Τα ζώδια του Σαββάτου 1 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 1 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Ο νέος χρόνος θα ενδυναμώσει την ευχάριστη διάθεση και θα σας αποζημιώσει για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει το προηγούμενο έτος. Μία νέα αρχή στα επαγγελματικά σας θα ευνοήσει τα μελλοντικά σας σχέδια και η φροντίδα απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ευνοήσει την επικοινωνία και τις σχέσεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρώτη μέρα του χρόνου θα είναι για σας αρκετά ευχάριστη, αλλά και παράλληλα μία αναδρομή στο παρελθόν. Ο επαναπροσδιορισμός της θέσης σας σε διαπροσωπικές σχέσεις και η αναζήτηση για νέους επαγγελματικούς ορίζοντες, θα σας χαρίσει την ασφάλεια που αναζητάτε. Η πίστη στον εαυτό σας και η αυτογνωσία είναι το κλειδί της επιτυχίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία νέα αρχή είστε διατεθειμένοι να κάνετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η διάθεση να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες, δίνει την ώθηση να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και αναδείξτε τα εχέγγυα και τα ταλέντα σας. Απομακρυνθείτε από υπερβολές και επισείστε την προσοχή σας σε αρνητικά τρίτα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας και ευχαρίστησης θα σημαδέψουν την πρώτη μέρα του χρόνου. Η διάθεση να κατακτήσετε τους στόχους και να επιμηκύνετε τα σχέδιά σας δίνοντας ένα διαφορετικό μοτίβο στην ζωή, θα σας ξεχωρίσει από τους άλλους. Ο ρομαντισμός και τα αγνά συναισθήματα θα γεφυρώσουν το χάσμα επικοινωνίας μέσα στην σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Μία μικρή ανησυχία θα σας χαρακτηρίζει με την έναρξη του νέου έτους, όπου θα νιώσετε μία μικρή δέσμευση. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε δραστηριότητες ή δράσεις που θα ενισχύσουν την θετική διάθεση και θα αποσυμφορήσουν αισθήματα άγχους. Δείξτε προσοχή στην ιδιαίτερη ευαισθησία που θα δείξετε στο κοντινό σας περιβάλλον, ώστε να μην παρερμηνευτεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έναρξη της νέας χρονιάς, ίσως σας αγχώσει λιγάκι, γιατί θα νιώσετε εκτεθειμένοι σε τρίτα πρόσωπα, καθώς η οργάνωση των νέων σας σχεδίων δεν είναι ικανοποιητική. Μην μένετε σε λεπτομέρειες που δεν απαιτούν την προσοχή σας και επιβραβεύστε περισσότερο τις κατακτήσεις σας. Μην επιμείνετε σε οριστικές αποφάσεις, αφού η ελαστικότητα σε θέματα που σας αφορούν, δίνει το περιθώριο επανεξέτασής τους.

ΖΥΓΟΣ

Μία αντισυμβατική διάθεση θα οδηγήσει την νέα χρονιά σε διαφορετικά επίπεδα ζωής. Μην ξεχνάτε να βάζετε τα όριά σας όπου αυτό χρειάζεται και να μην αμφισβητείτε τις ικανότητές σας. Η πρωτοπορία και η υπερβολική αισιοδοξία, μπορεί να μεγεθύνει δυσκολίες μέσα στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα χρονιά θα φέρει στην επιφάνεια τα επαγγελματικά σας σχέδια που θα τα αναλύσετε σε βαθμό που θα νιώσετε ικανοποίηση για τις κατακτήσεις σας. Η επιχειρηματικότητα και τα ταλέντα σας είναι τα κλειδιά για να υλοποιηθούν τα όνειρά σας. Μείνετε προσεχτικοί σε συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σας, καθώς δεν είστε έτοιμοι να τις εμβαθύνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο αυθορμητισμός σας και η ευχάριστη διάθεση θα σας εντάξουν στο ευχάριστο κλίμα του νέου έτους. Μείνετε επιφυλακτικοί σε αντιδράσεις και συμπεριφορές που μπορεί να είναι υπερβολικές και σας απομακρύνουν από το γύρω περιβάλλον. Η διασκέδαση και η χαλάρωση θα χαρακτηρίζει τις απαιτήσεις σας, αφήνοντας έτσι τα δύσκολα για αύριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εισαγωγή στο νέο έτος θα δυσκολέψει τις σκέψεις σας, καθώς θα δείτε με περισσότερη αντικειμενικότητα τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει. Η απομάκρυνση από το σύνολο και μία διάθεση απομόνωσης, θα βοηθήσουν να εστιάσετε στο κέντρο σας και να κάνετε μία ανασκόπησή στο παρελθόν. Η ευαισθησία που θα δείξετε σε προσωπικά θέματα, θα βελτιώσει τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα χρονιά θα ενισχύσει την διάθεση για νέες συνεργασίες ή την βελτίωση των παρελθοντικών. Η τύχη θα βρίσκεται με το μέρος σας, ιδίως με άτομα του γυναικείου φύλου. Η φιλική σας διάθεση θα βρει ανταπόκριση από τα φιλικά ή κοντινά σας πρόσωπα, δίνοντας την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να έρθετε πιο κοντά. Θυμηθείτε οι υπερβολικές συμπεριφορές μπορούν να σας απομακρύνουν και να δημιουργήσουν εντάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα χρονιά θα ευνοήσει τις νέες συνεργασίες σας και η τύχη, θα είναι με το μέρος σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα και αναδείξτε τα εχέγγυα και τα ταλέντα σας. Μία ανακούφιση θα νιώσετε στην οικονομική σας κατάσταση, καθώς θα υπάρξουν εισφορές από τρίτα πρόσωπα σε απρόοπτο χρόνο. Εστιάστε στα σχέδιά σας, η αισιοδοξία είναι το κλειδί της επιτυχίας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση