Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου 2021

Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου 2021
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η εξακρίβωση σημαντικών στοιχείων έναντι των επαγγελματικών σας υποθέσεων, θα σας βγάλει από το αδιέξοδο που ίσως, βρίσκεστε. Η σκέψη να εναντιωθείτε σε προκλήσεις, μπορεί να φέρει εντάσεις. Μείνετε ψύχραιμοι και δείτε με πιο καθαρό μυαλό τα πράγματα γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αλληλογραφίες και μηνύματα θα πάρουν θέση στην καθημερινότητά σας και θα προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας. Θέματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση, τα δικαστήρια και τις επικοινωνίες θα σας δυσκολέψουν λιγάκι και θα σας αγχώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε με φίλους, θα είναι το κλειδί της ημέρας. Μην αγχώνεστε για ζητήματα που δεν είναι στο προσκήνιο και έχετε χρόνο να τα επεξεργαστείτε. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες και φροντίστε την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν με παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις, μπορεί να μην έχετε την διάθεση να τα αντιμετωπίσετε. Μην δώσετε συνέχεια σε συζητήσεις και αναλύσεις που θα το απαιτήσουν. Συνεργασίες και νέες ενάρξεις δεν σας ευνοούν, δώστε περισσότερο χρόνο στην ολοκλήρωσή τους.

ΛΕΩΝ

Η κινητικότητα που θα υπάρξει στην διάρκεια της ημέρας, δεν είναι αρκετή για να σας οδηγήσει σε συμπεράσματα για νέα σχέδια. Θέματα σχέσεων θα ξεκαθαριστούν, η ειλικρίνεια είναι το κλειδί για να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας. Απομακρυνθείτε από υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εργασία και η υγεία σας, ευνοούνται. Στα ερωτικά σας ζητήματα μία μικρή ανασφάλεια θα λάβει χώρα και θα εξασθενίσει τον ενθουσιασμό σας. Αφήστε περισσότερο χρόνο και ζητήστε συμβουλή από ειδικό ή άτομα που εμπιστεύεστε. Μια βόλτα στη φύση θα σας ανανεώσει.

ΖΥΓΟΣ

Διασκεδάστε και ασχοληθείτε με νέες ασχολίες που θα αποφορτίσουν την αρνητική ενέργεια. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας και μην δημιουργείτε εντάσεις σε συζητήσεις που επιθυμείτε να συμμετάσχετε. Η κυκλοθυμική διάθεση, μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και καυγάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην σκαλίζετε κρυφές πτυχές που δεν είστε έτοιμοι να επεξεργαστείτε και να αντιμετωπίσετε. Μπορεί να ανακαλύψετε κρυφούς εχθρούς και αυτό, μπορεί να σας αγχώσει. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και διατηρείστε την ψυχραιμία σας, όπου αυτό χρειάζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπερβολική ευαισθησία, μπορεί να σας παρασύρει σε ανοίγματα ή συνεργασίες που στο τέλος θα μετανιώσετε. Μπορεί να λάβετε βοήθεια από το πουθενά και αυτό, θα ενισχύσει τα συναισθήματα αισιοδοξίας. Συναντήσεις και επικοινωνίες, ευνοούνται στην διάρκεια της ημέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για οικονομικές συναλλαγές και δανεισμούς. Θα πρέπει να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά σας. Αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα. Δεν ευνοούνται ξεκαθαρίσματα, ιδίως σε θέματα σχέσεων και σε συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία ευχάριστη διάθεση θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σας και θα μπορέσετε να δείξετε την καλή σας θέληση για την βελτίωσή τους. Ένας περιπετειώδης έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του και θα ξεφύγετε από τα κατεστημένα και τα κοινότυπα. Εξάλλου το αξίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά θέματα που θα σας απασχολήσουν στο μέλλον, θα έχετε την δύναμη να τα βάλετε σε τάξη και να τα ενισχύσετε. Η διάθεση για αγορές και δώρα μπορεί να μην σας επιτρέψουν να τα εξετάσετε άμεσα. Κρυφές υποθέσεις θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση