Τα ζώδια του Σαββάτου 25 Δεκεμβρίου 2021

Τα ζώδια του Σαββάτου 25 Δεκεμβρίου 2021
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση να διασκεδάσετε και να οργανώσετε συναντήσεις θα σας ευνοήσει και θα μπορέσετε να νιώσετε ευχάριστα. Η μέρα, καλεί να είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να οργανώσετε συναντήσεις που θα σας χαροποιήσουν. Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς οι ενέργειές σας μπορούν να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα, σας ωθεί να σκεφτείτε πιο αισιόδοξα και να βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε. Προσέξτε τις συναισθηματικές εναλλαγές που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις και να φέρουν σε διλλήματα τους άλλους. Απλά διασκεδάστε και αφήστε τις αναλύσεις για άλλη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συναντήσεις με κοντινά σας πρόσωπα θα σας διασκεδάσουν και θα βοηθήσουν να ζήσετε χαρούμενα το κλίμα των ημερών. Εκμεταλλευτείτε το γιορτινό κλίμα και αφήστε κατά μέρος σκοτούρες και παρασκήνια, που μπορεί να κάνουν εμβόλιμα την εμφάνισή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, δείτε πιο χαλαρά τις καταστάσεις γύρω σας και συμφιλιωθείτε με άτομα που ίσως έχουν δημιουργηθεί εντάσεις στο παρελθόν. Πλησιάστε τους με αγνά συναισθήματα και μην επιμείνετε σε προκαταλήψεις και εμμονές. Ακολουθήστε το γιορτινό κλίμα της ημέρας.

ΛΕΩΝ

Ανταλλαγές δώρων και συναισθημάτων, θα σας εντάξουν στο γιορτινό κλίμα και θα περάσετε χαρούμενα την ημέρα σας. Η διασκέδαση με αγαπημένα πρόσωπα θα ανανεώσει τις σχέσεις σας. Περιορίστε την φαντασία σας και αποφύγετε υπερβολές. Νέοι έρωτες, θα σας συναρπάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενώ η διάθεσή σας θα είναι χαρούμενη και θα θελήσετε να περάσετε ξεχωριστά την μέρα σας, απότομες αλλαγές συναισθημάτων θα δημιουργήσουν δυσκολίες στην επικοινωνία. Μείνετε μακριά από παρεξηγήσεις και δείξτε ευχάριστη διάθεση, διασκεδάσετε και ζήστε το γιορτινό κλίμα.

ΖΥΓΟΣ

Μικρές δυσκολίες στον οικονομικό σας τομέα θα περιορίσουν τις διαθέσεις και την οργάνωση των σχεδίων σας. Μην το βάζετε κάτω, παραμείνετε στην πρόθεση να περάσετε ευχάριστα και να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η λάμψη της προσωπικότητας σας, ίσως, περιοριστεί από συζητήσεις που θα προκύψουν. Περιορίστε τις υπερβολικές συμπεριφορές και αφεθείτε στο γιορτινό κλίμα των ημερών. Δείξτε προσοχή σε προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν, μένοντας απλά ψύχραιμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέοι έρωτες θα έρθουν στην ζωή σας και η περιπέτεια θα σας συναρπάσει. Η μέρα, καλεί να διασκεδάσετε και να βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινούς στόχους. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας και θα έρθουν ευνοϊκά τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έμπνευση και η φαντασία, είναι στοιχεία που θα σας ξεχωρίσουν και θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Βρεθείτε με κοντινά ή αγαπημένα πρόσωπα και διασκεδάστε μαζί τους. Οι γιορτές θα σας φέρουν πιο κοντά και μικρές υπερβολές θα χαρακτηρίσουν την διάθεσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις με τον σύντροφό ή τους φίλους σας θα σας βοηθήσουν να ζήσετε το γιορτινό κλίμα των ημερών. Τα συναισθήματά σας θα γεφυρώσουν αρνητικές καταστάσεις που μπορεί να υπήρξαν στο παρελθόν. Μία αναδρομή σε ερωτικές σχέσεις, θα σας κάνει να σκεφτείτε καλύτερα τι θέλετε από την ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η δράση σας θα είναι έντονη και ταυτόχρονα η ρομαντική σας διάθεση θα γεφυρώσει αρνητικά συναισθήματα. Μικρές δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν στην επικοινωνία σας, μείνετε όμως στο γιορτινό πνεύμα και ακολουθήστε το, χωρίς αναστολές. Χαλαρώστε με τους αγαπημένους σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση