Τα ζώδια της Τρίτης 4 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 4 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε δυσκολίες που απασχολούν τις σκέψεις σας. Η οργάνωση και ο προγραμματισμός θα ευνοήσει τα σχέδιά σας. Δυσκολίες θα εμφανίσουν τα οικονομικά σας και θέματα που έχουν να κάνουν με δάνεια και κληρονομιές.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια, θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Αδράξτε τις ευκαιρίες και παρατηρήστε την θετική πλευρά των προτάσεων, που ίσως σας γίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασχοληθείτε με υποθέσεις που σχετίζονται με την μόρφωση, την εκπαίδευση και με την απόκτηση νέας τεχνογνωσίας. Η μέρα, μπορεί να φέρει νέες επαφές και την δημιουργία ενός καινούργιου έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σας, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και ίσως σας αγχώσουν λιγάκι. Μείνετε συντονισμένοι σε αυτά που θέλετε να κάνετε και η υπομονή θα σας ανταμείψει. Στον ερωτικό σας τομέα, μικρές ανασφάλειες μπορεί να φέρουν ένα αρνητικό κλίμα με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

Η δυνατότητα να κατανοήσετε τα συναισθήματα των άλλων, βοηθά να βελτιώσετε τις σχέσεις σας μαζί τους και να αποφύγετε υπερβολές που θα φέρουν εντάσεις. Μικρές αλλαγές θα χαρίσουν ένα ευχάριστο κλίμα στην ημέρα σας και θα νιώσετε πιο χαλαροί και ανάλαφροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα θα σας συνοδεύουν στην διάρκεια της ημέρας και ίσως, μειώσουν την ενεργητικότητά σας. Μία μικρή απόσταση θα δημιουργηθεί με τα κοντινά σας πρόσωπα, αποφύγετε να αναλύσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τον οικονομικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα έχετε την απαιτούμενη καθαρή σκέψη, ώστε να δώσετε τις λύσεις που χρειάζονται. Συζητήστε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και σχεδιάστε σχέδια που απαιτούν χρόνο για να ολοκληρωθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία έντονη στροφή προς το κέντρο σας, θα σας κάνει να αναλογιστείτε ενέργειες και αποφάσεις του παρελθόντος, όπου το αποτέλεσμά τους δεν σας ικανοποίησε. Αποφύγετε εντάσεις και καυγάδες με οικογενειακά πρόσωπα, γιατί μπορεί σε λίγο να το μετανιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, η μέρα προσφέρεται για χαλάρωση και ανανέωση, όπου είναι κάτι που έχετε ανάγκη. Αφήστε τις δυσκολίες και τις καθοριστικές αποφάσεις για άλλη μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά και μία ηρεμία θα υπάρξει μεταξύ των συναδέλφων σας. Μπορεί να λάβετε χρήματα που πηγάζουν από κάποιες επιτυχίες του παρελθόντος και αυτό, θα ανανεώσει την διάθεσή σας. Μπορείτε να βγείτε ή να μείνετε στο σπίτι με άτομα που νιώθετε άνετα και έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συζητήσεις, σήμερα, θα γίνουν σε ένα δύσκολο κλίμα, καθώς ένας έντονος εκνευρισμός θα παρουσιαστεί στην συμπεριφορά σας. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας και μην αφήσετε αρνητικά άτομα να σας προσεγγίσουν και να διαβάλλουν τις σκέψεις σας. Ευνοούνται θέματα εκπαίδευσης και νομικών υποθέσεων.

ΙΧΘΥΕΣ Οι υποθέσεις παρασκηνίου και κρυφών καταστάσεων που έχουν εξελιχθεί στο παρελθόν στην προσωπική σας ζωή, σήμερα, ίσως σας αναστατώσουν λιγάκι. Μην δείτε τα πράγματα από μία ματαιόδοξη πλευρά, γιατί θα νιώσετε εγκλωβισμένοι και δέσμιοι. Απλά, παρατηρήστε τα και αφήστε τον χρόνο να σας δείξει.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση