Τα ζώδια της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου 2021

Τα ζώδια της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου 2021
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη να χαράξετε κοινούς στόχους με τον σύντροφό σας, σας κάνει πιο διαλλακτικούς και διπλωμάτες σε προτάσεις και απόψεις που θα κατατεθούν. Η στάση αυτή, θα βελτιώσει την μεταξύ σας σχέση. Απομακρυνθείτε από ρίσκα και συγκεντρωθείτε στην οργάνωση των οικονομικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η υπερευαισθησία σας θα συνδυαστεί με την ανάγκη για επικοινωνία και θα μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά, χωρίς να παραβλέπετε τις δυσκολίες από εξωγενείς παράγοντες. Θέματα υγείας, απαιτούν επανεξέταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας σε πρωτότυπες ιδέες και ακολουθήστε το μονοπάτι που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Η διασκέδαση και η δημιουργία, θα ανανεώσουν την διάθεσή σας και θα πάρετε μία ανάσα σε δυσκολίες και εμπόδια που έχουν εμφανιστεί. Οι συμβουλές από φίλους θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να δείτε πιο συγκεντρωμένα υποθέσεις που έχετε αφήσει στο παρελθόν. Μία κυκλοθυμική διάθεση μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και εντάσεις με τον σύντροφό σας. Συζητήστε σε ήπιο κλίμα.

ΛΕΩΝ

Σε θέματα που αφορούν το συγγενικό σας περιβάλλον, μείνετε πιο διαλλακτικοί και μην αφήνετε επιθέσεις να δημιουργήσουν αποστάσεις μεταξύ σας. Μπορεί να νιώσετε πιεστικά στον οικονομικό και στον επαγγελματικό σας τομέα και να βρεθείτε εξ απήνης σε κάποια γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το φιλικό περιβάλλον μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε πιο σφαιρικά ζητήματα που αφορούν συνεργασίες ή μακροχρόνιες σχέσεις. Ακούστε τις συμβουλές τους και επαναπροσδιορίστε την στάση σας, σε ότι κρίνεται απαραίτητο. Οικονομικές δυσκολίες μπορεί να εμφανιστούν σε δάνεια και κληρονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας και θα νιώσετε ασφάλεια. Η δοτική σας στάση θα βρει απήχηση και θα εκτιμήσουν τα συναισθήματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε από ένα διαφορετικό πρίσμα την προσωπική σας ζωή και να οργανώσετε νέα σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοινωνικές εκδηλώσεις και η συμμετοχή σας σε οργανώσεις με κοινά ενδιαφέροντα, θα στρέψουν την προσοχή σας σε κάτι πιο δημιουργικό. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να βρείτε νέους στόχους και να επανεξετάσετε θέματα, που ίσως μέχρι τώρα αφήνατε πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μυστικά και παρασκήνια θα στιγματίσουν την ημέρα σας και θα αλλάξετε την μέχρι τώρα στάση σας. Νέοι έρωτες θα σας διασκεδάσουν και οι παλιοί θα αναθερμανθούν, στους οποίους θα παίξει σημαντικό ρόλο η στάση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλλιεργείστε τα ταλέντα σας, τα οποία θα σηματοδοτήσουν μια καινούργια αρχή στον επαγγελματικό σας τομέα. Η διάθεση να αναζωπυρώσετε την ερωτική σας ζωή, θα στηριχτεί σε ειλικρινή συναισθήματα και ξεκάθαρες απόψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ροή της καθημερινότητας θα σας περιορίσει και δεν θα μπορέσετε να στραφείτε σε μελλοντικά σχέδια, καθώς θα επιμείνετε στο να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας. Οι επικοινωνίες θα είναι δυσμενείς και μπορεί να νιώσετε δεσμευμένοι σε όρια που σας έχουν τεθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αποφασιστικότητα και η συγκέντρωση σε νέα σχέδια και ιδέες, θα δώσουν το περιθώριο να χαράξετε νέους ορίζοντες στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Σήμερα, τίποτα δεν σας πάει πίσω, έχετε έντονα συναισθήματα και αυτοπεποίθηση.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση