Τα ζώδια της Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ευνοεί τις συναντήσεις και τις εξόδους, χαρίζοντας ένα περιπετειώδες κλίμα. Το ενδιαφέρον σας για μακρινά ταξίδια αναψυχής ή επαγγελματικά, θα σπαταλήσει χρόνο και ίσως νιώσετε μία πίεση που επηρεάζει την μακροπρόθεσμη ευνοϊκή σας εξέλιξη. Βαδίστε αργά και σταθερά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να είναι πτωτική και δεν έχετε την δύναμη να αντιμετωπίσετε ανασφάλειες και φοβίες. Έχετε την τάση να μείνετε λίγο μόνοι και να σκεφτείτε ή να ονειρευτείτε, μένοντας μακριά από καταστάσεις που σας προκαλούν ένταση και άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο επανέλεγχος σε επαγγελματικά θέματα θα ευνοήσει τα συμπεράσματα σας και θα μπορέσετε να κρατήσετε μία σταθερή στάση απέναντι σε προκλήσεις. Μία νοσταλγική διάθεσή θα σας ωθήσει να επικοινωνήσετε με άτομα του παρελθόντος και να ξαναζήσετε την περιπέτεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι, μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν λιγάκι και να σας επιβαρύνουν με επιπλέον υποχρεώσεις. Ενώ, τα πράγματα θα κυλήσουν ευχάριστα στην σχέση σας, η απότομη εναλλαγή συναισθημάτων θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις μεταξύ του συντρόφου σας.

ΛΕΩΝ

Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με μακρινούς τόπους θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και θα προγραμματίσετε μακροχρόνια σχέδια. Οι φιλικές συναντήσεις θα στηριχτούν σε θερμά συναισθήματα και θα σας κάνουν να περάσετε ευχάριστα. Μπορεί να υπάρξει ένας  νέος έρωτας που θα σας ενθουσιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρνητικά συναισθήματα θα στρέψουν την προσοχή σας και θα επιδεινώσουν τις καταστάσεις. Η λογική και η πρακτικότητα, είναι στοιχεία που θα σας κρατήσουν πίσω από εντάσεις που ίσως στο μέλλον μετανιώσετε. Απομακρυνθείτε από άτομα με σκοτεινό παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Αν νιώσετε την επιθυμία να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και ακραίο, μην εκπλαγείτε. Η διάθεση να μιλήσετε με άτομα που είναι αντισυμβατικά και σχεδιάζουν πρωτότυπες ιδέες, δίνει ένα ξεχωριστό χρώμα στην ημέρα σας. Αρκετά απρόοπτα θα συμβούν, αλλά θα τελειώσουν όπως άρχισαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η απομόνωση και η συναισθηματική σας κατάσταση δεν σας αφήνουν να δείτε με ξεκάθαρη ματιά τις εξελίξεις γύρω σας. Η επιμονή και η υπομονή για τα σχέδια που έχετε οργανώσει, θα σας βοηθήσουν να ασχοληθείτε πιο εμπεριστατωμένα και να υπάρξουν  θετικά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυτοπεποίθηση και η τύχη σε θέματα που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, θα επινοήσουν νέα σχέδια. Μία επαγγελματική έξοδος με τους συνεργάτες σας, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον τους και θα μπορέσετε να δημοσιοποιήσετε μελλοντικές ιδέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήσετε την ανασφάλεια και τις αρνητικές σκέψεις να γίνουν φρένο στις επαγγελματικές σας ενασχολήσεις. Φανείτε ρεαλιστές και εξετάστε εις βάθους τα θέματα που σας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Υπάρχει ο κίνδυνος να φανείτε σχολαστικοί στα ερωτικά σας ζητήματα και να σχηματιστεί ένα αρνητικό κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σας σχέδια και μην αφήσετε την τάση για ξόδεμα, να σας φέρει εκτός προϋπολογισμού. Στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να υπάρξει μία αμφιταλάντευση στις απόψεις σας και τα διλλήματα να σας κουράσουν ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ Η επικοινωνία με συνεργάτες ή η δημιουργία συμβολαίων θα έχουν εύνοια και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε θέματα που φέρουν εμπόδια στην εξέλιξή σας. Ένας μικρός δισταγμός σε αποφάσεις που αφορούν την ερωτική σας σχέση, θα οπισθοδρομήσει τις σκέψεις σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση