Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι συνεργασίες και γενικότερα οι επικοινωνίες, σήμερα, θα έχουν την δυνατότητα να φέρουν θετικά αποτελέσματα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και που μπορεί να χαράξουν μία νέα σταδιοδρομία. Θα έχετε τον χρόνο να οργανώσετε καλύτερα κάποια προσωπικά σας θέματα και να ξεφύγετε για λίγο από την ρουτίνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, τα μηνύματα και οι απαντήσεις που θα λάβετε θα έχουν να κάνουν κυρίως με την συμπεριφορά και την δράση που ακολουθήσατε απέναντι στα θέματα που σας απασχολούσαν. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας σε αρνητικές απαντήσεις και μείνετε συγκεντρωμένοι στις επιθυμίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, όλα γύρω σας μοιάζουν να είναι καλύτερα και πιο ευχάριστα και αυτό, σας δίνει την δύναμη και την αισιοδοξία να ακολουθήσετε τους στόχους που έχετε θέσει. Μία ιδιαίτερη ευαισθησία που θα δείξετε στα προβλήματα των άλλων, θα φέρει πιο κοντά τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ικανότητά σας να διακρίνετε την αλήθεια και να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, θα ωθήσουν να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με ερωτικές σχέσεις ή με κοντινά σας πρόσωπα. Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και νιώσετε μία έλξη σε παλιές ιστορίες που σας χάρισαν την περιπέτεια.

ΛΕΩΝ

Η επαγγελματική σας εικόνα θα βελτιωθεί και θα δείξετε πιο ισχυροί και αποφασιστικοί απέναντι σε κρίσιμα ζητήματα. Η εμπιστοσύνη που θα σας δείξουν κάποια άτομα, θα είναι το κλειδί για να δυναμώσετε τις σχέσεις σας. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αισιόδοξη σκέψη θα σας κρατήσει ενεργούς στην διάρκεια της ημέρας και θα δημιουργηθεί ένα ευχάριστο κλίμα με τους άλλους γύρω σας. Οι συζητήσεις ή τα συμβόλαια που έχουν προγραμματιστεί, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα και θα ακολουθήσετε πιο δραστικά μέτρα για να έρθετε κοντά στον στόχο σας.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, θα είναι πιο ξεκούραστη, μπορείτε να ασχοληθείτε με αθλητικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες που θα σας χαρίσουν ευεξία. Η ερωτική διάθεση θα είναι ανεβασμένη και θα βρεθείτε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, σήμερα, υπόσχεται εκπλήξεις και θα σας χαρίσει ένα ευχάριστο κλίμα. Οι προσπάθειές σας να επιδοθείτε σε σχέδια που έχουν να κάνουν με την σταδιοδρομία σας, θα απαιτήσουν να είστε συγκεντρωμένοι. Η ευαίσθητη πλευρά σας που θα δείξετε στους άλλους, θα σας κάνει να δείτε πιο ονειρικά τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πνεύμα ελευθερίας και ανυπακοής θα σας οδηγήσει σε πράξεις που ίσως, μετανιώσετε. Βάλτε ένα φρένο στις σκέψεις και στις ενέργειές σας και αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις με άτομα που βρίσκονται στο εργασιακό σας περιβάλλον. Δείξτε προσοχή και αφήστε την μέρα να περάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρακτική πλευρά σας και η σταθερή στάση σας, θα βοηθήσει επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει  να φέρετε εις πέρας. Η διάθεση να δώσετε συμβουλές και οδηγίες σε τρίτους, θα αναδείξει την ευαίσθητη πλευρά σας και θα έρθετε πιο κοντά. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και προτάσεις, καλό θα ήταν να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας. Συνειδητοποιήστε τα λάθη που έχετε κάνει και αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα ή ανοίγματα. Ο έρωτας και η τύχη, θα είναι με το μέρος σας, απλά ζήστε την ημέρα.

ΙΧΘΥΕΣ Σήμερα, μην αφήσετε τρίτα άτομα που μπορεί να είναι τοξικά, να εκμεταλλευτούν την υπερβολική ευαισθησία σας. Συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας και ελέγξτε πιο επιφανειακά τα ζητήματα που σας απασχολούν και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα. Οικονομικά και θέματα δανείων ευνοούνται.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση