Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοκυριαρχία και οι πειθαρχημένες σκέψεις, είναι το κλειδί της ημέρας. Μην αφήσετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν με έναν τέτοιο τρόπο που θα σας εγκλωβίσουν και θα νιώσετε δέσμιοι στο παρελθόν. Η φαντασία και η έμπνευσή σας, θα φροντίσουν να μείνετε αισιόδοξοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα δανείων και οικονομικές συναλλαγές, θα φέρουν δυσκολίες και θα χρειαστούν καλό τρόπο χειρισμού. Οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σας και ιδίως με άτομα του γυναικείου φύλου, θα φέρουν μία νέα προοπτική για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συζητήσεις που θα υπάρξουν στον εργασιακό σας τομέα, θα γεννήσουν νέα ενδιαφέροντα και θα προσπαθήσετε να ενισχύσετε τα εχέγγυά σας. Μην αφήσετε τις προκλήσεις να σας οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις, απλά μείνετε συντονισμένοι και επεξεργαστείτε αναλυτικά τα στοιχεία που σας δίνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία αισιόδοξη διάθεση θα καθοδηγήσει τις ενέργειές σας και όλα θα μοιάζουν καλύτερα γύρω σας. Η φροντίδα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί από την μία να σας κουράζει σωματικά, από την άλλη όμως, θα νιώσετε συναισθηματική ικανοποίηση. Έρωτες από το παρελθόν, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

ΛΕΩΝ

Μία μικρή ανησυχία ή αρνητικές σκέψεις θα σας επηρεάσουν. Ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σας ή/και την ερωτική σας ζωή, θα σας αγχώσουν. Προσπαθήστε σήμερα να κινηθείτε πιο προσεκτικά και να αφήσετε σημαντικά θέματα για άλλη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε και να οργανώσετε νέα σχέδια, θα σας κάνει πιο δημιουργικούς. Μείνετε επιφυλακτικοί σε άτομα που μπορεί να σας πλησιάσουν με αποτέλεσμα να σας εκμεταλλευτούν ή να δολοπλοκήσουν εναντίον σας.

ΖΥΓΟΣ

Μία εύθυμη και χαλαρή ερωτική διάθεση θα αλλάξει την σχέση με τον σύντροφό σας και θα δημιουργήσει μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Οι συζητήσεις ή τα συμβόλαια που έχετε στο πλάνο, θα ευνοηθούν και θα υπάρξει αποδοχή των σχεδίων σας. Προσοχή στα συναισθήματα των άλλων, διότι μπορεί να μην έχουν τις ίδιες προθέσεις με εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν δείτε τον εαυτό σας αρκετά οξύθυμο απέναντι σε συζητήσεις ή καταστάσεις, αποφύγετε να συμμετάσχετε. Κάντε λίγη άθληση ή διαλογισμό, που θα μειώσουν το άγχος σας. Θέματα εκπαίδευση και επαγγελματικών θα ευνοηθούν και θα τολμήσετε να κάνετε κάτι που ίσως, μέχρι τώρα φοβόσασταν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν σε θέματα συνεργασίας, θα εξασθενίσουν την ενεργητικότητά σας και θα επιλέξετε να αφήσετε τις λύσεις για άλλη μέρα. Βρεθείτε με άτομα που είναι απολύτου εμπιστοσύνης και συζητήστε για τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθείτε. Θέματα που σχετίζονται με οικονομικά, κληρονομιές και δάνεια ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήσετε παρορμητικές σκέψεις να βάλουν φρένο στην εξέλιξή σας. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, θα αλλάξουν την οπτική σας, κάνοντας την πιο ενδιαφέρουσα. Δείξτε λίγη προσοχή σε θέματα υγείας και αποφύγετε να καταβάλετε υπεράνθρωπες προσπάθειες σε εργασιακά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καριέρα και η εργασία σας, θα βρεθούν σε ικανοποιητικό επίπεδο και θα βελτιωθεί η ψυχολογική σας κατάσταση. Ζητήστε συμβουλές από άτομα που έχουν δείξει την υποστήριξή τους. Η αισιοδοξία και η συμφιλίωση, είναι το κλειδί της ημέρας.

ΙΧΘΥΕΣ Η μέρα, θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και μπορεί να βρείτε έναν νέο έρωτα που θα σας συναρπάσει. Χαλαρώστε και μείνετε σε απόσταση από δύσκολες καταστάσεις, που μπορεί να φέρουν εμπόδια στις σχέσεις σας. Διασκεδάστε και οργανώστε σχέδια που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση