Τα ζώδια της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου 2021

Τα ζώδια της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου 2021
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η πρόθεση να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα κοντινά σας πρόσωπα, απαιτεί μικρή προσπάθεια και όχι εκνευρισμούς και εντάσεις. Συναντηθείτε με άτομα που έχει υπάρξει μία μικρή απόσταση μεταξύ σας και μην διαμορφώνετε τα πράγματα σε λάθος αντιλήψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αποφάσεις που χρειάζεται να πάρετε μπορούν να σας δώσουν ένα προβάδισμα για μακροχρόνια σχέδια. Μείνετε προσεχτικοί και παρατηρητικοί όπου απαιτείται και αφήστε τις υπερβολές κατά μέρος. Έρωτες και σχέσεις θα βελτιωθούν, αν εσείς έχετε καλή διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανταπόκριση που θα βρείτε από την απέναντι πλευρά θα στηριχτεί σε ειλικρινή συναισθήματα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, σε μακροχρόνια σχέδια και νέες δημιουργίες. Οι αντιδράσεις των άλλων γύρω σας δεν θα σας ικανοποιήσουν και θα πρέπει να κρατήσετε σε χαμηλούς τόνους τις συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας και συγκεντρωθείτε στην εργασία σας. Αφήστε να κυλήσουν ελευθέρα οι καταστάσεις γύρω σας και ξεκαθαρίστε τα θέματα που σας ανησυχούν, χωρίς να στηρίζεστε σε υποσχέσεις τρίτων. Ο χρόνος θα ξεδιαλύνει δύσκολες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Οι αντιρρήσεις και οι καχυποψίες, δεν βοηθούν να μείνετε συγκεντρωμένοι σε θέματα που σας έχουν κουράσει από το παρελθόν. Η φιλική διάθεση, θα βρει ανταπόκριση σε φιλικά άτομα και ειδικότερα σε συνεργασίες. Ευνοούνται θέματα σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η βελτίωση κάποιων θεμάτων που σας έχουν κουράσει ψυχολογικά, θα φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα στις σχέσεις σας. Μην αποθαρρύνεστε, αν εμφανιστεί μία μικρή καθυστέρηση. Η πρακτικότητα και η οργάνωση σας, θα εξαλείψουν δυσκολίες που εμφανίζονται στον εργασιακό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Ασχοληθείτε με ζητήματα που αναδεικνύουν την έντονη προσωπικότητά σας και σας απομακρύνουν από αρνητικές σκέψεις. Η ερωτική σας ζωή, θα εμφανίσει μικρές ανατροπές και θα έρθουν στο φως παρασκήνια του παρελθόντος. Μείνετε ψύχραιμοι στην αντιμετώπισή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φαντασία και η έμπνευση είναι στοιχεία του χαρακτήρα σας που θα αναδείξουν μία ξεχωριστή στάση, απέναντι σε επαγγελματικές υποθέσεις. Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και η ανάγκη να αναθερμάνετε σχέσεις, θα σας κάνει πιο ερωτικούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μείνετε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που γνωρίζετε καλά ότι δεν πρόκειται να υλοποιηθούν και αντλήστε στοιχεία που στο μέλλον θα σας βοηθήσουν να διαγράψετε μία καλύτερη πορεία. Ο έλεγχος σε επαγγελματικά σχέδια και συμφωνίες κρίνεται απαραίτητος, μην θεωρείτε τον εαυτό σας υπερβολικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες ή ενέργειες που σας χαρίζουν αισιόδοξα συναισθήματα. Ευνοούνται οι συναντήσεις και οι νέες ενάρξεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Δείξτε προσοχή στα εχέγγυα που έχετε στα χέρια σας και μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση να βγάλετε χρήματα και να ενισχύσετε τα επαγγελματικά σας, μπορεί να σας προκαλέσει μία αίσθηση πανικού. Βαδίστε με σταθερά βήματα και μην είστε οξύθυμοι σε ασήμαντες καταστάσεις. Η λογική και το θάρρος, θα βοηθήσουν να φτάσετε σε θετικά συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην διστάσετε να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας, ιδίως σε άτομα που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Μείνετε προσεκτικοί σε περιστάσεις που δεν δείχνουν ευνοϊκές οι εξελίξεις. Μία μικρή δυσκολία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στα οικονομικά σας, η οποία θα περάσει γρήγορα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση