Τα ζώδια του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις και να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Δικαστήρια και θέματα ανώτερης εκπαίδευσης θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά. Μην αφήσετε την κυκλοθυμική διάθεση να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρασκηνιακές καταστάσεις θα σας απασχολήσουν και μπορεί να νιώσετε μία μικρή απογοήτευση. Κρίνετε με λογική τα πράγματα γύρω σας και δείτε τα από την ρεαλιστική τους πλευρά. Μην αφήσετε τις καταστάσεις να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας και να στραφείτε σε λάθος συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να βρεθείτε με φίλους ή άτομα που έχετε εμπιστοσύνη, θα σας χαλαρώσει από τις εντάσεις της ημέρας. Το κλειδί για σήμερα, είναι η συμφιλίωση και η αλληλοκατανόηση. Θέματα που αφορούν την υλική σας ασφάλεια και γενικότερα τα οικονομικά σας, θα φέρουν εμπόδια στα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι ανάλογη με τους γύρω σας και επιμένετε σε θέματα που δεν μπορούν να ξεκαθαριστούν. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και μην πιέζετε καταστάσεις, γιατί θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Ένας περίπατος στην φύση θα ξεκαθαρίσει τις σκέψεις σας.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις του παρελθόντος και παρεξηγήσεις, είτε σε κοινωνικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό. Θέματα εργασίας, μπορεί να πάρουν μία λάθος πορεία, ενώ θα προσπαθήσετε να οργανώσετε τα σχέδια σας. Δεχτείτε την υποστήριξη από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, θα φέρει μικρές δυσκολίες, ιδίως σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και την ερωτική σας ζωή. Φροντίστε να μείνετε σταθεροί σε απόψεις που έχετε επεξεργαστεί στο παρελθόν και έχετε εξετάσει όλες τις πτυχές που σας έχουν δοθεί. Βασιστείτε στην διαίσθηση σας σε νέα που θα ακολουθήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Οι επικοινωνίες με το φιλικό, κοινωνικό και οικογενειακό περιβάλλον, θα ευνοηθούν και η μέρα σας θα συνεχίσει σε χαλαρούς ρυθμούς. Η ρομαντική σας διάθεση θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή και θα έχετε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σας. Τα δώρα και οι αγορές για τα αγαπημένα πρόσωπα, θα σας κάνουν να περάσετε ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζητήματα καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα πρέπει να σκεφτείτε πιο πρακτικά για να τα καταφέρετε. Οι επαγγελματικοί στόχοι που έχετε θέσει από το παρελθόν, σήμερα, θα βρουν αποδοχή από τα αρμόδια πρόσωπα. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση να χαράξετε νέα σχέδια και να ασχοληθείτε περισσότερο με τις συνεργασίες σας, θα σας κάνουν να νιώσετε μία σιγουριά για το μέλλον. Μπορεί να εμφανιστούν μικρές αντιπαραθέσεις με οικονομικά θέματα, τα οποία ίσως είναι σημαντικά για να υποστηρίξετε τις ιδέες σας. Μείνετε απλά, ψύχραιμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απέναντι σε οικογενειακά θέματα που έχουν εμφανίσει παρασκήνια, θα χρειαστεί να μείνετε παρατηρητικοί. Βρεθείτε σε θέση που θα μπορέσετε να υποστηρίξετε τα κεκτημένα σας και μην κλείσετε τα μάτια σε συμπεριφορές τρίτων, που δημιουργούν αμφιβολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις, ίσως εξασθενίσουν την ενεργητικότητα σας και δεν είστε σε θέση να ξεκινήσετε νέα ανοίγματα. Απλά, συζητήστε και μην αφήσετε να υπάρξουν κενά ανάμεσα στα θέματα σας. Η υπερευαισθησία και η ανάγκη για επικοινωνία, θα σας οδηγήσει σε συνάντηση με άτομα που επιθυμείτε να βρίσκονται στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ηρεμία που νιώθετε θα βοηθήσει να υπάρξουν νέες επιτυχίες, οι οποίες θα πηγάζουν από την προσωπική σας ακτινοβολία. Η θαλπωρή του σπιτιού ή ατόμων που αγαπάτε, θα σας χαλαρώσει και θα δείτε πιο αισιόδοξα την σχέση σας. Η διασκέδαση και οι έντονες δράσεις, μπορεί να σας αφήσουν αδιάφορους.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση