Καλό!»
Spread the love

Μασάμε για Καλό emeis 2 (2)
Πρόγραμμα φροντίδας στοματικής υγείας της Orbit σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS

Η πρωτοβουλία της Orbit «Μασάμε για καλό!» συνεχίζεται χάρη σε όλους εσάς! Συγκεκριμένα, το πρώτο εξάμηνο του 2016, το πρόγραμμα ενημέρωσης και φροντίδας της στοματικής υγιεινής «Μασάμε για καλό!» κατάφερε να συγκεντρώσει 13.000 ευρώ σε συνεργασία με επιλεγμένες αλυσίδες supermarket σε όλη την Ελλάδα (Μάρτιος – Αύγουστος 2016). Η καμπάνια πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την τσίχλα χωρίς ζάχαρη Orbit®, της οποίας επίσημος διανομέας είναι η MARS Hellas, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Μασάμε για Καλό emeis 2 (1)

Με ένα τεράστιο χαμόγελο, η Orbit ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν ενεργά τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, καθώς με τη δική τους βοήθεια το ποσό που συγκεντρώθηκε βοήθησε και θα συνεχίσει να βοηθά έμπρακτα παιδιά και εφήβους, που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα, να διατηρήσουν ένα υγιές στόμα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, €0,05 από την πώληση κάθε συσκευασίας Orbit ενίσχυσαν το συνολικό ποσό που μαζεύτηκε και παραχωρήθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Χάρη στην αγάπη όλων, η Orbit χορήγησε την πραγματοποίηση των απαραίτητων οδοντιατρικών ελέγχων σε πάνω από 230 παιδιά, από βρέφη έως εφήβους, και περισσότερες από 135 παροχές θεραπειών σχετικών με την στοματική υγιεινή, σε συνεργασία με τους εθελοντές οδοντιάτρους από την Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία σε Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη & Κομοτηνή. Επιπρόσθετα, με δωρεά της Orbit και σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης δημιουργήθηκε οδοντιατρείο εντός του Παιδικού Χωριού SOS στο Αρίστηνο, το οποίο δέχτηκε από τα μέσα Ιουλίου περιστατικά από Φέρες και Σουφλί.

'Μασάμε για Καλό emeis 3

Λόγω της ένθερμης συμμετοχής και των πολύ θετικών σχολίων η Orbit αποφάσισε τη συνέχεια της πρωτοβουλίας «Μασάμε για καλό!» έως και το τέλος του 2016. Με στόχο να προσφέρει ακόμη περισσότερους οδοντιατρικούς ελέγχους και θεραπείες σε παιδιά και εφήβους που στηρίζονται από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, η πρωτοβουλία «Μασάμε για καλό!» συνεχίζεται και αυτόν τον Οκτώβριο, με αφετηρία τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, το διάστημα 6/10 με 19/10/2016, ενώ στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν επιλεγμένες αλυσίδες supermarket σε όλη την Ελλάδα.

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση