Τα ζώδια της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου 2021

Τα ζώδια της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου 2021
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε δράσεις που σας δίνουν χαρά και ευχαρίστηση. Ασχοληθείτε με σχέδια που αναδεικνύουν τα ταλέντα σας και μιλήστε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Δείξτε προσοχή σε συμπεριφορές που προκαλούν και δημιουργούν ενοχές και τύψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Απομακρυνθείτε από αυταπάτες ή ουτοπικές σκέψεις, σε προσωπικά θέματα και φροντίστε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας. Μην επιμείνετε σε λάθος εντυπώσεις που μπορεί να σχηματιστούν με τον σύντροφό σας. Αφήστε τις συζητήσεις εις βάθος, για άλλη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί να συμβούν παράξενα πράγματα και να σας τραβήξουν την προσοχή. Η συμπεριφορά σας θα είναι αυτή που θα προσδιορίσει το αποτέλεσμα, γι’ αυτό μείνετε συγκεντρωμένοι απέναντι στις καταστάσεις. Συνεργασίες και φιλίες, ευνοούνται.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αποθαρρύνεστε σε εξελίξεις που έχουν απρόοπτο χαρακτήρα και μπορεί να σας βγάλουν από τα νερά σας. Επικεντρωθείτε σε ότι είναι ικανό να σας βγάλει από δυσκολίες και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ο χρόνος για διασκέδαση και αποδράσεις, δεν είναι κατάλληλος για να νιώσετε ανακούφιση.

ΛΕΩΝ

Υπέρμετρες καταστάσεις θα εξασθενίσουν το ενδιαφέρον σας για τον προγραμματισμό μελλοντικών σχεδίων. Η τόλμη και το θάρρος, θα βελτιώσουν τις καταστάσεις και θα δείξουν την δυνατότητά σας. Ξεκάθαρα συναισθήματα θα φέρουν ένα θετικό κλίμα στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λάθη του παρελθόντος θα έχετε χρόνο να τα επεξεργαστείτε και να καταλήξετε σε νέα δεδομένα. Άτομα που μπορεί να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν οικονομικά ή να εκμεταλλευτούν τα αισθήματά σας, χρειάζονται προσοχή. Η αυτοκυριαρχία είναι το κλειδί για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών συναντήσεων προβλέπονται ευχάριστες εξελίξεις και αυτό, θα ενισχύσει την ψυχολογία σας. Σήμερα, μπορείτε να οργανώσετε κάποια ανταλλαγή δώρων και να δείτε με πιο αισιόδοξη ματιά τις προσδοκίες και τα όνειρά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοηθείτε από τις προτάσεις που θα δεχθείτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και μην νιώθετε αδύναμοι, θα τα καταφέρετε. Το επιχειρηματικό σας πνεύμα και η δυναμικότητα, δεν επιτρέπουν να σας εκμεταλλευτούν τρίτα άτομα. Οικονομικά και υλική ασφάλεια, απαιτούν προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα που αφορούν την εργασία σας θα ευνοηθούν, αφού η τάξη και η οργάνωση έχουν βελτιώσει την εικόνα σας. Ρίσκα και νέες ενάρξεις θα είναι στα ενδιαφέροντά σας και θα προσπαθήσετε να οριστικοποιήσετε σχέδια. Δείξτε προσοχή σε συνεργασίες που το ένστικτό σας δεν συμφωνεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρυφές υποθέσεις θα έρθουν στο φως και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και ρεαλισμό. Εξετάστε τα θέματα διεξοδικά και μην προβείτε σε αποφάσεις, αν δεν είστε σίγουροι. Ξεκαθαρίστε με τον σύντροφό σας συναισθήματα και μελλοντικά σχέδια που έχετε οργανώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην εμβαθύνετε σε σοβαρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το φιλικό περιβάλλον ή οικεία πρόσωπα. Ενώ η επιθυμία  να διασκεδάσετε είναι έντονη, μία μικρή αμφιβολία θα εμποδίσει τα σχέδιά σας. Κάντε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε ευχάριστα και αποφύγετε ενδοιασμούς και υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επαφή με τη φύση θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και θα σας ανανεώσει. Μία ρομαντική διάθεση θα σας βγάλει από την ρουτίνα και την καθημερινότητα, χαρίζοντας ένα πολύχρωμο χρώμα στην ημέρα σας. Θέματα καριέρας δεν ευνοούνται.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση